Şimdi Ara

2011'de tanıtılan Xperia modellerine Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi gelmeyebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
8.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ICS güncellemesini çıkarıp kullanıcı tercihine bırakan SONY yi JB güncellemesi konusunda alkışlıyorum büyüksün!

• hee xperia tipo'ya gelsin
    800mhz'lik alete yeni diye

sen arc arc s e verme..

aptal şu herifler

• jb den cok birşey beklemiyorum, yeni güncellemeyi alsada olur almasada ics geldigindede pek birşey olmadı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya J.Bean istemiyorum. Sadece hataların edit versiyonunu versin yeter. Çünkü 4.0.4'de tonlarca hata var. Browser,oyun vesaire kendi kendine reset atıyor,takılıyor. Hataları çözsünler kafi
  • XDA da şurda bi Rom var yabancı dili olanlar ve bu işten biraz anlayanlar bakabilir mi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786871
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

XDA da şurda bi Rom var yabancı dili olanlar ve bu işten biraz anlayanlar bakabilir mi?

Arc S için yapmış. Başka biri de Neo/V için port etmiş. Ben denemedim. Locked Bootloader için çıkarsa kurarım ancak. Ve bu ics tabanlı bir rom anladığım kadarıyla. JB

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK.rew -- 29 Temmuz 2012; 23:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

quote:

XDA da şurda bi Rom var yabancı dili olanlar ve bu işten biraz anlayanlar bakabilir mi?

Arc S için yapmış. Başka biri de Neo/V için port etmiş. Ben denemedim. Locked Bootloader için çıkarsa kurarım ancak. Ve bu ics tabanlı bir rom anladığım kadarıyla. JB

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800207

Tmm kardeş sağol bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Google logolu telefonların alınması gerektiğini söyleyen tüm mesajlara +1 benden. Bundan sonra Galaxy Nexus alacağım. Başka telefona dönüp bakmam bile.

Buna denk samsung üretimi vb de alınabilir , hatta S2 de bu konuda bir birine yakın tercih ediliyor diye biliyorum. ( s2 de kamera - gpu daha iyi )

NEXUS 350 dolar a alınabilse süper olur ( F/P ) olarak. JB 4.1 2013 ilk çeyrekte netlik kazanacaktır. " google " bu sürümde kendine güveniyor , bakalım hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 29 Temmuz 2012; 23:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Buna denk samsung üretimi vb de alınabilir , hatta S2 de bu konuda bir birine yakın tercih ediliyor diye biliyorum. ( s2 de kamera - gpu daha iyi )

NEXUS 350 dolar a alınabilse süper olur ( F/P ) olarak. JB 4.1 2013 ilk çeyrekte netlik kazanacaktır. " google " bu sürümde kendine güveniyor , bakalım hayırlısı...

Denk olması ya da daha donanımlı olması umrumda bile değil artık. Önemli olan Android'in hakkını verebilmesi, arkasındaki desteğin olabildiğince uzun sürmesi.

Donanım olarak zaten mükemmel bir cihaz. Yazılım olarak da rakipsiz. S3'müş, One X'miş, aman benden uzak dursunlar. Sırf donanıma para vermem, yazılım da olacak. O da şimdilik sadece Google logolu telefonlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

yazık kendi kendini maf ediyo sony demekki ayakta tutan ericsonmuşş

Hala Sony'nin Ericsson'dan Ayrıldığını sananlar var ya. Sony Ericsson Sony ve Ericsson'un telekomünikasyon bölümlerinin birleşmesiyle oluşmuştur. Sony Ericsson'un firmadaki %50 hissesini alarak Ericsson'un Telekominikasyon bölümünü satın almıştır. Yani Sony ile Ericsson ayrılmadı, Sony Ericsson'un telekomünikasyon bölümünü satın aldı. Bunun anlamı da şu, eğer böyle bir satın alma olmasaydı, yine aynı telefonları ve aynı yazılımları görecektik. Ayrıca kimi insanlar Ericsson da kendi telefon üretsin diyordu, bu da imkansız. Çünkü Ericsson'un telekomünikasyon kısmı artık Sony'nin.

Ericsson zaten bir ttelekominikasyon firmasidr. Sony ericsson'un mobil bölümünü satın aldı desek daha doğru olur.

• Ericsson cu idim sonyericsson cu oldum arc s kullaniyorum jelly bean gelirse sony ci olucam bu telefonun jelly bean güncellemesini hakettiğini düşünüyorum gelmezse arc s kaldırıp aticam samsung la yola devam edicem umarım sony beni hayal kırıklığına uğratmaz.

• arkadaşlar hepiniz uyduruk bir haber yüzünden karalar bağlamışsınız. durun hele bir ilk olarak android 4 s3e gelsin.. ondan sonra sony altta kalırmı. mutlaka kan kaybetmemek için 4.1 i yapıcaktır.. sony yapmasa bile custom rom şeklinde nete düşmezse bende adam değilim..

• Sony e mesaj yollamıştım şöyle bi cvp vermiş.

Thank you for contacting Sony Xperia Support.

With regards to your inquiry,

We would like to inform you that following the recent Google I/O and the announcement of the Android Jellybean operating system, we are evaluating potential upgrades for our current smartphone portfolio and will publish information in due time. Meanwhile, we are continuing our comprehensive upgrade to Android Ice-cream Sandwich for Xperia™ S as well as our 2011 Xperia™ smartphone portfolio. (except for Xperia Play).

Should you require any further assistance then please contact us through the telephone number +90 212 473 77 77. For more information on our products, services and support please visitwww.sonymobile.com.

Please be aware that if you do not respond within 5 days of this email your query will be automatically closed. Any further communications will not reach our support and a new query will need to be raised.

Kind Regards,

Berk DENİZOĞLU
    Sony Xperia Support

• quote:

Sony e mesaj yollamıştım şöyle bi cvp vermiş.

Thank you for contacting Sony Xperia Support.

With regards to your inquiry,

We would like to inform you that following the recent Google I/O and the announcement of the Android Jellybean operating system, we are evaluating potential upgrades for our current smartphone portfolio and will publish information in due time. Meanwhile, we are continuing our comprehensive upgrade to Android Ice-cream Sandwich for Xperia™ S as well as our 2011 Xperia™ smartphone portfolio. (except for Xperia Play).

Should you require any further assistance then please contact us through the telephone number +90 212 473 77 77. For more information on our products, services and support please visitwww.sonymobile.com.

Please be aware that if you do not respond within 5 days of this email your query will be automatically closed. Any further communications will not reach our support and a new query will need to be raised.

Kind Regards,

Berk DENİZOĞLU
    Sony Xperia Support

google çeviriye göre özet şu,mevcut akıllı telefonlar için Jellybean sürüm için potansiyel yükseltmeler değerlendiriliyormuş daha sonra ayrıntılı bilgi verilcekmiş,fakat ICS için 2011 akıllı telefonlarda dahil düzenlemeler,düzeltmeler devam ediyormuş.(play hariç)

• Firmalar Apple rekabetini niyeyse kendileri de zora sokuyor.Adamlar rekabetten mi kaçıyor,ne yapıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty89

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

yazık kendi kendini maf ediyo sony demekki ayakta tutan ericsonmuşş

Hala Sony'nin Ericsson'dan Ayrıldığını sananlar var ya. Sony Ericsson Sony ve Ericsson'un telekomünikasyon bölümlerinin birleşmesiyle oluşmuştur. Sony Ericsson'un firmadaki %50 hissesini alarak Ericsson'un Telekominikasyon bölümünü satın almıştır. Yani Sony ile Ericsson ayrılmadı, Sony Ericsson'un telekomünikasyon bölümünü satın aldı. Bunun anlamı da şu, eğer böyle bir satın alma olmasaydı, yine aynı telefonları ve aynı yazılımları görecektik. Ayrıca kimi insanlar Ericsson da kendi telefon üretsin diyordu, bu da imkansız. Çünkü Ericsson'un telekomünikasyon kısmı artık Sony'nin.

Ericsson zaten bir ttelekominikasyon firmasidr. Sony ericsson'un mobil bölümünü satın aldı desek daha doğru olur.

Hah işte aynen öyle...

• Yalan bir haber için saçma sapan yorumlar yazmayın. Sony 2011 serilerine 4.1 desteği verecek. Hemde çok güzel bir güncelleme ile.Biraz araştırın

• sony 2011 telefonlarina jelly bean vermemekte cok hakli. yapmayin allah askina. 500 liralik telefonla 1500 liralik telefonun farki olacak di mi ve sony her modele jelly bean verirse yeni modellerini nasil satar

• haber yalan
    düzeltme yapıldı

sadece sony değil, s.e logolu xperialara da jelly bean gelecek ( ics alanlar jelly bean de alacak)
  • bu arada neo ve neo v kullananlara müjde:git!
    cm10 unofficial olarak çıkmış.konuda rc0 yazdığına göre sanırım birçok şeyi çalışmıyor.ama yani çıkmış olması bile çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.