Şimdi Ara

2011'de tanıtılan Xperia modellerine Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi gelmeyebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
8.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık gerçektende yazık. Android telefon üreticilerinin bu güncelleme vermeme olayı iyice çığrından çıktı. Bir senede tonla model çıkarırsan, haliyle böyle satış sonrasında destek veremezsin.

Artık model çeşitlerinde biraz sadeleştirme yapması gerekiyor bütün Android üreticilerinin. Tamam geliştiricilerin romlarınıda yüklüyor insanlar ama sonuçta bilen var bilmeyen var. Herkes onunla uğraşmak zorunda değilki. İnsanlar bu telefonları güncelleyebiliyoruz, yeni özellikler eklenebiliyor diye alıyorlar.

• SE hatayı düşük rom ve ram miktarı ile üretirken yaptı zaten. SE ARC lerin dizay - hafiflik olrak üstün oldukları ortada ( bu hafta çevreme 7 adet aldık 700TL ydışı - kayıtlı - sıfır ) , ancak JB 4.1 in üstün yönlerini kesinlikle hak ediyordu. HTC nin sensetion daki 756mb ram kullanması gibi ARC serisi de yetim evlat olacak 2013 de :(( Diyecek kelime bulamıyorum zaten parasını kat kat alıyorsun neden 256/512mb ram koymazsın anlamak zor. 1,4 ghz - 4.3 inç ekran ve 8mp kamera ve böyle süper dizayn

• güncelleme vermemesi kötü ama eninde sonunda zaten her cihazda(ister ios ister android,ister symbian vs...) destek kesiliyor.bu durum androidde biraz daha hızlı.neyseki geliştiriciler var.yoksa hepten yanmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Satış stratejisi gereği tüm Android üreticileri aynı şey yapıyor. 1.5 yaşında çoğu cihaz ölüyor. Bu da Googleın üreticiler üzerinde yeterince otoriter davranamadığını gösteriyor ve Androidin imajını da zedeliyor. Android alınacaksa varsa yoksa Nexus, gerisi yalan.

tamamen katılıyorum. xda olmasa şayet android %50 kullanıcısı kaybedebilir bence o derece.

• her ne kadar telefon sektöründe apple sevmesem de apple ios farkını bu konuda android'e atıyor diye düşünüyorum. Bence apple ios'un en büyük artısı bu güncelleme desteği.

• Ne kadar sövsek azdır. Bir firma bu kadar kısa süre sonra desteği kesmemeli.
    Her sene telefon mu değiştirecez daha Neo V'i alalı 6 ay olmadı.

Ama bu bana büyük bir ders oldu bundan sonra Google Nexus serisi telefonlardan almayı düşünüyorum. Adamlar en az 2 sene destek veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Sonynin verdiği İcsi gördükten sonra, jb verseler de yüklemem, yaşasın Cyanogenmod !

Bu da doğru aslında. Verdikleri ICS tam bir felaketti. Gingerbread'e geri dönmek zorunda kaldım.

Bu arada Cyanogenmod'un jellybean versiyonu gelecek mi acaba haberin var mı?
    Genelde haberler hep S3 ve One X için gördüm. Resmi sitesinde göremedim Neo V'i.

• ICS geldi de ne oldu? Stabilite diye bir şey yok
  • ios kullanan cihazların pek yaşamadığı bir sorun , android camiasının ise baş belası bir durum. muhtemelen windows bile androidden daha iyi yazılım desteği verecek.

• Zamaninda x10 1.6 dan 2.3.3e yukseltildi, sony destegi kesmiyor telefonlarinda diyorduk artik o da kalmadi.
    Jbde android cag atladi diyorlar stabillik konusunda, benim de o umudum vardi icsdeki dandikligi kapatir diyordum, o da hayal oldu heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyonagenmod
  • Destek vereceklerinden bende pek ümitli değilim daha android 4.0.4 stabil çalışmıyor telefonlarda

• Alirsam bundan sonra nexus alacam.. tıkarım samsunguna sony sine!!

• quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10Sonynin verdiği İcsi gördükten sonra, jb verseler de yüklemem, yaşasın Cyanogenmod !
    Bu da doğru aslında. Verdikleri ICS tam bir felaketti. Gingerbreade geri dönmek zorunda kaldım.Bu arada Cyanogenmodun jellybean versiyonu gelecek mi acaba haberin var mı?Genelde haberler hep S3 ve One X için gördüm. Resmi sitesinde göremedim Neo Vi.

Resmi sitesinde göremezsiniz çünkü henüz stabil sürüm çıkmadı. Cm9 rc2 aşamasında şu an. Cm9 stabil sürüm çıktığında cm10 için çalışmalar başlayacak

• Nexusdan daha iyi donanıma sahip olan s2nin bile jelly bean alamama ihtimali var alsa bile kimbilir ne zaman bundan sonra ya apple yada nexus!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 27 Temmuz 2012; 0:27:04 >
  • adamlar gene en kral güncellemeyi verdiler,samsung lg ve diğerleri utansın..

• Sony güncellemeyi vermezse haklı görürüm.Bütün cihazlarına android 4 u verdi. Diğer firmalar onun kadarını dahi yapmadılar. Bu piyasa böyle. En son eleştirilecek firma sony bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu android canavarlarının olduğu yer neresi ? (Resimdeki yer) ?

• En azından ics'deki sorunları çözecek bir güncelleme çıkarırlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Bu android canavarlarının olduğu yer neresi ? (Resimdeki yer) ?

California'da bulunan Googleplex bahçesi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.