2011 corolla elegant var full özellikli yan aynalardaki ısıtma nsıl çlıştırılıyor bulamadım bu aracın yan aynalarında ısıtma yok mu var mı bilen nasıl çalıştırıldığını söyler mi ayna ısıtma için herhngi ekstra bir tuş yok. 2005 model bmw vardı sattım koltuk ısıtma bile vardı bu model toyota da bu özellik bile yoksa bir daha asla toyota almam parasının değerini hketmiyor demektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2011 COROLLA ELEGANT YAN AYNALARDA ISITMA

-
-
Arka cam rezistansı actıgınızda yan aynalar acılır otomatik olarak. Ayna ısıtma yüzünden araba satılmaz:) Corolla özellik icin degil saglamlık icin alınır ki elegant corollada gayet özelliklidir, güle güle binin optimum bir modeldir.
-
Açıyorum ama olmuyor yokmuş bu yüzden satılmaz diyosunuz ama hocam bu para bu arabalara çok fiyatı uygun olsa haklısınız aynı paralara birçok güzel araç var parasının değerini haketmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortası yanmış olabilir yakınınızda yetkili servis varsa bir gösterin, mutlaka vardır ısıtma. Kullanıcı kitabınında da var yazıyor.
-
Teşekkür ederim
Bakımları sanayide yapılmış, arızaları çin çan çon parçalarla "idare" edilip beyinden arızaların sildirildiği bmw'ler senin olsun.
Getir ben o corollayı alır binerim. Sıfırdan itibaren 2008 d4d 250bin km ve 2012 1.33 200bin km (hanımda) sahibi olarak yazıyorum.
-
Araçda bu özellik varsa , cevaplayan arkadaşın belirttiği gibi , arka rezistansı açtığınızda çalışacaktır.Bir ihtimal de şu olabilir ; yan aynanın sadece içi kırılmışsa , sanayide tek ayna camı olarak satılır.Arka yüzeyindeki rezistans filmi olmaz.Hasarlı orjinal ayna camı ve arkasına yapışık resistansla beraber çıkarılır ( kazınır) , rezistanslı kısım sağlam ayrılamayacağı için yeni ayna camına transfer edilemez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bmw sden memnundum sadece son zamanlarda yaşından kaynaklı arızalar çıkmaya başladı hepsi bu corolla ilanda satılık buyur gel al. :)
Şuna bileniyordum bende. 2008 dizeli verip almayı düşünüyorum. İlan atarsan bakabilirim.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-masrafsiz-elegant-full-corolla-masraf-cikarsa-bedava-1239149098/detay/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X