Şimdi Ara

2011 C5 arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkaşalar sıfır aldığım citroen aracımda bir problem yaşıyorum aracı alalı 2 buçuk ay oldu aracım aldıktan bir ay sonra airbag arızası verdi arıza yapılamıyanca beyin değiştirildi Ardan bir ay geçmeden tekrar airbag arızası verdi önce bütün airbaglare baktılar ama arızayı tespit edemediler.Daha sonra airbagin beyninin olduğu aracın vites kısmının altını söktüler orda bir su birikmesi vardı servis buraya su döktüğümüarızanın benden kaynaklı olduğunu söylediler.Bende kesinlikle su dökmediğimi benim suçum olmadığını ısrarla belirttim.Hemen suyun fotoğraflarını çektiler suçu bana verceklerdi benim ısrarımla başka şeyleri incelediler klimayı çalıştırdık o kısımda klimanın hava üflediği bir plastik boru vardı benim aklıma su burdan gelebilir geldi. ama su gelmiyordu sonra uzun bir süre geçtikten sonra ben elimi parçaların en alt kısmına soktuğumda orda çok fazla su olduğunu farkettim bakınca görülemiyordu.Araç buarada çalışmaya devam ediyordu yarım saat sonra su kendini göstermeye başladı okısım su dolmaya başladı.Servis elemanları aracın yan tarafındaki parçaları sökünce suyun ordaki klima borularından geldiğini farkettik Arabadaki arızanın üretimden kaynaklandığı fabrikasyon hatası olduğu anlaşıldı bunu yazılı olarak istedim müdür vermeye yanaşmadı.Aracsız kalmamam için bunu sana geçici yapalım daha sonra merkezle görüş dediler.Bende bozulan parçaların yenisinin ellerinde olduğunu sandım bir baktım test aracını söküyorlar onun parçalarını takacaklarmış taktılarda o damlatan yerlerede silikon sıkacaklarmış ben bunu duyunca çok sinirlndim Zaten o diğer arabanın parçaları benimkine uymadı.Önce arabayı al git dedi sonra merkez izin vermedi airbagleri olmadan can güvenliği tehlikeye girer dediler.Ama önceki airbag arzasında beni ikere bozuk olarak servisten gönderdiler.Bende yasal yollara başvuracağımı hakkımı arayacağımı söyledim müdür kaç kişin bu yollara gittiğini ama hiçbirin kazanamadığını benimde boşyere uğraşmam gerektiğini söylüyor.Bana sürekli parçaları isteyelim bu hatalı parçayı değiştirelim aracını al git diyor bütün ön göğüs sökülecekmiş.Bu olaylar bu cumartesi olduğu için müşteri hizmetleriyle henüz görüşemedik.Bende aracı tamir etmemeleri şartıyla aracı serviste bıraktım.Arabadaki klimanın tahliyesi ile ilgili plastik parçanın birbirine birleştiği yerde presleme hatası var.Ben aracın yenisi ile değiştirilmesini talep edecem bu konuya benzer citroenle problem yaşayan bana fikir verebilecek önerilerde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim(Olayların kısa özetini yazdım)







  • Öncelikle çok çok geçmiş oLsn diliyorum.Maalesef bizdede C5 yok ama C4 sedan var bizde sorunlar yaşadık arka bagaj yolda giderken toj alıyordu kapılardan alıyordu bıktık.Aracı servise soktuk motor kulağını sıkmayı unutmuşlar yolda kaldık tangur tungur.v.s v.s daha çok hata var halen daha çözülemedi sorunlar.Benim tavsiyem müşteri temsilcisi değilde müdürlerden yana cık sıkıştırmaya bak.Hani bide etiketli insan bulursan iyi olur.
  • hocam geçmiş olsun üretim hatası herzaman olabilecek durumlar bi kaç kendini bilmez yüzünden arabanızdan sağumamanızı tavsiye ederim. Zarar edecek siz olursunuz onlar degil.
  • kesinlikle hukuki yollara başvur müdür dediğin kişi sadece seni caydırmak istior genel merkezle kesinlikle görüş sakın geri adım atma derim..
  • geçmiş olsun bu kadar da olmaz. yok silikon sıkacaklarmış yok test aracını sökeceklermiş. sakın yanaşmayın. o kadar para verip 0 araba alıyorsunuz bir de bunlarla mı uğraşacaksınız. bunlarla uğraşacak olsanız 2.el araba alır önceden nasıl kullanıldığını bilmezdiniz problem de yaşardınız belki zamanla. tekrar geçmiş olsun müdür uyanıklık yapmaya çalışıyor yılmayın.
  • Sonuç ne oldu acaba? Umarım çözülmüştür.
  • Burada yazılan şikayeti dikkate almıyan kuruluşun "MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" konusunda master yapmasını öneririm. Yıllar önce Opel aracımda yaşadığım benzer olumsuzluk karşısında ilgili sevisin tavırları gözümün önüne geldi... Citroen'in kayıbı en azından 1 adet C5 satış kayıbı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.