Şimdi Ara

2011 BMW 5.20D & 2009 E 250 CDI BLUEEFFICIENCY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
14.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun sabahleyin yazmıstım yavas yavas M paketlerde satışa sunulmuş diye..Kısmet işte bugun Sakarya dan İstanbula gelirken denk geldim bir tanesine..Bi sure dikiz aynasından takip ettim sonra bastı gitti zaten ön tarafı klasik bir M tampona sahip..e60 taki M tampona cok benziyor..Arka difüzör siyah yapılmış..Klasik bir M özelliği..Ancak sanki bu sefer pek olmamış gibi geldi bana arka difüzör..çift egzos gercekten sahane olmuş..SOnuc olarak ŞAHANE BİR ARAÇ
  • M paket in arkası olmamış gibi sanki.Tabii yakından görmeden de karar vermemek lazım.

AMG paketli Mercedes de çok güzel aslında bu sınıf için en iyi tercih mercedes.Sonuçta konfor onun işi.

2011 BMW 5.20D & 2009 E 250 CDI BLUEEFFICIENCY

• Genel olarak görsellik ile yorumluyoruz.

Yapılmış test var mı bu araçların?

Kullanma fırsatım olmadı fakat, umarim %70 oranında kardeş olduğu 7 serisinden daha başarılıdır yol tutuşu.

Nasıl ki w211'de E200 K ve E60'da 5.20d görüyoruz.Aynı şekilde F10 5.20d ve w212 E250 CGİ'yi çok daha görme şansımız olucak.
  •  2011 BMW 5.20D & 2009 E 250 CDI BLUEEFFICIENCY

• HoLY.oNE meclisi şenlendirmiş yine.
  • 150 bin veripte sıfır araç alırdım herhalde.520'nin kasası yeni yolda en fazla 3 tane görmüşümdür bu güne kadar. Mevcut donanımda ihtiaçlarınıza uyduğuna göre 520 daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Genel olarak görsellik ile yorumluyoruz.

Yapılmış test var mı bu araçların?

Kullanma fırsatım olmadı fakat, umarim %70 oranında kardeş olduğu 7 serisinden daha başarılıdır yol tutuşu.

Nasıl ki w211'de E200 K ve E60'da 5.20d görüyoruz.Aynı şekilde F10 5.20d ve w212 E250 CGİ'yi çok daha görme şansımız olucak.

Bu iki aracın kıyaslamasını geçenlerde Autoshow'da okudum (muhtemelen AutoBild'den tercümeydi) ve hatırı sayılır bir farkla 520d birinciydi. Özellikle BMW'nin motoruna övgüler vardı, hacim olarak Mercedes'ten daha düşük olmasına rağmen daha atak ve seri olduğu yazıyordu. Tüketiminin bu sınıf bir araba için oldukça iyi olduğu yazıyordu.
  • Sıfır ve yeni kasa araç olan BMW 520d alınır bilinir düşünmeye gerek yok derim. Alırsanız beyaz renk alın çok harika duruyor.. geceleri de stoplar bir harika ayriyeten.. %70 i 7 serisinden oluşuyor aracın o da ayrı bir parantez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 21 Ekim 2010; 13:15:04 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Bmwnin 16i motoru ne kadar kötüyse, 20d motoru da tam tersine süper bir motor diğer muadillerine göre... X1 20d almayı düşünüyorum 2011 ortasına doğru(Haziran), 2012 modeller tam çıkacakken, ucuz bulabilir miyim sizce?
  • panpa sen bi doğuş otomotive git bmw bak sonrada mercedes bak 2si arasında karar ver ama sana önerim bmw 5 çünkü bmw 5 orta seviye donanımı e250den daha iyi bence fiyat pek fark etmiyorsa al arkadakiler için ekranlı alma ben pek sevmiyorum kendimce....

ayrıca bmw 5 te gece görüş kamerası falan var önde...

ek olarak 5.20D 5,6 lt e kadar düşürebiliyor yakıtı ve performanslı bir motor zaten her türlü merso motorundan iyi bu

Bmw'de M

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Mercedes'te AMG

Bmw'de M

Şahinde S
    Kartalda LX

Pejoda RC
    Cettada GT.

Ne alaka şimdi

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Mercedes'te AMG

Bmw'de M

Şahinde S
    Kartalda LX

Pejoda RC
    Cettada GT.

Ne alaka şimdi

Şahinde "Apaçi paket" üzerine paket tanımam. Mor ışıklar, patlak eksoz, aynaya asılı CD, çamurluğun dışına taşan jant ve lastikler ve içinde 5 sap. AMG, M falan hikaye yanında...

• quote:

quote:

Mercedes'te AMG

Bmw'de M

Şahinde S
    Kartalda LX

Pejoda RC
    Cettada GT.

Ne alaka şimdi

Konumuzun 520d ile E 250 CDI arasında olduğundan dolayı , 5 serisini M Paket , Mercedes'i AMG paket tercih etmesini tavsiye etmek amacıyla yazmıştım.

Bmw ve Mercedes konusuna Tofaş,Peugeot ve Volkswagen'i karıştırmak mı alakasız , yoksa markaların spor paketlerini önermek mi ?

• 0 olduğu için BMW yi alın bence

Orijinalden alıntı: Dupp

0 olduğu için BMW yi alın bence

+1

Bu 5 serisi peynir ekmek gibi gidecek heralde...

quote:

quote:

Mercedes'te AMG

Bmw'de M

Şahinde S
    Kartalda LX

Pejoda RC
    Cettada GT.

Ne alaka şimdi

Konumuzun 520d ile E 250 CDI arasında olduğundan dolayı , 5 serisini M Paket , Mercedes'i AMG paket tercih etmesini tavsiye etmek amacıyla yazmıştım.

Bmw ve Mercedes konusuna Tofaş,Peugeot ve Volkswagen'i karıştırmak mı alakasız , yoksa markaların spor paketlerini önermek mi ?

M paket olmazsa binilmiyormu ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.