Şimdi Ara

2011 AVEO SEDAN 1.2 SE ALDIM YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün beylikdüzü avrupa oto dan 2011 model aveo sedan 1.2 se 16v 2ab abs + brc lpg kiti ile aldım (eski aracımı takasa vererek 24.500 tl), ilk kez 0 araç sahibi oldum bazı sorularım var yanıtlarsanız çok sevinirim; bu arada lpg kitini bahçelievlerde anlaşmalı oldukları bir brc servisinde taktırmışlar lpg tüpünü stepnenin oraya takmışlar stepneyide bagajın yanına yer yapmışlar oraya koymuşlar, anahtarı verdiler içine bindim 35 km yapılmıştı

1. si ruhsatta ilk muayene geçerlilik süresi 03-12-2012 yazıyor benim bildiğim 0 araçta ilk muayene süresi 3 yıl değilmi, avrupa oto daki satışcı arkadaş bende ilk kez gördüm sanırım yasa felan değişmiş olabilir veya yanlış yazılmıştır dedi, bu konuda bilgisi olan varmı, eğer yanlış yazıldıysa ne gibi işlemler yapacağım

2. si aracı aldım direk shell e gittim benzin ve lpg almaya baktım karter koruyucu takılmamış onu gördüm direk avrupa oto ya döndüm neyse yarın takacaklar ama araçtan inerken keskin bir plastik yanık kokusu geldi dışarı çıkınca satışcı arkadaşa gene sordum bu koku neyin nesi die oda 0 araçta balatalarda toz vs olur onların kokusu dedi, bu koku normalmidir her 0 araçta olurmu

3. sü shelldeki pompacılarla konuşerken aracın lastikleri dikkatlerini çekti hiçte 0 lastik gibi değildi sanki 10000 km yapmış gibi lastik gibi gözüküyordu, lastik tırnakları biraz incelmişti, baktım lastik optimum mudur denir garip bi marka, bunu pompacılar söyledi yarın konuşacağım, bilginiz varsa seviniirim

araç aceleye geldi şehir dışına çıkacağım için akşam vakti aldık böle alel acele oldu forumlardan okuduklarım kadarı ile biraz dikkat ettim etrafına kaportaya vs gözüme çarpan bişi olmadı birde o heyecanla kaptık ama kafamda sorular var başka nelere bakmam lazım yarın karter koruyucu taktırmaya gidicem orda nelere bakayım.

araç ile ilgili sorusu olan olursa sorabilir.

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj_romeo -- 6 Aralık 2010; 21:46:39 >

• karter koruyucu her araçta standart olarak gelmez gelenlerde genelde plastikten olur ha var ha yok çok bişi ifade etmez sağlık açısından metal yaptırmakta fayda olur ama yağ değişimi ve işçiliği zolaştırıyor metal standart olmayıp yaptırıldığı için.

0 arabalarda motorlarda mumlama yapılmış olabiliyor ( aveoyu bilmiyorum genel konuşuyorum;) ayrıca balata disk v.s. yeni mumlama olmasa bile parçalar yeni olduğundan bir süre 0 araçlarda plastik yanığı normal görülür.

lastikler konusunda bişi diyemeyeceğim. servise gittiğinizdeki showroomda duran modeller ile kıyaslayın.

ilk muayene 3 yıldır bayinize bildirin takipçi gerekli düzeltmeyi yaptırsın binek arabaların normal muayene periyodu 2 yıllık. ( benim peugeo 206 yı 2007 de ilk aldığımda ruhsata 207 yazmışlardı sonuçta o kağıtları takipçiler dolduruyor orda hata olmuştur.
  • bana aynı aracı 19.750 tl bıraktılar
    +1.600 tlde lpg

ama benım kuşkularım oldugu için almadım
  • -kesinlikle 3 yıl olması gerekir ilk muayene tarihinin.
    almışsınız ama aracın fiyatı gerçekten bana pahalı geldi. yukardaki arkdaşı dediği kadar ben indirim duymadım ama bu araç lpgli 23000-22000 arası veriliyor. bu sınıfta iyi bir rekabet var. era - albea- logan -sembol baya fiyat kırıyorlar. arkadaşım era 1.4 teami 23000 tl ye aldı. neyse yinede araınız güzel. kazasız belasız kullanın fakat sonuç hakkında buraya bilgi yazarsanız sviniriz
  • lpg ruhsata işlenmişse montajdan sonra yeniden muayene yapılmış olabilir onun geçerliliğide 2 sene zaten,yanık kokusu sıfır araçlarda oluyor bir müddet sonra duymazsınız
  • Öncelikle hayırlı olsun aracınız.Yalnız banada pahalı geldi.O fiyata 1.4 olan alınabilirdi.

Birde 19.750 fiyat alan arkadaşım sen hb olan için mi sedan için mi fiyat aldın merak ettim.Sedan için olansa fiyat çok iyiymiş.

1.Lpg ruhsata işlenirken araba muayeneden geçtiği için süre 2 yıla düşmüş olabilir.

2.İlk başlarda koku gelebilir.Sonuçta 0 km araç
  • Araba almayı düşünüyoruz en geç 1 yıl içerisinde babama dedim bu aracı alalım diye babam biraz araştırdı hiçte hoş yorumlar yokmuş hakikaten de öyle ekşi sözlükte yazılanlara baktığımda korktum gerçekten vazgeçtik araçtan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Öncelikle hayırlı olsun aracınız.Yalnız banada pahalı geldi.O fiyata 1.4 olan alınabilirdi.

Birde 19.750 fiyat alan arkadaşım sen hb olan için mi sedan için mi fiyat aldın merak ettim.Sedan için olansa fiyat çok iyiymiş.

1.Lpg ruhsata işlenirken araba muayeneden geçtiği için süre 2 yıla düşmüş olabilir.

2.İlk başlarda koku gelebilir.Sonuçta 0 km araç

evet sedan için aldıgım fiyattı
    başka bayi 22binde kuruş aşşagı inmemişti
  • valla 24.500 e şöyle aldım 1. si eski aracım 2004 model fiat palio multijetti ve takasda 11 e saydılar (garnde punto için fiatla görüşürkende 11 demişlerdi) lpg (1.750) ve metalik füme renk farkı (500) ile 24.500 dediler 13.500 ödedim ve aldım sanırım normal çünkü takas var sonuçta, bu arada aracı aldıktan ertesi gün ankaraya gittim giderken motoru açıcam diye ve ilk kez notora yakıt gittiği için baya yaktı sanırım 250.000 felan ama dönüşü duyunca inanmayacaksınız, ankarada benzine geçti ve fullettim 80 lira lık aldı ve kozyatağı carfur da lpg tekrar bittiğinde 450 km di yani 175.000 felan yaktı bana baya iyi geldi gerçi eski palio bundan iyidi ama sonuçta araç 0 ve güvenlik konusunda tırıların, otobslerin yanından geçerken biraz sallanıyor ama onun dışında araç gayet güvenli, tavsiye ederim.
  • bu arada 2011 aveo sedan 2ab abs, Mnr980 senin sorduğun araç hangisi? birde 3.000 tl yi karttan çektirdim ve komsiyonda almadılar. hala araç pahalımı diyosunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.