Şimdi Ara

2010 SONBAHAR GÜNCELLEMESİ (12611) ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.445
Cevap
1
Favori
88.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yazıyordu ya kaçırdım ben. Kaldırmışlar harbiden siteden. Üstü çizikken ne yazmışlardı uyarı olarak? Virüs filan mı?
  • Küfür yazmışlar, buraya yazılmaz hatta ağıza alınmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Küfür yazmışlar, buraya yazılmaz hatta ağıza alınmaz.

Demekki adamın konsol uçmuş. aman aman hemen sileyim ortadan kaldırayım.
  • arkadaşlar benq fw li makinem var ,live ile işim yok 2008 update yapabilirmiyim? olursa eğer fw bozulurmu acaba?
    (özellikle 22 inç çözünürlüğü için istiyorum bunu)
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

Harddiske atma sayesinde artık OBLIVION oyununu adam gibi oynayabilicem, inşallah çabuk gelir bu update

oblivion oynayanınız varsa bi sandık açmak için bile sürekli dvd okuyor maşallah oyun

Bu update le birlikte Ban zamanı gelmiş demektir ve büyük ihtimalle banlancaz bu kesin gibi görünüyor ikinciside hdd den oynama bu olaya orjinal kullanıcılar için iyi oldu bizim gibi Fw li kullanıcılar bu olaydan faydalanamayacak çünki çip lazım oda imkansız boşuna hayelpres olmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 26 Temmuz 2008; 0:01:30 >

• az oyun ama kafa rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

az oyun ama kafa rahat.

+1
    Ve dunyadaki en iyi Online sisteminden faydalanma
  • Yeni update'i birileri ele geçirmiş;

http://xhavok87.wordpress.com/2008/07/26/xbox-360-fall-dashboard-08-leaked/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Temmuz 2008; 13:49:30 >
  • Evet güncellemenin beta olduğunu söyleyen bir forumda, güncelleme dosyası ve nasıl güncelleneceği hakkında bilgiler var
  • benim makine banli buna ramen cd ye yükleyip kurabilirmiyim? 1680*1050 çözünürlüğe ihtiyacım varda :D
  • galiba ama makina fwli deil cipli olmasi lazm ama kesin emin deilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

galiba ama makina fwli deil cipli olmasi lazm ama kesin emin deilim

evet cipli olmaliymis

NOTE: Your Xbox 360 NEEDS to have the Infectus 2 Chip in the system for this work. Not just a modded FW hack the chip is required also. Sorry for the confusion!
  • Arkadaslar bence degmez, zaten cikacak. Yapan adamin videosunu izledim, karnel falan biseylerle ugrasiyor, chipli cihazda sanirim. Uzun is zaten yakinda cikacak 1-2 ay icinde resmi olarak oyle daha guvenli...
  • yeni update in yüklenmesi için mi çhip lazım yoksa hdd ye oyun atabilme özelliğinin olabilmesi için mi. benim en çok beklememdeki sebep çözünürlük olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

yeni update in yüklenmesi için mi çhip lazım yoksa hdd ye oyun atabilme özelliğinin olabilmesi için mi. benim en çok beklememdeki sebep çözünürlük olacak.

hyr bunlar beta updateyi calmis adamlar onu yuklemek icinde cip lazim normal update cikacagi zamn cip falan lazm olmayacak
  • microsoft bu güncellemelerle offline oynayanların da kopya oyun oynamasını engelleyebilir mi?

nasıl olsa yeni çıkan her oyunu oynayabilmek için güncel olan versiyonu yüklemek zorunlu oluyor.
    hatta fw olduğunu farkedip xbox360 ın işletim sistemini birdaha hiç yüklenemeyecek şekilde silebilir.

aletleri çöpe atmış oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

microsoft bu güncellemelerle offline oynayanların da kopya oyun oynamasını engelleyebilir mi?

nasıl olsa yeni çıkan her oyunu oynayabilmek için güncel olan versiyonu yüklemek zorunlu oluyor.
    hatta fw olduğunu farkedip xbox360 ın işletim sistemini birdaha hiç yüklenemeyecek şekilde silebilir.

aletleri çöpe atmış oluruz.

Yok daha neler öyle bir hakkı yokki anca banlayabilir aletin işletim sistemini silme gibi bi durum olamaz babamın hayrına vermediki aleti ms...
  • oyun yapımcılarını korumak amaçlı böyle birşey yapabilir. Veya sadece dvd film izlenebilecek şekilde çalışmasını sağlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 29 Temmuz 2008; 1:05:12 >
  • yok anasının nikahı
    toplanır forumca Microsoftu basarız;
    nasıl olsa suçu "Ergenekon"'cuların üzerine atarlar bu aralar moda ya ...
  • Öyle birşey olursa sony tekel olur piyasada (nintendo demeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Temmuz 2008; 1:48:53 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.