yeni getirilen çözünürlük desteği 1440x900 vs... bunlar yeterde artar bile demeyeyim ama bu gerçekten hoşuma gitti umarım gerçekten getirilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ghostrecon
yeni getirilen çözünürlük desteği 1440x900 vs... bunlar yeterde artar bile demeyeyim ama bu gerçekten hoşuma gitti umarım gerçekten getirilir.
müco oyunları babana verdim baya bir homurdandı hala oyunmu diye korkuyom babandan göndercen oyunları almaya
bazı torrent sitelerine fall 2008 update dusmus durumda ama kimse denemeye ceserat edemiyo..en azından forumlarda herkes birbirine soruyo deneyen var mı diye
evet şimdi gordum bende..e resmi olarak nezaman olacakki...
Hdd olayını anlamadım madem hdd'ye yüklüyoruz niye disc'i takıyoruz tekrar dvd rom'a :D.
Millet hdd'ye atacak oyunu daha sonra takas yapacak zaten bunun en güzel yönü de bu olmamalı mıydı ?
Ne gereği var o zaman bu hdd'nin sadece disc dönmeyecek loadingler hızlı olacak cart da curt
fall update 2008 indirdim cd ye yazdım napacam ben şimdi yapayım mı?
yapsan bile internete baglanmanı istiyormus... bence riske atmaya degmez simdilik..
2007 yani eskisi konulmuş , 2008 daha görmedim ben.www.xbox.com haricinde bir yerden indirmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: by _GoKhAn
fall update 2008 indirdim cd ye yazdım napacam ben şimdi yapayım mı?
Bi dene bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R
2007 yani eskisi konulmuş , 2008 daha görmedim ben.www.xbox.com haricinde bir yerden indirmeyin
sky da var hemen ust uste 2008 en usste
quote:
Orjinalden alıntı: by _GoKhAn
quote:
sky da var hemen ust uste 2008 en usste
Şimdi baktım pardon. En sonra baktığımda 2007 yeni konulmuştu.
quote:
Peki kesin yayınlama tarihi var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: superman1
quote:
Peki kesin yayınlama tarihi var mı?
Resmi olarak çıktığı zaman, 1 hafta içinde bu siteye de konuluyor. Support -> System Use -> Xbox 360 -> System Updates
quote:
Oyunları Harddiske Yükleme: Eski veya yeni. İstediğiniz her oyunu harddiske yükleyip oynayabileceksiniz. Diski takacaksınız; ama oyun sırasında disk dönmeyecek. Loadingler de hızlanacak.
Yeni Görüntü Özellikleri: Geniş Ekran LCD Monitörler için 1440x900 ve 1680x1050 Desteği..
Şu iki özellik bile yeter bence Xbox 360'ı mükemmelleştirmeye. Özellikle Hard Disk'e oyun yüklemek gerçekten harika. Böylece DVD-Rom'un sesinden rahatsız olanlar veya DVD-Rom yüzünden DVD'leri çizilenler/hasar görenler rahat edeceklerdir. Belki de artık korsan oyunları HDD üzerinden (oyun yüklü olsa bile diski takmaksızın) oynamak da mümkün olabilir.
bence en iyi tarafı artık şu saçma sapan verbatim mi iyi, yoksa maxell mi gibi konular açılmıycak tabi eğer bizim istediğimiz gibi kırılırsa
deneyen yoksa ben deniyorum arkadaşlar
İnternet bağlantısı istiyor update yap dediğiniz zaman. Xbox'ın olduğu yere uzanan bir net kablosu yok. O yüzden başka bahara kaldı
XBOX360 Fall Update 2008'i deneyeceğim ben network kablom var.
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
XBOX360 Fall Update 2008'i deneyeceğim ben network kablom var.
Hadi bekliyoruz Ona göre xbox'ı pc'nin yanına getireceğim sadece update yaptırmak için
birisi update'i silip üzerini çizmiş yazdığı da cabası.
tehlikeli olmaya başladı bu iş
en iyisi daha iyi bir kaynaktan update etmek olacak.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >