Şimdiye kadar ek paket yada yamaları indirdiğinde, nereye kaydediyodu sence DVD' ye yazmıyo herhalde ?
quote:
Orjinalden alıntı: expander_
Oyunu hard diske attık diyelim. Artık ek harita paketi yada yama geldiğinde oyuna ekleyip bunları kullanabilcekmiyiz??? Ben yüklemem Harddiske PC den farkı kalmaz. Zaten loading süreleri nerdeyse 2 sn değmez. Ama ek harita filan ekleniyosa düşünülebilir.
Aslında FW li makinalarda şöyle bir şey olabilir. Örneğin Forza2 yi HDD ye attınız, daha sonra Dvd-rom a PGR4 taktınız. My Games altından, diskteki Forza2 yi seçtiğinizde oyun çalışacaktır. Çünkü FW, disk üzerindeki veriye bakmadan, koruma güvenliğine "tamam" diyecektir. Bu noktada MS FW li makinayı rahatlıkla anlayabilir. Dikkatli olmak lazım
Wii'deki Mii karakterlerine ne kadar benziyor.Süper özellikler geliyor sonbaharda
quote:
Orjinalden alıntı: FRAPS
yeni bir fw çıkar oyunu dvdromda takılı gösteren.daemon tools gibi nasıl olsa hdd'en okuyacak oyunu
dvd yi bile takmaya gerek bile olmaz.eğer bu sistemi kırabilirse çok güzel olacak
Bence de olabilir böyle bir şey. Hatta mevcut 120 gb ve 20 gb lık HDD'lerin içindeki asıl hdd değiştirilip yerine 500 gb 1 tb gibi HDD ler konup da oyunlar oraya atılabilir mi ? Olur mu böyle bir şey acaba ? Çünkü ps3'ün hdd'i değiştirilebiliyordu.
Bir de benq dvd ler yavaş okuduğu için gta4 sorunu oluyor demiş bir arkadaş yukarda. Benq dvd ler kendiliğinden mi yavaş okuyor yoksa FW yapılınca mı yavaş okuyor ?
updateden sonra hepimiz yani microsoftun düşman olarak gördüğü biz hamam böcekleri GEBERİCEZZZZ dikatt raid böcek savar geliyorr
Müthiş özellikler bunlar...Zaten live başlı başına efsaneydi...Şimdi ise tüm kullanıcıların gönlünü fethedecek diyebilirim...
bende çok tuttum bu olayı..
acaba psp deki gibi herkesde 1 adet orjinal oyun olmasımı gerekicek hdd olayında.. yani forza 2 oynarken orjinal pgr4 takmak gibi..
Güzel görünüyor kullanmadan bişey diyemeyiz ama biraz karışık geldi. Ama ben umutluyum ms yanlış iş yapmaz
kötü oldu bu update ban dalgası ile beraber gelecek. liteon dvd lerde firmware de yok hoopgumm.
Yaw bende 3 Aylık üyelik alıcaktım yattı iş. Update çıktıktan sonra ban yememek için kaç ay beklememiz gerekicek bizim???
quote:
Orjinalden alıntı: dreampowder
Harddiske atma sayesinde artık OBLIVION oyununu adam gibi oynayabilicem, inşallah çabuk gelir bu update
oblivion oynayanınız varsa bi sandık açmak için bile sürekli dvd okuyor maşallah oyun
Oblivion'un bu sorunu clear the cache ile çözülüyor. System -> memory -> (Y) -> Sırasıyla (X) , (X) , (LB) , (RB) , (X) , (X) ( Tamam dediğinde oyuna özgü güncelemeler silinir , live'a girince tekrar yüklersin her oyun açılışında)
Bunu yapınca oblivion'daki takılmalar loadingler gidiyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
acaba psp deki gibi herkesde 1 adet orjinal oyun olmasımı gerekicek hdd olayında.. yani forza 2 oynarken orjinal pgr4 takmak gibi..
Hayır işi yapan microsoft, sony değil
Microsoftun DRM denen bir teknolojisi (illeti) mevcut. diskte kayıtlı herhangi bir veriyi (film, müzik, program) o konsola lisanslı olarak kaydediyor
quote:
Orjinalden alıntı: dreampowder
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
Hayır işi yapan microsoft, sony değil
Microsoftun DRM denen bir teknolojisi (illeti) mevcut. diskte kayıtlı herhangi bir veriyi (film, müzik, program) o konsola lisanslı olarak kaydediyor
harddiskteki titanic yapım aşaması videosunu bilgisayara kaydedeceğim diye göbeğim çatladı. Sonuç mu? YAPAMADIM 938MB'lık o dosyayı bilgisayarda hiçbirşeye açtıramadım. Denemediğim uzantı (.avi, .wmv , asf, vsvs) kalmadı
bu sonbahar türkiye sıcaktan kavrulacak update geliyorrrr
gelsin gelsin xbox ımı da almısım zaten
Yeni görünüm çok iyi olmuş ya merakla bekliyorum çıkmasını.
neeeee G25 desteği mi geliyomuş ?
bu update ile geow2 online olayını unutun
PGR4 takarak Forza 2 olayını unutun. Ana menüde hangi oyunu taktığınızı oyuna girmeden yazmıyor mu? Hatta detaylarıyla , puanlarınızla birlikte