Şimdi Ara

2010 model Renault Megane Coupe hakkında görüşler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 105dci 1.5 motorlu olanından almayı planlıyorum.ancak dizel motoru diğerlerine oranla sessizmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 2 Mart 2010; 14:49:48 >

• bende sorusturmustum bı ara oldukca guzel geldı arac...

1.5 dızel alacantra doseme xenon paket falan ıstemıstım 50 bın cıkardılar ve ındırımde nerdeyse yapmıyolardı acıkcası performansda olmayacagı ıcın vazgecmıstım....

motoru bıldıgımız reno dci motoru ne cok seslı nede sessız ama dızellere gore kıyaslarsak cıddı bır ses sorunu yok dıyebılırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

bende sorusturmustum bı ara oldukca guzel geldı arac...

1.5 dızel alacantra doseme xenon paket falan ıstemıstım 50 bın cıkardılar ve ındırımde nerdeyse yapmıyolardı acıkcası performansda olmayacagı ıcın vazgecmıstım....

motoru bıldıgımız reno dci motoru ne cok seslı nede sessız ama dızellere gore kıyaslarsak cıddı bır ses sorunu yok dıyebılırım....

bana xenon far+deri döşeme 50 milyar fiyat biçtiler.sanırım biraz fiyatlar azaldı.arkadaşın dizel cliosuna binmiştim çok sessiz gelmişti bana.performansıda fena değildi ki 85hp idi.bu 105 hp.hemde az yakıt harcaması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

bana xenon far+deri döşeme 50 milyar fiyat biçtiler.sanırım biraz fiyatlar azaldı.arkadaşın dizel cliosuna binmiştim çok sessiz gelmişti bana.performansıda fena değildi ki 85hp idi.bu 105 hp.hemde az yakıt harcaması da cabası.

bende uzun sure 1.5 dci megane kullandım performans ondada sıkıntı yoktu ama benım tercıhım farklı yonde olduguna karar verdım bıde su aracı bıraz daha eskıtıyım oyle kararımı verıcem...

megane coupe bı kere tasarım olarak cok iyi scırocco'dan asagı kalır yanı yok(ama kararımı etkıleyen modellerden bırıde scırocco...:D) lansman rengı veya beyaz onerırım ben ıkısı arasında tercıh yapardım acıkcası ınceledıgım arac lansman rengı olandı daha sonra beyazınada baktım guzel gercekten....

ıc konforu falanda oldukca ıyı tek sorun malzeme kalıtesı reno'da cok yetersız gelıyo bana bunun dısında yalıtım konusunda ıyı dızel motoruda bellı zaten sorun yasamazsınız...

benım ınceledıgım arac derı dosemeydı ama ben sırf derı sevmedıgım ıcın alacantra ıstedım bu fıyatı verdıler bayıden bayıyede degısyo olabılır yada fıyat degısıklıgı olmustur....

işin özü bence guzel ve alınası bır arac.....

• quote:

quote:

quote:

bende uzun sure 1.5 dci megane kullandım performans ondada sıkıntı yoktu ama benım tercıhım farklı yonde olduguna karar verdım bıde su aracı bıraz daha eskıtıyım oyle kararımı verıcem...

megane coupe bı kere tasarım olarak cok iyi scırocco'dan asagı kalır yanı yok(ama kararımı etkıleyen modellerden bırıde scırocco...:D) lansman rengı veya beyaz onerırım ben ıkısı arasında tercıh yapardım acıkcası ınceledıgım arac lansman rengı olandı daha sonra beyazınada baktım guzel gercekten....

ıc konforu falanda oldukca ıyı tek sorun malzeme kalıtesı reno'da cok yetersız gelıyo bana bunun dısında yalıtım konusunda ıyı dızel motoruda bellı zaten sorun yasamazsınız...

benım ınceledıgım arac derı dosemeydı ama ben sırf derı sevmedıgım ıcın alacantra ıstedım bu fıyatı verdıler bayıden bayıyede degısyo olabılır yada fıyat degısıklıgı olmustur....

Yeni megane coupe'nin iç mekanı hb ile aynı zaten malzeme kaliteside fazlasıyla yüksek neden böyle bir şey dediğiniz anlamadım.Yapılan testlerdede aynı şeyi söylüyor dergiler,internet siteleri.

Malzeme kalitesi ve işçilik konusunda megane 2 ile arada dağlar kadar fark var.

Motoruda dışarıdan fazlasıyla sesliyken içeride kesinlikle rahatsız edici bir dizel sesi yok bu konuda benzinli arabadan dizele geçmiş olmama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 2 Mart 2010; 16:15:30 >

• Fiat Bravo da bakabilirsin 120 hp dizel-300nm tork.Biraz daha performanslı olur sanırım ve fullunu daha uygun fiyata bulabilirsiniz.Ama tasarım olarak düşünürsek kesinlikle megane coupe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

quote:

quote:

Yeni megane coupe'nin iç mekanı hb ile aynı zaten malzeme kaliteside fazlasıyla yüksek neden böyle bir şey dediğiniz anlamadım.Yapılan testlerdede aynı şeyi söylüyor dergiler,internet siteleri.

Malzeme kalitesi ve işçilik konusunda megane 2 ile arada dağlar kadar fark var.

Motoruda dışarıdan fazlasıyla sesliyken içeride kesinlikle rahatsız edici bir dizel sesi yok bu konuda benzinli arabadan dizele geçmiş olmama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.

ben yeni megane'ı beyendım zaten tek sorun dedıgım gıbı ıc mekan geldı belkı sızın ıcın sorun yoktur hatta ıyıdır ama bana gore bıraz daha ozenlı olabılırdı gıbı geldı yanı daha ıyı olabılır dıye dusundum acıkcası genel olarak degerlendırdıgımde ıyı bır otomobıl zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 2 Mart 2010; 17:03:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzelliğine,ergonomisine,albenisine zaten hiç bişey diyemem bunların hepsi göreceli konular kesinlikle fakat işçilik ve malzeme kalitesi sınıfına göre epey iyi yerde bence.
  • arkadaşlar iç kalitesi gerçekten çok iyi.kötü diyenleri anlayamıyorum.hem hız gösteleri hem konsolu karanlıkta çok güzel duruyor.aslında daha ucuza fiat bravo alınır ancak hem tasarım konusunda hemde renault olmasından dolayı megane coupe yi tercih ediyorum.
  • quote:

arkadaşlar iç kalitesi gerçekten çok iyi.kötü diyenleri anlayamıyorum.hem hız gösteleri hem konsolu karanlıkta çok güzel duruyor.aslında daha ucuza fiat bravo alınır ancak hem tasarım konusunda hemde renault olmasından dolayı megane coupe yi tercih ediyorum.

ben kotu demedım beklentımın altında bana gore ayrıca bravo ve coupe bı kere cok farklı karakterde araclar coupe dedıgım gıbı scırocco falan gıbı modellerle mukayese edılır sınıf olarak kullanım amacı bakımından tek kapı spor arac sonucta megane coupe...
  • Bence Türkiyeye en uygun spor araba bu 1.5 dci zaten çok az yakan motor. Beyaz olacak cam tavanlı. Git gez sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.