Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
129.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biturbo2013

    Piyasada bayağı plakası değişmiş Mazda 6 bulunmakta. Bu arada araçla ilgili kaza geçmişini sırf Tramer ile öğrenemiyorsunuz. Tramer'i pırıl pırıl veya göstermelik ufak kazaların tamir masrafının görüldüğü araçlar, büyük kazaları da barındırıyor olabilir. Özellikle sanayide uygun fiyata yapılmış bu tamiratlar, Tramer'de gözükmüyor.
    Bu tabiki sırf Mazda6 için değil, tüm araçlar için geçerli. 2. el alırken tamamen aracı satanın merhametine kalıyorsunuz.

    Mazda6 alırken özellikle tanıdığınız güvendiğiniz Mazda bayilerini takip etmeniz, sizi gelecekte yüzleşebileceğiniz masraflardan kurtarabilir. Aracımı ilk yıllarda Mazda Damla'ya götürüyordum, sağolsun bana attıkları bir kazık benim Mazda Merser ile tanışmama sebep oldu. Bence İstanbul Anadolu Yakası'nda ki en iyi Mazda Servisi. 2. ellerde bazen bulunuyor Showroom'un da. Ayrıca Mazda Ozan (İKİNCİ EL MAZDA) çok başarılı ve bilgili bir Mazda satıcısıdır.

    Özellikle Mazda 6 alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta aracın temizliği (az km yapmış olması ve kim tarafından kullanıldığı) olmalıdır. Birçok arkadaş aksesuar durumuna çok takılmasına (Bir de ilanlarda, "TAM FULL" ibaresini gördüğümde çok gülüyorum) rağmen, Mazda bir japon ürünüdür ve japonların tek felsefesi aracın hatasız min. 350-400 Tkm yapmasıdır. Bu aracın içindeki sunroof, elektrikli koltukları rakipleri koymazsa, onlarda koymaz zaten. Zaten 2015 model Mazda'larda bile halen diğer Kia, Hyundai, Peugeot gibi iç plastik kalitesi bulunmamakta. Adamlar sürüşe odaklı, mükemmel motor ve uzun ömürlülüğü düşünmekteler.





    Gecen yil Ozan otomotiv den aldigim cx-5 i merser de expertiz yaptirirken keske bagaj kapaginin'da boyali oldugunu soylemeyi unutmasalarmis. Daha sonra kendi boyacimdan ogrenip akmis boya izini gozumle gormek surpriz olmustu. Yani baba'na bile guvenmiyeceksin diye bosuna dememisler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1963 -- 18 Ocak 2016; 22:09:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İy günler. 2011 mazda 6 almayı düşünüyorum. Tavsiye ve önerileriniz nelerdir. Beni tek düşündüren parça bulunurluluğu ve fiyatlar. Birde alırken nelere dikkat edilmeli bu araçlarda teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlattığım için özürdilerim sizin gibi deneyimli dostları görünce akıl almak istedim. Malum piyasa uçtu gitti. O araca o para verilir miden ziyade alternatif öneriniz var mı ? Veya aracın olumsuz olumlu yönlerini paylaşır mısınız ?

    Linki atacağım kişi abimin arkadaşı ikiside toyota fabrikasında yıllarca beraber çalışmış bu mazdanın sahibi yeni emekli olduğu için ticari araca çevirecek aracı. Arabaya gözü bebeği gibi bakan birisi. 3 senedir en ufak seste sorunda gerekeni yapmış. Ama ondan önceki kullanıcılar nasıldır bilemiyorum. Facebook MazdaClubTR yede yazdım herkes kaçırma diyor. Sizlerin fikrine ihtiyacım var

    Eşimin bileziklerini bozduracağım. Eğer araçtan yana yanlış tercih yaparsam aile huzurum bozulabilir. Lütfen fikirlerinizi yazın lütfen.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2005-mazda6-ful-plusful-920837917/detay





  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.