Şimdi Ara

(2010) Golf 1.4 TSI mı Civic 1.6 Elegance mı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Bastın mı fırlayacak tabi ama mustang falan da demeyin şimdi benzin pahalı biliyonuz bunu da göz önüne almalıyız
    -Tabi biraz spor da gözükmeli tabi
    -Max 36 tl olacak
    -Bu fiyata olabilecek en iyi donanımı ve konforu istiyorum.
    -Bir de herkes gibi piyasasının iyi, arızasının az olmasını istiyorum.

Araçları tam donanım istiyorum arkadaşlar. Donanım çok önemli benim için.

Şimdi gelelim sorulara:
    Hangisi daha az ses alır?
    Golfte 4 kişiyle rahatlık sıkıntısı çeker miyim?
    Hangisinin donanımı daha iyi? Hangi donanım artıları var?
    Golfte lpg sorun çıkarır diyorlar ne için?

Not: Açıklamasız tavsiye istemiyorum arkadaşlar. Ayrıca aracı Haziran sonlarına doğru alacağım yani vaktim az.

Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 8 Haziran 2013; 12:33:40 >

• s40 da düşünebilirsiniz. focusla aynı d2 motor vardır, o konuda üzmez. Bomboş s40 larda bile donanım seviyesi fena değil. Ha çift kapılı araç sorun olmaz derseniz, en sportif olarak c30 düşünebilirsiniz. Bahsettiğiniz araçlardan sadece astra biraz spor gözüküyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

s40 da düşünebilirsiniz. focusla aynı d2 motor vardır, o konuda üzmez. Bomboş s40 larda bile donanım seviyesi fena değil. Ha çift kapılı araç sorun olmaz derseniz, en sportif olarak c30 düşünebilirsiniz. Bahsettiğiniz araçlardan sadece astra biraz spor gözüküyor bence.

Şimdi şunu söyleyeyim dediğin araçlar 2007den fazlası bu fiyata bulunmuyor tabi böyle olunca da km ve arıza artacaktır. s40ın tipi fena değilmiş donanımı az olsa da aslında ama dediğim gibi ucuz araç değil.
    Birde çabuk satabileceğimi zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 7 Haziran 2013; 19:32:08 >
  • senin işin zor fakat senin ilacın bende sen burdan beğendiklerini seç linkleri getir koy biz sana olur olmaz deriz.
    ilaç:tok karnına doz sınır yok

www.sahibinden.com

kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

senin işin zor fakat senin ilacın bende sen burdan beğendiklerini seç linkleri getir koy biz sana olur olmaz deriz.

www.sahibinden.com

kolay gele

Dalga geçmeye mi geldin yoksa post mu kasıyorsun? Beğendiğim arabaları yukarıda listeledim ve dh halkından bu kriterlerde hangisinin iyi gideceğini sordum. Olur olmaz diyecek olan benim ayrıca. Başka konuyu kirlet lütfen işim ciddi ve fazla vaktim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

senin işin zor fakat senin ilacın bende sen burdan beğendiklerini seç linkleri getir koy biz sana olur olmaz deriz.

www.sahibinden.com

kolay gele

Dalga geçmeye mi geldin yoksa post mu kasıyorsun? Beğendiğim arabaları yukarıda listeledim ve dh halkından bu kriterlerde hangisinin iyi gideceğini sordum. Olur olmaz diyecek olan benim ayrıca. Başka konuyu kirlet lütfen işim ciddi ve fazla vaktim yok.

birşey derdim de neyse banlanmıyalım boşuna.

• 36 bine Astra'nın sıfırını alınır. 2010 temiz bir Astra için ise maksimum 32 bin yeterli olacaktır.

H kasadan bahsettiğinizi varsayıyorum zira 36.000'e yeni kasa biraz zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

36 bine Astra'nın sıfırını alınır. 2010 temiz bir Astra için ise maksimum 32 bin yeterli olacaktır.

H kasadan bahsettiğinizi varsayıyorum zira 36.000'e yeni kasa biraz zor.

Astra J diyordu sahibinden.comda o kadar bilmiyorum. Bu sport modları falan varmış yok ışığı azalıyomuş araba şahlanıyomuş da teknolojileri bitmiyomuş da içi de pek hoştu ne bileyim beğendim. Sonra baktım 1.5 ton kararsızlık tekrar. Astrada bilmek istediğim ne kadar yaktığı, sağlamlığı ve motor gücü aslında.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-satilik-opel-astra-1.6-sport-otomatik-benzinli-125738625/detay

Bunu diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 7 Haziran 2013; 19:38:08 >

• @thestell

1.6 115 beygir otomatik vites 1.5 ton araç imkansız şahlanmaz. Yeni kasa sedan sahibi bir tanıdığım var şehir içi kilometrede 50 kuruş yaktığını söylüyor kendisi.
  • quote:

@thestell

1.6 115 beygir otomatik vites 1.5 ton araç imkansız şahlanmaz. Yeni kasa sedan sahibi bir tanıdığım var şehir içi kilometrede 50 kuruş yaktığını söylüyor kendisi.

Senin demenle astrayı eledim zaten yorumlar genelde bu yöndeydi.
    3 arabayı daha eledim şu an civic ve golf arasındayım. Civic istiyordum ama ses ve çok yakma sorunu var diyorlar. Golfe yöneldim ama dar diyorlar. Ne yapacğaım bilemedim. O kadar da dar mı harbiden bi test etmeye değer mi golf? Civic de o kadar yalıtım özürlü ve çok yakan bir araba mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 7 Haziran 2013; 20:09:52 >
  • corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

corolla

hangi yönden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 2 sene kendim civic premium kullandım.babamda da şuan yeni kasa 1.6 elegance var onuda kullandım uzunca süre.2011 1.6 tdi golf te sürmüşlüğüm kıyaslıyacak kadar var.
    civic öyle abartıldığı gibi yol sesi falan almıyor.normal sınıf standartlarına göre bence. ayrıca 1.4 tsı motordan öyle çok çok fazla yaktığını da hiç sanmam ikisi arasında yakıtta ufak tefek farklılıklar olacaktır o da sizi üzmez diğerine göre ;) elegance ta gayet gayet doludur konforludur. golfte konforludur ama golflerin donanımlısı pahalıdır.
    civice göre hacimce biraz kücüktür. ikisininde yok tutuşu gayet güzeldir hemen hemen aynı sayılabilir.elegance full old. için çok keyfli araçtır.özellikle uzun yolda civic sizi yakıtta zorlarsa lpg ye ben sıcak değilim ama siz sıcak bakıyorsanız lpg uygulatıp sorunsuz ve ekonomik şekilde kullanabilirsiniz.hondanın motor sesini duyduğunuzda ne kadar sportif olduğunuzuda anlarsınız. golfün vergi avantajı olabilir bu kıyaslamada. ama ben civic derim bu kıyaslamada. .

• quote:

Orijinalden alıntı: dwrf45

hocam 2 sene kendim civic premium kullandım.babamda da şuan yeni kasa 1.6 elegance var onuda kullandım uzunca süre.2011 1.6 tdi golf te sürmüşlüğüm kıyaslıyacak kadar var.
    civic öyle abartıldığı gibi yol sesi falan almıyor.normal sınıf standartlarına göre bence. ayrıca 1.4 tsı motordan öyle çok çok fazla yaktığını da hiç sanmam ikisi arasında yakıtta ufak tefek farklılıklar olacaktır o da sizi üzmez diğerine göre ;) elegance ta gayet gayet doludur konforludur. golfte konforludur ama golflerin donanımlısı pahalıdır.
    civice göre hacimce biraz kücüktür. ikisininde yok tutuşu gayet güzeldir hemen hemen aynı sayılabilir.elegance full old. için çok keyfli araçtır.özellikle uzun yolda civic sizi yakıtta zorlarsa lpg ye ben sıcak değilim ama siz sıcak bakıyorsanız lpg uygulatıp sorunsuz ve ekonomik şekilde kullanabilirsiniz.hondanın motor sesini duyduğunuzda ne kadar sportif olduğunuzuda anlarsınız. golfün vergi avantajı olabilir bu kıyaslamada. ama ben civic derim bu kıyaslamada. .

Yakıt konusunda cidden az fark varsa civic alırım o halde. Peki civicte boya sökülmesi mi ne olıuyormuş hangi koşullarda ne kadar doğru bu?
    ayrıca hocam donanımda ne gibi farkları var? ve serilikte?

• quote:

quote:

@thestell

3 arabayı daha eledim şu an civic ve golf arasındayım. Civic istiyordum ama ses ve çok yakma sorunu var diyorlar. Golfe yöneldim ama dar diyorlar. Ne yapacğaım bilemedim. O kadar da dar mı harbiden bi test etmeye değer mi golf? Civic de o kadar yalıtım özürlü ve çok yakan bir araba mı?

Yalıtım sizin standartlarınıza bağlıdır ve ancak siz karar verebilirsiniz. Bence denemeniz lazım.

Ben 10 sene focus kulladım, kulağım sese o kadar alıştı ki, yol sesi bana gelmiyordu sanki. Geçen sene civic aldım, bana focusa göre bayağı iyi geldi sesi.

Genişlik sizin için önemliyse golf bagaj ve iç hacim olarak bayağı küçük gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

quote:

quote:

@thestell

Yalıtım sizin standartlarınıza bağlıdır ve ancak siz karar verebilirsiniz. Bence denemeniz lazım.

Ben 10 sene focus kulladım, kulağım sese o kadar alıştı ki, yol sesi bana gelmiyordu sanki. Geçen sene civic aldım, bana focusa göre bayağı iyi geldi sesi.

Genişlik sizin için önemliyse golf bagaj ve iç hacim olarak bayağı küçük gelebilir.

2001 focus kullandım ama rahatsızlık veren bi ses yoktu. çok sessiz de iyi değil insan uyur ama rahatsız etmesin yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dwrf45

hocam 2 sene kendim civic premium kullandım.babamda da şuan yeni kasa 1.6 elegance var onuda kullandım uzunca süre.2011 1.6 tdi golf te sürmüşlüğüm kıyaslıyacak kadar var.

Yakıt konusunda cidden az fark varsa civic alırım o halde. Peki civicte boya sökülmesi mi ne olıuyormuş hangi koşullarda ne kadar doğru bu?
    ayrıca hocam donanımda ne gibi farkları var? ve serilikte?

ben bizim civiclerde hiç o boya sökülmesi gibi duruma şahit olmadım.ilk defa şizden duydum öyle birşey.belki gelmiştir bazı arkadaşların başına.
    civic 125 hp 1.4 tsı 122 hp.performans olarak pek bir fark yoktur.tsi ın torku biraz daha yüksek olmasına karşı öyle ahım şahım şahlanmaz ;) civic biraz daha performanslı.civicte donanım olarak sunroof hız sabitleyisi yokuş kalkış desteği esp/vsa eps ebd abs 6 hava yastığı park sensörleri yağmur far sensörleri aklıma gelenler.
    golf te comfortline yada highline(full versiyondur) olma durumuna göre değişir.highline versiyonu da honda gibi donanımlıdır.comfotline ya da highline versiyonlarında donanım olarak neler var bilmiyorum.ama highline da sunroof nadirdir. tsi 6 ileri civic 5 ileri vitestir.

• Uzun yıllar 2001 den tutun 2011 e kadar model olarak civic kullandım d6 kasanın en kötü yanı evet düşük devirdeki tork..geçen gün sattım şimdi 2004 yeni kasa honda alacam işallah temiz bulursam d6 kasa gerçekten sesi tırtıklı asfalt sesini fazla alıyor toyota ve hatta ford bile iyi..Heleki golf çok daha iyi...Geçengün 14 tsi golf alıyordum adam son anda satmaktan vazgeçti..Hiç gözümü kırpmadan alacaktım ...Artık ne demek istediğimi anlamışsınızdır....Eger honda konusunda sorunuz olacaksa özelden yazınız......Kolay gelsin....
  • Hepinize teşekkürler bu ses ve performansı binmeden anlayamayacağım belli oldu. Donanım farkları için faydalı oldu ama.

yani 1.4 highline golf ile civic elegance donanımları aynı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 7 Haziran 2013; 23:35:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

corolla

hangi yönden?

Motoru uzun ömürlü, servisi düzgün, arızası az, parçası pahalı değil, iç mekan geniş, donanımda çok iyi, efsane kasaları olan efsane bir otomobil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.