Şimdi Ara

2010 Ford Focus Titanium TDCI HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 Model Ford Focus Titanium TDCI HB (109 bg)
    Aracın değişeni boyananı yoktur, 70700 km.' dedir.
    Bakımları tam olarak yapılmış ve en ufak masrafı yoktur.
    Kardeşime ait olup, şu an Zonguldak/Ereğli'de kapalı garajda durmaktadır.
    Gerekli tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

Genel Bilgi:

2010 model olan aracımın herhangi bir hasarı, boyası, kazası çalışmayan donanımı yoktur. Düzenli bakımları yapılmış ve 70700 km orijinal kilometresinde çok iyi kondisyonda olan bir araçtır.
    İçinde sigara içilmemiştir.
    Toplam 3 anahtarı, kitapçıkları, servis bakım fişleri vs. mevcuttur.

Kullanımı son derece rahattır, donanımı halen daha full olarak satılan birçok araçtan daha fazladır. Cruise control, yağmur- far-park sensörleri, 8 adet hava yastığı, orijinal SONY ses sistemi, orijinal alarm, arka-yan camlardaki protokol perdeleri, ön ve arka kol dayaması, deri direksiyon ve vites topuzu vs. mevcuttur.

Titanium, bu araçların full donanımlı versiyonlarıdır. Boş modelden dolu olana göre sırası ile sayılırsa Trend, Trend X, Collection ve Titanium gelmektedir. Donanım haricinde aracın iç döşemeleri bile farklıdır, çok daha kalitelidir.

2010 model olan titanium focusların donanımı o dönem güncellenmiş olup, öncesinde olmayan anahtarsız çalıştırma (Start-stop düğmesi) ve dizel partikül filtresi ilave edilmiştir.

1.6 16v dizel motorlu olup 109 beygir ve 240 nm torka sahiptir. Şehir içi 6-6,5 litre/100km (ort. 25 kuruş), uzun yolda ise 5-5,5 litre/100km (ort 20 kuruş) yakıt tüketmektedir. Ancak motor performansını dikkate alırsanız, tüketim değerleri çok çok iyi olan bir araçtır.

Aracımın 2. Sahibiyim. İlk sahibi İstanbul’da bir bankada yönetici olarak çalışmakta olan biri idi, kendisi şirket aracı kullandığından ötürü bu aracı fazla kullanmamış ve sitesinin otoparkında muhafaza etmiş.

Kaporta Boya Detayları

Aracın sol dikiz aynası haricinde değişen hiçbir parçası yoktur.
    Kaportasında da hiçbir parçası boyanmamıştır. Tamponlarında dahi boya yoktur, “lokal boya “saçmalaması hiç yoktur.
    Ancak, başka bir araca değdirmeden dolayı arka bagaj kapağında, plakanın alt kısmında küçük bir ezik ve tamponun bu kısmında ezilme izi mevcuttur.
    Ayrıca arabada çizik, boya solmasına benzer bir durum söz konusu değildir.

Kaza (Tramer) - Muayene Geçmişi

Aracın geçmişinde Tramer kaydında iki adet kayıt vardır, bunlar;

17/01/2012 tarihinde (668 TL) sol dikiz aynasının üstüne bir şeyin devrilmesi sonucu kırılması serviste yenilenmesi

20/03/2011 tarihinde ( 0 TL) aracım geri geri gelirken, arka tamponu ile başka bir araca dokundurması sonucu, karşı aracın hasarını benim aracımın sigortası karşılamıştır. Benim aracıma en ufak bir işlem yapılmamıştır.

Muayene 2016 11. aya kadar geçerlidir.

İsteyenler aşağıdaki detaylar ile tekrar sorgulama yaptırabilirler;

aracın plakası: 34HA3980
    motor no:AY85960
    şase no:WFOPXXWPDPAY85960

Teknik Detaylar

Araç bakımları 15-30-45 bin kmde yetkili serviste yapılmış olup, 60 bin bakımı orijinal filtre ve yağı ile özel serviste yapılmıştır. Bir sonraki bakımı 75 bin km de yapılacaktır. Triger kayışı değişimi bu araçlarda 90bin kmde yapılmaktadır.
    Bu zamana kadar far ampulü değişimine bile yetkili servise gitmiştir.
    En son DPF filtresinin temizliği ve sıvısının ilavesi yetkili serviste yapılmıştır ( 580 TL)

Aracın motor ve yürüyen aksamında herhangi bir problem yoktur. Yetkili serviste ya da istediğiniz başka bir yerde bu bilgiyi doğrulayabilirsiniz.

Lastikleri 67000 km'de iken Petlas Imperium PT 515 ile yenilenmiştir.

Fiyat Bilgisi
    Aracım nakit olarak 45500 TL’ye satılıktır, pazarlık payı çok azdir.

Aracın ilanını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-dizel-focus-215929189/detay/
     2010 Ford Focus Titanium TDCI HB 2010 Ford Focus Titanium TDCI HB 2010 Ford Focus Titanium TDCI HB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayy -- 17 Haziran 2015; 13:49:26 >

• Güzel araba, çokta temiz duruyor bütçem yetseydi alırdım.
    Hayırlı satışlar...
  • Hayırlı satışlar, bu kadar düzgün verilmiş ilan ilk defa görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Hayırlı satışlar, bu kadar düzgün verilmiş ilan ilk defa görüyorum.

Teşekkürler, araç gerçekten alanı pişman, satanı da mahçup etmeyecek bir kondüsyondadır.
  • Araç 45500 TL'ye satılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayy

Araç 45500 TL'ye satılmıştır.

Hayırlısı olsun,alan adam hiç mi pazarlık yapmadı yahu :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 TL'lik 2.mtv ödemesini ben yaptığım için, o şekilde anlaştık.
    İşin en güzel tarafı, verdiğim ilandaki bilgilerin doğruluğunu; hem arabayı gördükten hem de expertiz yaptırdıktan sonra tamamen gerçek olmasıdan dolayı içten bir şekilde teşekkür etmesiydi.
    Umarım kazasız, belasız binmek nasip olur arkadaşa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.