Şimdi Ara

2010 ERA UZUN YOL LPG TÜKETİMİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ..Bayram nedeniyle fırsattan istifade bir tatil yapayım diye antalyaya yola çıktım...
    ...Yola çıkarken LPG yi fulledim KM 12127 idi..
    ...12444 KM de tekrar fulledim 32 Lt gaz aldı 67 TL..
    ..Daha sonra sırasıyla 14.5 LT aldım 31 TL..
    ....Tekrar fulledim 32 Lt gaz aldı 65 TL
    ...En son İzmire dönünce yine fulledim depoyu 18.5 LT gaz aldı 38 TL KM de 13200 olmuştu.

...Gidiş dönüş toplamda 1075 KM yol yapmışım toplamda 32+14.5+32+18.5=97 LT LPG harcamışım...

..Fiyat olarakda 67+65+31+37=200 TL LPG harcamışım buda 100 KM de ortalama 9 LT LPG ve lira olarakda hesaplarsak KM de 186 Krş yapıyor.

..Yolculuk araçta 2 kişi ve bagajda 3 adet bavulla yapıldı bu km nin hepsi uzun yolda ve ortalama hep 110-120 zaman zamanda 140 lara çıkılan hızlarda yapıldı tabi ara ara 70km lerede düşüldü yol durumu nedeniyle ama ortalama hep 120 civarında seyretti sürat.

...Sizce nasıl bu değerler açıkcası ben 170 tl falan yakmalı diye düşünmüştüm bu arada Denizli-Antalya taraflarında LPG daha pahalı 2.150-2.170 lerde yol boyunca ucuz LPG satan hiç biryerede denk gelmedim hep böyleydi fiyatlar.

• Açıkcası Uzun yol için biraz çok yakmış gibi geldi bana.Babamda da 2007 era var.35 litre ile 300 km yol yapıyor. ne kadar yakıyor dersen 185-195 arası. Ama söylemeden edemicem, babam arabayı epey bi zorluyor. bunları göz önüne aldığımızda senin araç çok yakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

aracınız 1.4 mü yoksa 1.6 mı?

..Aracım 1.4

Orijinalden alıntı: 34ADM34

Açıkcası Uzun yol için biraz çok yakmış gibi geldi bana.Babamda da 2007 era var.35 litre ile 300 km yol yapıyor. ne kadar yakıyor dersen 185-195 arası. Ama söylemeden edemicem, babam arabayı epey bi zorluyor. bunları göz önüne aldığımızda senin araç çok yakmış.

Bence bu hesapta bir hata var . 35 lt ile 300 km yol yaparsa 24,5 kuruşun altında yakmaz ki buda uzun yol için çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkabaoglu -- 23 Kasım 2010; 22:59:42 >
  • aracınızdan memnunmusunuz
    yardımcı olurmusunuz
    bende almayı düşünüyorumda
    23.500 fiyat altım team için

Orijinalden alıntı: Mnr980

aracınızdan memnunmusunuz
    yardımcı olurmusunuz
    bende almayı düşünüyorumda
    23.500 fiyat altım team için

tavsiye ederim pişman olmazsınız
  • bende tavsiye ederim fiyatına göre gayet iyi bir araç..ama kesinlikle alırken garantisi bozulmasın diye LPG taktırarak alın sonra taktırmadıgınız için çok pişman olursunuz alırken taktırılırsa 5 yıllık araç garantisi bozulmuyor çünkü...

Orijinalden alıntı: mkkabaoglu

quote:

Açıkcası Uzun yol için biraz çok yakmış gibi geldi bana.Babamda da 2007 era var.35 litre ile 300 km yol yapıyor. ne kadar yakıyor dersen 185-195 arası. Ama söylemeden edemicem, babam arabayı epey bi zorluyor. bunları göz önüne aldığımızda senin araç çok yakmış.

Bence bu hesapta bir hata var . 35 lt ile 300 km yol yaparsa 24,5 kuruşun altında yakmaz ki buda uzun yol için çok yüksek.

evet yüksek onu söylüyorum ya.Araç 1.4 team modeli. uzun yolda 160 altına inmiyor ama deli gibi yakıyor. hyundai Tr piyassasında sadece isim yaptı gibime geliyor zira bu şekilde fazla tutunamaz piyasada, bence. . .

• quote:

quote:

quote:

evet yüksek onu söylüyorum ya.Araç 1.4 team modeli. uzun yolda 160 altına inmiyor ama deli gibi yakıyor. hyundai Tr piyassasında sadece isim yaptı gibime geliyor zira bu şekilde fazla tutunamaz piyasada, bence. . .

eğer lpg de yaktıysa bu yakıtı çok fazla ancak sorun hyundai de değil sadece sizin araçta bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

quote:

quote:

quote:

eğer lpg de yaktıysa bu yakıtı çok fazla ancak sorun hyundai de değil sadece sizin araçta bence

bende öyle düşünüyordum bizim araç mı böyle diye.
    Arkadaş 2010 model aynı araçtan aldı. basmadan 190krş yaktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.