Şimdi Ara

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.683
Cevap
0
Favori
80.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırbistan-Litvanya-Karadağ belki de Rusya damga vuracaklar 10 yıla.. İspanya Yunanistan için ne yazdık çizdiysek bunlar için çizeceğiz.
  • Bizim de kadromuza gençleri monte etmenin zamanı geldi de geçiyor artık, özellikle genç guardlar. Semih ve Ömer'in NBA'de mental ve oyun yönünden gelişeceklerini umuyorum. Kerem, Ömer, Hido artık bunların devri kapanmak üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

bana ne beşiktaşlıysan yahu alakasız yerde beşiktaş taraftarına giydireceksen beşiktaşlı olsan ne olur olmasan ne olur?yeri mi burası?
    yok onun maçta ne işi varmış yok bilmemkimi niye ıslıklamışlarda amerikalı ne düşünürmüş?ne düşünürse düşünsün yahu bize ne bundan? ne sanıyorsunuz kendinizi insanların üstünde görüp anlamıyorumki sen ne arıyorsan orda adam da onu arıyor illa basketten anlamasımı gerekir adamın böyle bir maçta? efes pilsen barcelona eurolig maçımı bu?

laf sokma, hüsnü kuruntu, kompleks falan demişin de onun için belirtiyim dedim beşiktaşlı oluşumu.. beşiktaş taraftarında yanlış birşey görürsem giydiririm tabi, yanlışlık karşısında susacak kadar kör fanatik değilim.. beşiktaşlı olup olmamam senin yada çarşı grubunun yada bir başkasının karar vereceği birşey değil..

o kadar ilginç laflar etmişin ki inan ne cevap yazacağımı bilemiyorum.. amerikalı ne düşünürmüş? başkalarının senin halkın hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmeyecek kadar bu ülkeyle bağlarını kopardıysan eyvallah.. kendimi üstün gördüğümü nerden çıkardın anlamadım.. ev sahibi olduğun bir turnuvada final maçı oynuyorken seyircin armut topluyorsa diyecek bir kaç lafım olsun bir zahmet.. o tribüne gelen adam 3-5 gün önce medyada böyle bir olay olduğunu görüp piyasa yapmaya gelirken ben yıllar yılı bu turnuvanın hayaliyle yaşayan biriydim, izin ver de bazı şeyleri eleştirmeye hakkım olsun.. basketbol futbol gibi değildir, herşey anlık yaşanır.. olaylara anlık tepkiler vermen gerekir.. abd'li adam steps yapıyor, ben (ve benim gibi birileri) bağırıyor ama "dağ başını duman almış" sesleri yüzünden duyuramıyoruz tepkimizi.. basketboldan anlamayan bir seyirci profili olunca ne hakemleri etki altına alabiliyorsun ne de rakibe baskı oluşturuyorsun..

ülke bağları ha? ne?
    elin amerikalısı ne düşünürse düşünsün diyorum bize ne diyorum.onların ne dediğine göre mi hareket edeceğiz diyorum,kurtulalım bu komplekslerden artık diyorum.
    basketten anlayan taraftar profili de futbol maçına gitmeyecek öyleyse.böyle bir mantalite olur mu yahu bir de ne dediğini bilmediğim için cevap yazmıyorum diyorsun,sen ne dediğini biliyormusun asıl?
    şampiyonluk maçı bu her kesimden insan oluyor,olması da doğal.nba maçlarına bak paris hiltonu bile görürsün,her yeri basketten anlasa ne olur onun?bazı şeyleri klişeleştirip abartmayı ne kadar seviyorsunuz yahu böyle?yok basket seyircisi yok futbol seyircisi yok curling seyircisi...altı üstü sağı solu en sonunda eğlence böyle baksanıza spor müsabakalarına... niye kasıyorsunuz bu kadar?adamlar bizden iyiydi ki normali buydu,kazandılar gittiler bitti gitti.daha onların seviyesine gelmemiz için çok zaman var.iyi yoldamıyız?evet iyi yoldayız... ama daha yoldayız... geçelim...

Dostum, kimse futbol seyircisine karşı değil. Basketbol sahasında basketbol seyircisi gibi olunması gerektiği vurgulanıyor. Senin kafandaki insanların gideceği tenis maçları da izlenmez malesef, geçiniz der gidersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Gerektiğinde potaya gidebilecek bir kısa oyuncumuz olsa(Ender değil o adam) ve repertuarı Semih-Oğuz-Ömer üçlüsüne göre daha geniş bir uzunumuz olsa (Ah Memo ah) ilerde yine başarılı olur bu takım.

Seneye Engin ve Enes gelse güzel olur.Cenk ve Gönlüm çıkarılır herhalde,Memo da gelecekse Oğuz da kesilebilir.
  • 28 milyon ne demek arkadaş.bazı oyuncular 1 senede kazanamadığı parayı 2 haftada kazanacak.misal barış ermiş.kaç dakika oynadı.yerine gelecek başka bir oyuncu bu parayı alacaktı belkide.çok garip işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

bana ne beşiktaşlıysan yahu alakasız yerde beşiktaş taraftarına giydireceksen beşiktaşlı olsan ne olur olmasan ne olur?yeri mi burası?
    yok onun maçta ne işi varmış yok bilmemkimi niye ıslıklamışlarda amerikalı ne düşünürmüş?ne düşünürse düşünsün yahu bize ne bundan? ne sanıyorsunuz kendinizi insanların üstünde görüp anlamıyorumki sen ne arıyorsan orda adam da onu arıyor illa basketten anlamasımı gerekir adamın böyle bir maçta? efes pilsen barcelona eurolig maçımı bu?

laf sokma, hüsnü kuruntu, kompleks falan demişin de onun için belirtiyim dedim beşiktaşlı oluşumu.. beşiktaş taraftarında yanlış birşey görürsem giydiririm tabi, yanlışlık karşısında susacak kadar kör fanatik değilim.. beşiktaşlı olup olmamam senin yada çarşı grubunun yada bir başkasının karar vereceği birşey değil..

o kadar ilginç laflar etmişin ki inan ne cevap yazacağımı bilemiyorum.. amerikalı ne düşünürmüş? başkalarının senin halkın hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmeyecek kadar bu ülkeyle bağlarını kopardıysan eyvallah.. kendimi üstün gördüğümü nerden çıkardın anlamadım.. ev sahibi olduğun bir turnuvada final maçı oynuyorken seyircin armut topluyorsa diyecek bir kaç lafım olsun bir zahmet.. o tribüne gelen adam 3-5 gün önce medyada böyle bir olay olduğunu görüp piyasa yapmaya gelirken ben yıllar yılı bu turnuvanın hayaliyle yaşayan biriydim, izin ver de bazı şeyleri eleştirmeye hakkım olsun.. basketbol futbol gibi değildir, herşey anlık yaşanır.. olaylara anlık tepkiler vermen gerekir.. abd'li adam steps yapıyor, ben (ve benim gibi birileri) bağırıyor ama "dağ başını duman almış" sesleri yüzünden duyuramıyoruz tepkimizi.. basketboldan anlamayan bir seyirci profili olunca ne hakemleri etki altına alabiliyorsun ne de rakibe baskı oluşturuyorsun..

ülke bağları ha? ne?
    elin amerikalısı ne düşünürse düşünsün diyorum bize ne diyorum.onların ne dediğine göre mi hareket edeceğiz diyorum,kurtulalım bu komplekslerden artık diyorum.
    basketten anlayan taraftar profili de futbol maçına gitmeyecek öyleyse.böyle bir mantalite olur mu yahu bir de ne dediğini bilmediğim için cevap yazmıyorum diyorsun,sen ne dediğini biliyormusun asıl?
    şampiyonluk maçı bu her kesimden insan oluyor,olması da doğal.nba maçlarına bak paris hiltonu bile görürsün,her yeri basketten anlasa ne olur onun?bazı şeyleri klişeleştirip abartmayı ne kadar seviyorsunuz yahu böyle?yok basket seyircisi yok futbol seyircisi yok curling seyircisi...altı üstü sağı solu en sonunda eğlence böyle baksanıza spor müsabakalarına... niye kasıyorsunuz bu kadar?adamlar bizden iyiydi ki normali buydu,kazandılar gittiler bitti gitti.daha onların seviyesine gelmemiz için çok zaman var.iyi yoldamıyız?evet iyi yoldayız... ama daha yoldayız... geçelim...

Dostum, kimse futbol seyircisine karşı değil. Basketbol sahasında basketbol seyircisi gibi olunması gerektiği vurgulanıyor. Senin kafandaki insanların gideceği tenis maçları da izlenmez malesef, geçiniz der gidersiniz.

benim de söylediğim basit,türk milli takımı finale kadar çıkmış artık o saatten sonra basket seyircisi futbol seyircisi bilmemne seyircisi diye birşey olmaz isteyen gider istemeyen gitmez.basketbol seyircisi alsaydı biletini gitseydi kim engel oldu onlara?dünya kupasında final oynasaydık çarşı ultraslan genç fb harici çıksın dışarı mı diyeceğiz.saçmalamayın allahaşkına yahu...

• yeni fiba sıralamsı açıklandı..12 sıra yükselmişiz..yunanistan ve litvanyanın arkasında 6. lıga çıkmışız..önümüzdeki takımlardan sadece yunanıstanı yendık..
    1. USA 1,046 +185.0 < 1
    2. Spain 754 -5.0 < 1
    3. Argentina 735 -130.0 > 2
    4. Greece 569 +40.0 =
    5. Lithuania 532 +150.0 < 1
    6. Turkey 313 +150.0 < 12
    7. Italy 300 < 1
    8. Serbia 284 -175.0 > 3
    9. Australia 279 +45.0 < 2
    10. China 234.7 -20.0 > 1
    11. France 211 +30.0 < 4
    12. Croatia 206 +25.0 < 3
    13. Puerto Rico 197.6 -55.0 > 3
    14. Russia 194 +15.0 < 3
    15. Angola 185 -20.0 > 3
    16. Germany 182 -140.0 > 9
    17. Slovenia 178 +55.0 < 3
    18. Brazil 176.6 -5.0 > 4
    19. New Zealand 153 -40.0 > 6
    20. Canada 99.2 -25.0 > 1
    21. Iran 94.1 +5.0 =
    22. Nigeria 85.6 =
    23. Lebanon 68.0 +5.0 < 1
    24. Isreal 57.0 < 1
    25. Venezuela 49.0 -25.0 > 2
    26. Dominican Republic 45.4 =
    27. South Korea 44.1 =
    28. Qatar 39.5 =
    29. Uruguay 37.6 =
    30. Mexico 36.8 =
    31. Panama 33 =
    32. Japan 32.1 =
    33. Egypt 28.8 =
    34. Jordan 24.5 +5.0 < 4
    35. Lativa 24 =
    36. Kazakhstan 20.8 =
    37. Senegal 20.4 =
    38. Ivery Coast 18.6 +5.0 < 3
    39. Tunisa 18.4 +5.0 < 5
    40. Poland 16.0 > 1
    41. Virgin Islands 14.4 > 1
    42. Taiwan 13.5 =
    43. Bulgaria 12.0 < 1
    44. Cameroon 11.0 < 1
    44. Ukraine 11.0 < 1
    46. Central African Republic 10.6 < 1
    47. Mali 10.2 < 1
    48. Porgutal 10 < 1
    48. Bosnia and Herzegovina 10 < 1
    48. Macedonia 10 < 1
    51. India 8.4 < 1
    51. Syria 8.4 < 1
    53. Morocoo 8.0 < 1
    54. Kuwait 7.8 < 1
    55. Philippines 7.5 < 1
    56. Cape Verde 7.2 < 1
    57. Czech Republic 6.0 < 1
    57. Great Brition 6.0 < 1
    59. Mozambique 5.4 =
    59. Algeria 5.4 -20.0 > 25
    59. South Africa 5.4 =
    59. Uzbekistan 5.4 =
    63. Hong Kong 4.8 =
    63. Indonesia 4.8 =
    65. Rwanada 3.4 =
    66. Saudi Arabia 3.3 =
    67. Sweden 3 =
    67. Untied Arab Enirates 3 =
    69. Gabon 2 =
    70. Malyasia 1.8 =
    71. Libya 1.6 =
    72. Madagascar 1.4 =
    73. Sri Lanka 0.9 =
    74. Congo 0.8 =
    75. PR of Congo 0.6
    75. Liberia 0.6

• çok saçma Litvanya ile niye aynı puanı alıyoruzki? tamam aynı sayıda galibiyetimiz var turnuvada fakat biz 2. yiz onlar 3. o zaman 2. liğin hiçbir manası yok. Sırbistan 4. oldu adamların -175 puanı nasıl kesiliyor? Yunanlılar +40 almış tablo yanlış olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 14 Eylül 2010; 13:05:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

çok saçma Litvanya ile niye aynı puanı alıyoruzki? tamam aynı sayıda galibiyetimiz var turnuvada fakat biz 2. yiz onlar 3. o zaman 2. liğin hiçbir manası yok. Sırbistan 4. oldu adamların -175 puanı nasıl kesiliyor? Yunanlılar +40 almış tablo yanlış olmasın?

Bana da öyle geldi, Yunanistan ç. final bile göremedi, neyin 40'ı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

İlk duyduğumdan beri hiç tasvip etmedim bu miktarı. Parayı kıskandığımdan değil, o miktara yazık. Sen bu adamlara 500er bin lira versen kalan 1er milyonlada her birinin adına farklı illerde basketbol okulları açsan çok daha güzel olurdu. Diyarbakır'de bir Kerem Tunçeri basketbol okulu, Erzincan'da Ömer Onan, Aydın'da Cenk Akyol vs. şeklinde.

Hem isimleri yaşardı unutulmaz olurdu hem de geleceğe yatırım olurdu ama bu yaptığınız şey çok saçmaydı bence...

%100 katılıyorum.

Hidayet'e de yazıklar olsun yılda 9.8 m dolar kazanıyor maddi maneviymiş...

Saçmalamayın Hedo o parayı gençler için istedi. Ayrıca yukarıdaki arkadaşa katılıyorum okul yaptırmak ve isimlerini koymak daha büyük hediye olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

İlk duyduğumdan beri hiç tasvip etmedim bu miktarı. Parayı kıskandığımdan değil, o miktara yazık. Sen bu adamlara 500er bin lira versen kalan 1er milyonlada her birinin adına farklı illerde basketbol okulları açsan çok daha güzel olurdu. Diyarbakır'de bir Kerem Tunçeri basketbol okulu, Erzincan'da Ömer Onan, Aydın'da Cenk Akyol vs. şeklinde.

Hem isimleri yaşardı unutulmaz olurdu hem de geleceğe yatırım olurdu ama bu yaptığınız şey çok saçmaydı bence...

kesinlikle katılıyorum, o paralarla nice basketbol yatırımı yapılırdı ama onu düşünen yok, populist davranmak daha kolay...
  • bu bölüme ikinci mesajım.

amerika maçı hüsran oldu. bir takımda hiç mi 3lük atan , pota altına kat edip turnike yapan olmaz ? basketball la ilgilenmem ama kerem gönlümün o takımda ne işi var ? şut atmaz, pota altına etkili değildir, top çalmaz süremez !

semih erdem , beğenmedim. üçlük yok serbest atışlar sıfır ! pota altında adamı arkasına alıp sırtı dönük adam üzerinden sayı atamaz aynısı savaş için ve ömer aşık içinde geçerli. bu üç %70 serbest atış ortalaması ile oynasa %60 3 lükle oynasa biz amerikaya kaybetmezdik. amerika hidayeti,ersanı ve keremi blokladı. bu üçü olmynca amerika milli takımın olmadığını biliyordu ve neticede de farkı yedik.

bir sırpın yaptığı yorumda Türkiyenin tek yediği ciddi rakibin sırplar olduğunu söylemişti. finale kadar ispanya,arjantin ve brezilya ile oynamadan geldiğini söylemişti ve haklıymış. amerika bizi ezdi ...

• Şişli Belediyesi 12 Dev Adam anıtı yaptıracakmış...Yahu yok artık ..Abartmanın da bir sınırı vardır yani..Ne bu yahu
  • yakında 12 devam çıkartmaları vs yapılıp b.konu çıkarırlar merak etmeyin..

• Yahu yeter, ben cebimden vereceğim artık. Biri bu adamı durdursun
  • hido çok iyi bir basketbolcu olabilir, ama hiç bir zaman iyi bir sporcu olmadı, olamayacak.. yaşı ilerledi tecrübelendi olgunlaşır diye düşündüm ama hiçbir zaman o olgunluğa ulaşamadı..

bu arada fiba listesi komediymiş.. italya'nın 7.likte ne işi var yahu, bir de utanmadan 1 sıra yükselmiş galiba :)
  • Sonradan açılmışlardı ya 3'te 3 yapmışlardı ondan olabilir. Bir de bu liste A takımları için yapılmıştır sanırım ? Yani X Ümit milli takımının aldığı puanlar etki ediyor mu X ülkesine

Hidayet ?? Ben Hidayet hakkında kararımı çoktan vermiştim..7-8 yıl önce ben ne Harun Orhun'dan 2001 sonrası ne de İbrahim'den 2006 sonrası röportajlarda efem maddi manevi layy layy , bu adam bize şöyle böyle.. şeklinde açıklamalar duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Eylül 2010; 2:54:23 >

• Yukarıdaki liste Wikipedia'nın listesi. Wiki de yanlış yapabiliyor bazen. Fiba, daha listeyi güncellemedi.

http://www.fiba.com/pages/eng/fc/even/rank/p/rankMen.html
  •  2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD  2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD  2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD  2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final | Türkiye - ABD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 15 Eylül 2010; 15:42:26 >

• Hazır upload etmişken bunları da buraya koyayım dedim.Biraz fazla oldu ama

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.