Bildirim
2010 DAN ALINTI (NİL ERKOÇLAR İÇERİR)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
resimdeki konunu 32 sayfa konunun 25 sayfası zaten bunu alıntılayıp güllenlerde dolu -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
resimdeki konunu 32 sayfa konunun 25 sayfası zaten bunu alıntılayıp güllenlerde dolu
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
resimdeki konunu 32 sayfa konunun 25 sayfası zaten bunu alıntılayıp güllenlerde dolu
o kadar sayfayı inceleyicek vaktim yok aldım ss yi paylastım burada -
Vay arkadaş konudaki alıntılardan kurtulduk sonunda derken adamlar yeni konu açmışlar Gerçeği biliyorum arkadaşlar daha da dillendirip üzmeyin şu garibanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 7 Aralık 2013; 22:31:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
Vay arkadaş konudaki alıntılardan kurtulduk sonunda derken adamlar yeni konu açmışlar Gerçeği biliyorum arkadaşlar daha da dillendirip üzmeyin şu garibanı
Size de yazık tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
-
yerimi alimm -
şuraya gömüleyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X