Şimdi Ara

2010'DA SINAVA GİREN BİR ABİMİZLE GÖRÜŞTÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yanlış okumadınız, kendisi 2010 da sınava girdi (92 li oluyor yaşını da sordum yanlış olmasın diye) o sene istanbul hukuku kazandı şu an İstanbul'da avukatlık yapıyor her neyse o seneki atmosferi, sınav anını falan sordum ygs yi beklediklerinden kolay bulduğunu söyledi. O sene hala öss kitaplarıyla hazırlanırdık öss ile bizim girdiğimiz sınavın soru tipleri çok farklı olmadığı için zorlanmadık genel olarak beklediğimizden kolay geldi, dedi.

Puan türleri arttığı için sıralamaların düşeceğini biliyorduk tercihi ona göre yapmaya çalıştık siz de uzman birinden yardım alın, sistem değişikliği sürprizler yapar dedi. Son tercihlerimdeydi istanbul hukuk ama iyi ki geldi okulumdan memnundum falan dedi.

Konuşma sonunda anladığım kadarıyla 2010 cular biraz kestane oluyor belki sıralamalar istediğimiz gibi gelmeyebilir (2010 kadar da değil) puan türleri birleşmesi vs. Dolayı ama tercih sonuçlarının bizi memnun edeceği kanaatindeyim. Yorum sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuştuğun abinin İstanbul Boralar birliğine üye olduğu hakkında bilgi atmazsan konuşma hiç inanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koznak2616 kullanıcısına yanıt
    Ula forum nası şüpheciliğe düştü anadolu ajansı oldu iyice

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt

Kaldı 3 gün iyice nolur nolmaz diye bakıyorum 150 k gelirse abbas ısparta yolcusu sıralama duasına çıkmalıyız bence allahım sen bana 100-130 arası nasip eyle diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 150 gelmez sana hocam

Buraya yazdığımdan haberi yok kendisinin kimliğini gizleyerek paylaşsam bile sıkıntı olur mu bilemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scienceandart kullanıcısına yanıt
    Şaka dedim yapma öyle bi şey

Yok hocam şaka olsa bile millet kanıt, ss falan istiyor çıldırmamızın sonucu olarak. Normal yani

• Up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.