Şimdi Ara

2010 Corolla Bluetooth ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
31.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 Corolla Elegant 1.4 D4-D aracımın bluetooth ayarlarıyla ilgili bilgiye ulaşamıyorum. Kullanım klavuzunda bluetooth ve telefon ayarlarıyla ilgili bilgi yok. Servisi aradım buraya getirmeniz gerekiyor dediler ama açıkçası çok komplike bir işlem olmadığını biliyorum. Bu konuyla ilgili bilgiye nasıl ulaşabileceğim hakkında bilgisi olan var mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Kullanım kitapçığında anlatım var.Biraz karışık.Mesela ben telefona ayarlıyorum müzik çalmıyor.Müziğe ayarlıyorum telefon bağlanmıyor.Hatta toyotada ki arkadaş müzik dinlenmez diye baya idda etmişti.Hatun benım kadar bilmiyor.Sözde araç tanıtımında üstüne yokmuş
  • ne tür bilgi istiyorsunuz? anlatmaya çalışalım...
  • Oncelıkle arkadasım..Ben muzık dınlemeyı basardım.Onu yapabılıyorum ancak telefon ıle gorusme problemım var. Mesela aayarladım ses gelıyo gıdıyo 5 sn sonra teypde pause yanıyo ve ses gelmıyo gıtmıyo....Ayrıca teybe 20 ısım kaydı yapılabılıyormus..Onuda yapamadım...

Siart arkadasım klavuzun yanıömıyorsam 210. sayfasında belırtılmıs...Olmadı sana anlatabılırım.Tsk Saygılar
  • Öncelikli olarak direksiyondaki konuşma tuşuyla arama yapılabiliyormuş. Bunun nasıl olduğunu yetkili servistede bilmiyorlar. Ayrıca aracın kendi phonebook u var. Sped Dial - hızlı arama kayıtlarını yapmayı beceremedik. Son olarak da araca benim telefonumun tanıtımı yapıldı. Fakat eşimin telefonunu tanımlayamıyoruz. Aracı benden çok eşim kullanıyor.
  • evet bu buyuk bır sorun
  • Ben de iPhone var ve onu rahatlıkla bağladım araca. Araçla eşleştirildikten sonra phone book kısmından numara kayıt yapılırsa araca o zaman konuşma tuşu ile de arama yapılabiliyor... Aracın kendisinin bir telefon rehberi var. Numaraları ona kayıt etmek lazım elle veya telefondan bluetooth ile gönderilebiliyor. iPhone dan bluetooth ile gönderilme olmadığı için ben araç telefon rehberine elle girdim numaraları. Aracın kitapçığının 295 inci sayfasında anlatılıyor daha etraflıca konu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: siart

Öncelikli olarak direksiyondaki konuşma tuşuyla arama yapılabiliyormuş. Bunun nasıl olduğunu yetkili servistede bilmiyorlar. Ayrıca aracın kendi phonebook u var. Sped Dial - hızlı arama kayıtlarını yapmayı beceremedik. Son olarak da araca benim telefonumun tanıtımı yapıldı. Fakat eşimin telefonunu tanımlayamıyoruz. Aracı benden çok eşim kullanıyor.

kitaptan okumak daha kolay olacaktır, özet olarak:
    - eşinizin telefonunu da "pair phone" ile tanıtmanız lazım. bunun için konuşma tuşuna basıp bluetooth menüsü setup menüsüne gireceksiniz. telefon için bir isim söyleyip, onaylayıp, ardından da eşinizin telefonundan Car_Media bluetooth aygıtını eklemeniz lazım.
    - yine oradaki menülerden phonebook-add entry menüsünden isim ekleyebilirsiniz. ama dediğim gibi, kitabı takip ederseniz çok kolay olacaktır...

• Teşekkür ederim, nihayet yapabildim ayarları. Lakin bana verilen kitapçık muhtemelen eski versiyonlara ait. Bluetooth ile ilgili hiçbir kayıt kitapçıkta mevcut değil.
  • arkadaşlar merhaba. bu bluetooth 2011 comfortlarda yok heralde denedim denedim olmadı:) keske exstra alsaydık tüh:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_aydinol

Oncelıkle arkadasım..Ben muzık dınlemeyı basardım.Onu yapabılıyorum ancak telefon ıle gorusme problemım var. Mesela aayarladım ses gelıyo gıdıyo 5 sn sonra teypde pause yanıyo ve ses gelmıyo gıtmıyo....Ayrıca teybe 20 ısım kaydı yapılabılıyormus..Onuda yapamadım...

Siart arkadasım klavuzun yanıömıyorsam 210. sayfasında belırtılmıs...Olmadı sana anlatabılırım.Tsk Saygılar

Ben de muzik dinlemeyi beceremedim. Eger anlatursan sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siart S kullanıcısına yanıt
    Hortlatıyorum ama bizde benzinlı elegant corolla var ama böyle bi özelliğinin olduğunu bilmiyordum bizimkinde yokmu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    2 ay önce 2013 Toyota Auris aldım.
    Aldığımda eşimin telefonunu kolaylıkla bağlayabildik.
    Daha sonra kendi telefonumu bluetooth bağlantısıyla aktarmaya çalışırken 'loading' bekleme ekranındaki dönen çark şeklindeki imgenin öylece beklediğini farkettim.
    Yani bluetooth bağlantısını yapmak için aradaki 3-5 sn. lik bekleme ekranında kilitleniyor.
    Fabrika ayarlarına döndürdüm sonuç yine değişmedi.
    Hiçbir telefonla bluetooth bağlantısı kuramıyoruz. Çözümü bilen varmı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.