Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozbi

Arkadaslar 320 nin kasa degistirme durumu varmi peki ?? Bana 3 sene dediler ama emin olamadim..

http://www.bmwblog.com/2009/12/16/spy-video-2012-bmw-3-series-spotted-during-winter-testing/
  • quote:

Arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz??

Bugun kredimiz onaylandi artik arabayi alabiliriz fakat kuzenim bugun toyota yaris var niye daha buyuk 4*4 bisey almiyosun onun servis ucretiyle vs ugrasicaksin dedi ve biraz kafami karistirdi.. Subaru forester a baktik biraz once gidip ve test ettik bayaa iyiydi ,, simdi size fiyatlari ve donanimi yaziyorum... Bugun son gun tercih yapicam ya 320d yada subaru forester dizel..

Subaru forester dizel: 2000 motor (boxer) 150 hp - manuel vites - otomatik klima(djital degil)-panoramik e yakin sunroof - 8 air bag - full guvenlik donanimi ve surekli 4 ceker - hiz sabitleyici - xenon far - far yikayici / 6 li cd changer mp3 - i pod baglama-park sensoru-deri koltuk- koltuk isitma ve elektrikli-17" celik alasim jant--- 81.500 tl

Bmw advanteg pakette: hiz sabitleyici yok, sun roof yok-deri koltuk yok - far yikama yok- xenon yok - cd cnahger var ama tekli-streptonic vites var--- 92.000 tl ( sun roof alirsam 96.000 oluyor))

hadi herkes yazsin sizce ne yapmalii ???

Öncelikle elma ile armut karşılaştırması yapmamız için sizin kullanım alışkanlıklarınızı ve aradıklarınızı bilmemiz daha doğru yorumlar almanızı kolaylaştırır.Ancak yukarıda bahsi geçtiği kadarı ile bir yorum yapmak istiyorum;

*Kendi işiniz var.
    *Yaris ikinci aracınız olarak kenarda kalacak.

Karlı buzlu yollarda sürekli yol yapmıyor,alışılmışın dışında hobileriniz yok ise;

Bmw 3.20d i alın.Evinizin kapalı garajı yok ise kapalı ve size yakın bir otopark ile anlaşın.Günlük olarak yoğun trafiğe yaris ile girip rahatca park edin Canınız istediğinde ise 3.20d ile keyif yapın...

10.000 TL fark size ikinci elde de yansıyacağı için çok sorun yaşamazsınız bence.Tabiki 10.000 TL nin birde geri ödemesi olduğu düşünüldüğünde en iyi kararı bütçenize göre siz verirsiniz.

Sonuç olarak bu fiyat aralığı ve üstü "bence" keyfi alımlar olduğu için öncelik rahatınız olmalı.

7.8 sn 0-100 km/h

• bmw 3.20 D den şaşmaaaa. başka birşey almaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,bize de nasip olsun inş
  • 3.20 d deki konforu forester dan alamassın . yarın öbürsü gün satmak istesen ölü paraya satman gerekıyor .
    fiyatı sizi aşarmı bılmıorum ama baktıgınız araclar tutar olarak zaten yuksek . size benım onerım

mercedes c180 k + amg paket . Eger sızın ıcın performans onemlı deılse bence bu aracıda bır ınceleyın .

http://www.sahibinden.com/2010_model_sadece_2500_km_de_amg_paketli_-05WQQaXQQ19563425WQQpXQQdisplayitem

yada 3.18 d de alabılırsınız . performansı 320d yi aratmaz . bandrolu daha dusuk be 320 d ye gore daha ekonomık bır araç .

http://www.sahibinden.com/auto_store_bmw_3_18d_borusan_cikisli-59WQQaXQQ15433114WQQpXQQdisplayitem

ama 320d iyidir :)

• Ben sizin yerinizde olsam çoktan 3.20d siparişini verirdim.Subaru ile maceraya girmezdim.
  • bence bu paraya güzel full beyaz renk passat cc 2.0tdi alınır adanada bir arkadaş indirimli 95.000 ytl ye aldı arabada herşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 17 Aralık 2009; 14:47:59 >
  • yani forester hani buyuk - 4*4 diye bi an oyle aklımdan gecer gibi olduda , 320d yi passata degismem acıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

3.20 d deki konforu forester dan alamassın . yarın öbürsü gün satmak istesen ölü paraya satman gerekıyor .
    fiyatı sizi aşarmı bılmıorum ama baktıgınız araclar tutar olarak zaten yuksek . size benım onerım

mercedes c180 k + amg paket . Eger sızın ıcın performans onemlı deılse bence bu aracıda bır ınceleyın .

http://www.sahibinden.com/2010_model_sadece_2500_km_de_amg_paketli_-05WQQaXQQ19563425WQQpXQQdisplayitem

yada 3.18 d de alabılırsınız . performansı 320d yi aratmaz . bandrolu daha dusuk be 320 d ye gore daha ekonomık bır araç .

http://www.sahibinden.com/auto_store_bmw_3_18d_borusan_cikisli-59WQQaXQQ15433114WQQpXQQdisplayitem

ama 320d iyidir :)

3.18 ile 3.20'nin motor hacimleri aynıdır ikisi de 2000cc'dir,dolayısıyla bandrolleri de aynıdır,farklı olan güçleridir 3.18 143hp'dir,3,20 ise 177hp.

• -ben olsam ; şayet fazla km yapmayacak olsam yada 2. bir ekonomik aracım varsa (yaris gibi) mercedesten şaşmazdım C180K.

-O paraya jeep alacak olsam yeni CRV dizel otomatik düşünürdüm.

-Ama sonuçta kendi şartlarımı gözden geçirip 320d'yi tercih ederdim çünkü artıları çok fazla
  • quote:

Bmw advanteg pakette: hiz sabitleyici yok, sun roof yok-deri koltuk yok - far yikama yok- xenon yok - cd cnahger var ama tekli-streptonic vites var--- 92.000 tl ( sun roof alirsam 96.000 oluyor))

hadi herkes yazsin sizce ne yapmalii ???

c320dnin vw Jettadan bir farkı yoktur keşke mercedes c180kya bakarak farkı görseydiniz

Mercedes Benz Herzaman Farklıdır. 320d nin konsolu vw jettadan daha kötü bir klima bir radyo başka ne var ? bir araba tek motoru için alınmaz Keyfi İçin Konforu için alınır 320d de bunlar yok ama c180k Amg Paket kral arabadır Hız sabitleyici+sunroof(panaromik)+deri+far yıkama+ xeon+ triptronik vites ve diğer tüm eksikleri tam olarak C 180 Kompressor AMG Paket 47.000 Euro ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 18 Aralık 2009; 17:07:26 >

• 47.000 Euroya alınacak BMW 3,20 d de hiç boş bir araba değil ama.

Ayrıca hem çok daha iyi bir performansı var hem de benzinli değil dizel...
  • 320D nin her versiyonu aynı tas aynı hamam bana göre o aracı nekadar da doldursan c180k yerini tutamaz dizeldir vs. ama kasada hayır yok çekicilik yok iç donanımında bi radyo bi klima gövde boş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 21 Aralık 2009; 17:39:33 >
  • valla luxury paketini alınca öyle bir doldururki
    navigasyon olmayan modellerin iç kısmını bende sevmiyorum çok fazla sade...ama navigasyon varsa çok daha güzel bir iç mekanı var...
    yol tutuş+ kusursuz motor performansla çok daha alınık olur....

C ninde içi çok matah değil ...Ama navisiz 3 serisinden iyi..

47 bin bmw de comfort modele denk geliyor onda navi varmı bilmiyorum zannedersem yok...
  • Navigasyon luxury pakette bile yok.Ama ön konsolda bütün herşeyi kontrol edip tv bile izleyebildiğimiz bir ekran var.5 serisindeki ekran ile birebir aynı....Bildiğim kadarı ile c serisi bu şekilde bir "opsiyon" bile sunamıyor...

Motor olarak c180 ile kıyaslamıyorum bile onun rakibi c220 cdi.

Yani hepsi aynı tas aynı hamam değil....
  • eee aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Navigasyon luxury pakette bile yok.Ama ön konsolda bütün herşeyi kontrol edip tv bile izleyebildiğimiz bir ekran var.5 serisindeki ekran ile birebir aynı....Bildiğim kadarı ile c serisi bu şekilde bir "opsiyon" bile sunamıyor...

Motor olarak c180 ile kıyaslamıyorum bile onun rakibi c220 cdi.

Yani hepsi aynı tas aynı hamam değil....

navi derken o ekrenı kastediyordum....
    onun olduğu paket herneyse artık.... iç mekanı çok değiştiriyor...
  • arkadaslar sahsen navigasyon u cok onemsemiyorum suanda... ok olsa fena mı olur hayır ama cokkta onemlı degil.. cift taraflı otomatik klima var , yol bilgisayarı var , i pod lu mp3 calar var , full guvenlik donanımı var , streptonic vites var ve hepsinden onemlisi 2000 motor 177 beygir dizel bir motor var :)))
  • eger cok ekran istersem baglarim minik netbook u ekran oluır.. aux girisinden baglayamazmıyım :))
  • Sizin seçim kriterleriniz biraz ilginç olduğu için araç hakkında yorum yapmayı düşünmüyorum.Ama aux girişinden sadece ses elde edebilirsiniz.Luxury donanımı ile gelen ekran ise bunlardan çok çok daha fazlası;

*Televizyon izleme imkanı.
    *Bluetooth ile eşlediğiniz telefonunuzun rehberi arayan kişinin gözükmesi.
    *Görsel zenginlik.
    *Park sensörünün uzaklık-yakınlık haritası
    *Araç hakkında ayrıntılı bilgiler.(Lastik basınçları,tüketim değerleri,servis,sistem kontrol vb.)

Bu liste bu şekilde uzar gider....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.