Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet luxury pakedi inceledim olsa tabiikide cok guzel olur .. Ama cok ciddi fiyat farki var ve bu ozellikler cokta olmazsa olmaz seyler degil benim icin. Mesela bunlardan once sunroof olmasini tercih edebilirdim.

    Benim tercihlerim ne kadar ilginc olsada sen yine yorum yap bence bu kadar yazmissin artik ;)
  • 3.20d'de ne olursa olsun bi ekrana takmış herkes. biz arabanın kasasından, yeni kasa çıkacağından, makyaj yemiş ve arka stop çirkinliğinden bahsediyoruz.
    bir ekranla araba düzelmez ne yazıkki. 3.20d ler çok dandik. Alınmaz arabalar bunlar o ekranı vs olan 55.000eurodan fazla para. Değmez. İnanın insanlar bu arabalara dönüp bakmıyor jettadan farkı yok aynı tipte. Ama bir C kasa Beyaz+panaromik cam tavanlı+AMG Spor Paket ALINIR KEYİFLE BİNİLİR. herkes de bakar,birdaha bakar ;) (bu benim görüşüm lütfen herkes saygı duysun.)
  • hayırlı olsun. yanlız birşey dikkatimi çekti bmw gibi bir markada hala manuel klima mı var ya. opsiyon olması saçmalık.
  • bmw iyidir sormanıza gereek yok. hayırlı olsun.
  • Hocam bugün İzmir Özgörkey'de inceledim aracı. Zaten uzun süredir takipteyim. Muadil olarak düşündüğüm araç ise Audi A4 2.0 TDI. Arada çok ciddi performans farkı var ve buna rağmen 3.20d daha az yakıyor. Yok adı var, eski kasa falan diyenlere takılma. Görüntüsü çok şık, adı da kalitesinden dolayı öne çıkan bir marka. Otomotiv yan sanayine mal veriyorum ve emin ol BMW'ye kolay kolay kimse parça yapıp veremiyor. Herkesin söylediği BMW'nin istediği kalite seviyesine ulaşamıyoruz. Tabi bu Mercedes ve benzeri araçlar içinde geçerli. Örneğin uzun süre Alfa 156 kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki, kullanımı ve performansı çok iyi olmakla beraber kalite olarak BMW'den çok geridedir.
    O sınıfta bu motor rakipsiz, kalite çok iyi. Bence daha beklemeye gerek yok. Durumum olsa bir saniye beklemeden alırım.

    Saygılarımla.
  • ARKADAŞLAR.. MUTLU SON!! BU AKSAM ODEMEYI YAPTIK .. 320d ALDIGIMI SOYLEYEREK YARATTIGIM KARGASAYA SON VERIYORUM :)) ARTIK RAHATLADIM , MERAK ETTIKLERINIZ OLURSA PAYLASIRIM...
  • kozbi aracınız hayırlı olsun , güle güle , kazasız kullanın...

    bizim de 2009 model CRV miz var benzinli. Ve 3.20 d advantage almak üzereyiz. Aracı bağladık zaten. Şu anda aracımızın satılmasını bekliyoruz.

    Ben de kendi yorumumu yapayım. C serisi amg paketten bahseden bir sürü arkadaş olmuş. Ancak nedense kimse 3 serisinin m paketini hatırlamamış. Mercedes in 35 bin euroya verdiği 1.6 c180 komp. e binin bakalım ne kadar dolu ? AMG paketi 47 bin euro olan araçtan bahsediyorsunuz. 3.20 d nin M sport paketi 50 bin euro ancak 48 bin euroya kadar indirim yapıyorlar. 2 aracı yan yana görmenizi öneririm. Emin olun ki fikriniz değişecektir. Ayrıca ben prestijli araçların daha nadir görüneninin daha makbul olduğu görüşündeyim. Trafikte sürekli beyaz amg paket c180 komp. görüyorum. Aynı şekilde sıfır ve 2. el ilanlarında da amg paket beyaz c180 komp. baya bir baskın. İlanları kontrol ederseniz m sport paket 3.20 d i çok nadir görürsünüz. 100 bin lira civarında araç alıp trafikte aynısından görüp durmak ne kadar özel hissettirebilir ??? Trafikte hiç m sport paket makyajlı 3.20 d gördünüz mü ??? Ben 47-48 bin euroyu gözden çıkarıyor olsam m paket 3.20 d alırdım. Hem dış görünüş , hem motor ve performans , hem de piyasada daha az veya hiç olmamasından ötürü. Ancak hesaplarımız 42-43 bin euro ya göre ayarlı ve advantage paket 3.20 d alıyoruz. Comfort paketinde görsel olarak 3-5 özellik eklenmiş ve 1-2 si olsa gerçekten daha keyifli bir araç olabilirdi ancak paketi ayrı ayrı satmıyorlar bu nedenle gereksiz özellikleri satın almış alıyorsunuz. Ekstradan 4000 euro verip suni deriye oturmaya , far yıkamaya , zenon farlara , dış krom çıtaları görmeye ihtiyacım yok. Ancak jant seçimi comfort ta bana daha şık geldi. Ama dediğim gibi comfort u paket olarak satıyorlar bu nedenle de advantage bize daha mantıklı geldi. CRV mizde far yıkama özelliğini yalnızca deneme amaçlı 1 kere kullandım. CRV miz ile ilgilenenler olursa pm atabilirler. Konuyla alakasız olmaması adına satış linkini koymuyorum.

    Şimdiye kadar performansı yüksek olarak kullandığım araçlar : 1.4 Golf 5 GT 170 hp , 2.0 tfsi EOS 200 hp , 207 RC 175 hp , E 320 CDI 204 hp , S 40 T5 225 hp. Test ettiğim 3.20 d 177 hp bu araçların arasına rahatça girebilen bir performansa sahip. Aracı esenboğa yolundaki Borusdan da test ettim. Araç 200 km hızın üstüne çok kısa bir sürede çıkıyor. Gerçekten büyüleyici bir torka sahip. Mercedes in 1.6 lık c180 komp. çıkarmasına karşılık bmw nin 3.20 d deki yaptığı indirim kaçırılmaz bir fırsat bence.

    kozbi tekrar aracınız hayırlı uğurlu olsun. Araçla ilgili önerileriniz , paketten şikayetleriniz varsa ve buraya belirtirseniz sevinirim.

    Bir de sigara donanımı tam olarak ne işe yarıyor ??? Ekstra bir sirkülasyon falan mı var sigara dumanı için ? Bilen bir arkadaşımız açıklayabilirse sevinirim...




  • Hayırlı uğurlu olsun Allah (c.c) kazasız belasız binmek nasip etsin.Bende bu aralar değiştirmek istiyorum arabayı.
  • Katalogda dikkat etmemiştim sigara paketinin açıklaması yazıyormuş. Her markada olan sigara küllükleri ve çakmaktan bahsediyorlarmış...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-ReeD



    Bir de sigara donanımı tam olarak ne işe yarıyor ??? Ekstra bir sirkülasyon falan mı var sigara dumanı için ? Bilen bir arkadaşımız açıklayabilirse sevinirim...


    Çakmak ve küllük

    Edit: Sen de görmüşsün zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 10 Ocak 2010; 20:45:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-ReeD


    Bir de sigara donanımı tam olarak ne işe yarıyor ??? Ekstra bir sirkülasyon falan mı var sigara dumanı için ? Bilen bir arkadaşımız açıklayabilirse sevinirim...


    benim araç da sigara donanımlı bmw 5.20d.bende merak ediyorum bunu çok ayrıntılı bilmediğimden.Ama göründüğü kadarıyla çakmak ve küllükten ibaret.küllük güzel şekilli açılıyor.arka kapılarda küllükler ve arka yolcular için 2 tane daha çakmak soketi bulunuyor
    o kadar para veripte konsol üstüne cam küllük mü koyacagıdık?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atama

    o kadar para veripte konsol üstüne cam küllük mü koyacagıdık?



    aslında yeni trend o :D , aston martin yeni modellerinde orta bölmeye kristal bir küllük yerleştirmiş ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whisper911


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fletch

    dogru bır tercıh guzel bır araç ama şunu sorgulamak lazım . tabi hangi işle meşkulsunuz ama . Ulkemızın ıcınde bulundugu ekonomık kırız donemınde bole bır aracı kredıyle almak uygunmudur . araç secmekden zıyade bence bu hususu dıkkate almak gerekıyor . Bılmıyorum ekonomı dergılerını takıp edermısınız ama buyuk kırız 2010 un ılk ceyregınde yada ikinci ceyregınde hıssedılecegı tartısmaları yapılıyor . Şu ana kadar ulkemızde pıskolojık kırız vardı . ınsanlar bırbırlerını etkıleyerek yastık altındakı paraları cıkartmıyordu . şimdı ıse yavas yavas o yastık altındakı paralar tukenmeye basladı . cıddı anlamda ınsanlarda nakıt sıkıntısı boy gostermeye basladı . hakkımızda hayırlısı olsun .

    Tekstille uğraşıyoruz 2010 çok daha zor geçicek gibi görünüyor....
    piyasadan müşterilerimizden aldığımız tepkiler gerçekten ilk çeyrek oldukça sıkıntılı olucak...

    bir tekstilci de burada
    ben de niyetlendim 320d ye bakalım ya hayırlısı?




  • Hayırlı uğurlu olsun ustam bizde valdie hanıma 320d aldık 4 gün önce geldi inanılmaz hoş bir araba eğer 35 yaş altındaysan alınabilcek en mantıklı arabayı aldın
    Bu arada tavsiyem renginin beyaz olmasından yana tabi sende genç isen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfaruk_ua -- 22 Ocak 2012; 0:11:02 >
  • Allah herkese istediği, mutlu olacağı arabayı nasip etsin inşallah! Bu da benim hayallerimdeki araç, o paraya bence alınacak en iyisi. Görüntü, konfor görecelidir. Ama performans, yakıt tüketimi, direksiyon tepkileri değil. Test sürüşüne çıktığımda en çok etkilendiğim noktalar bunlar olmuştu, gerçekten sert bir direksiyona ve süspansiyonlara sahip bir araba. Gaz ve direksiyon tepkileri mükemmel. Biraz da ne aradığınıza bağlı, yaşınız gençse memnun kalmamanız zor.

     2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM
  • Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın.
  • Bende 3.20 d almayı düşünüyorum yakın zamanda alan varmı fiyatlar ne durumda ben en son 75000 TL fiyat aldım. Euro düştüğü için fiyatlarda düşük gibi görünüyor ama tabiiki Euro artında fiyatlarda çıkacaktır. Bu arada 2. el piyasası hakkında da bilgisi olan varmı?
  • arkadaşlar,
    sıfır km fiyatları şu an hangi arada seyrediyor?
    sanıyorum advantage paket artık direkt türkiye paketi olmuş değil mi?
    ben de niyeti bozdum anlayacağınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corail

    arkadaşlar,
    sıfır km fiyatları şu an hangi arada seyrediyor?
    sanıyorum advantage paket artık direkt türkiye paketi olmuş değil mi?
    ben de niyeti bozdum anlayacağınız


    İnsignia var galiba avatarda gördüğüm kadarıyla, siz de dizele geçiş mi planlıyorsunuz?
  • Çok iyi tercih bence de..Kazasız belasız sürüşler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.