Şimdi Ara

2010 320d hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba temiz duruyo..kilometrede normal ama içi çok boş..direksiyon ve klima kumandaları demode..onun dısında guzel ama 2.el bmw alırken 2 kere düsünün..ayrıca sorun cıkarırsa karsılıycak butceniz mutlaka olsun..yoksa cok zorlar.. ve alıcaksanız motorun zincir durumunu sorun .. degismismi yada ses yapıyomu mutlaka ekspertizden ziyade iyi bir BMW ustasına gosterin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

Araba temiz duruyo..kilometrede normal ama içi çok boş..direksiyon ve klima kumandaları demode..onun dısında guzel ama 2.el bmw alırken 2 kere düsünün..ayrıca sorun cıkarırsa karsılıycak butceniz mutlaka olsun..yoksa cok zorlar.. ve alıcaksanız motorun zincir durumunu sorun .. degismismi yada ses yapıyomu mutlaka ekspertizden ziyade iyi bir BMW ustasına gosterin ..

Vallahi şöyle diyeyim hocam çok zor imkanlar ile curze aldım ama şans hep başkalarına mı gülecek bir arsa kalmıştı şimdi orası deli para ediyor, onun ihalesi olacak 1.5 ay içinde bir iki daire alıp bir de 2. el bmw alayım diyorum. Hasar kaydı kazası belası yok yazmışlar ama detaylı baktırmadan alınmaz tabiki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 17 Nisan 2017; 0:30:6 >
  • Sorunu yoksa iyi araç. Motoru güçlü, konforlu ve gücüne göre çok fazla yakmayan bir araç.

• Hocam öncelikle hayırlı olsun ve insallah ne alırsanız alın sizi üzmez.. Güzel arabalar .. 2009 520 d sahibiydim daha onceden,o yuzden sorun cıkarmaya musaitker bunu rahatlıkla soyleyebilirim .. Ama gercekten ilandaki arac cok temiz duruyo,sizi cok uzucegini sanmam .. Yinede dedigim gibi cok iyi bi BMW ustasına baktırıp onay almadan almayın hocam..

• Bu kasa 3 serilerinin acik ara en kotusu ama tercih meselesi tabiki ben olsam a4 lerede bi bakardim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.