Şimdi Ara

2010 100bin km tdi dsg jetta alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2010 confortline tdi dsg 100 bin kmde 47000 fiyat istiyorlar araba sıfır hata öncesinde makam aracı olarak kullanılmış ful servis kayıtlı, dsglerin problemli olma halinde 60 70bin gibi problemlerini ortaya çıkardıkları doğruysa bu aracın dsgsi sorunsuz denebilir mi motor turbo vs kontrol ettireceğim , aracın içi 2000 km de gibi çok titiz kullanılmış sizce alınabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar temiz olsada 2010 model ve 100.000 devirmiş bir araç için BENCE oldukça fazla bir fiyat.
  • 2010 model, orta donanımlı, sıradan C Segmenti, her zaman arıza riski olan ve 100 bini devirmiş bir otomobile sırf amblemi VW olduğu ve dizel+otomatik olduğu için 47 bin lira verebilecek misiniz cidden?
  • Tek sıkıntı DSG yoksa alınır derdim, Doğuş oto garanti bitmesine rağmen bakımlarını yetkili'de yaptıran Audi'lerin şanzıman arızalarını %30 işçilik masrafı karşılığında üstleniyor, Vw içinde aynı durum geçerliyse yine alınır.

Not:Yorumumu fiyatı göz önüne bulundurmadan yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 16 Haziran 2013; 23:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

2010 model, orta donanımlı, sıradan C Segmenti, her zaman arıza riski olan ve 100 bini devirmiş bir otomobile sırf amblemi VW olduğu ve dizel+otomatik olduğu için 47 bin lira verebilecek misiniz cidden?

Sizin öneriniz nedir dizel otomatik olarak

• Cok cok pahalı. Herkes birbirine yaslama derdinde. 100 bin de olan arabaya 47 bin kesinlikle verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

quote:

2010 model, orta donanımlı, sıradan C Segmenti, her zaman arıza riski olan ve 100 bini devirmiş bir otomobile sırf amblemi VW olduğu ve dizel+otomatik olduğu için 47 bin lira verebilecek misiniz cidden?

Kriterleriniz neler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kriterleriniz neler?

Donanım yakıt konfor sağlamlık...

• O kadar parayı ikinci el arabaya bağlamayın bence, 1 yaşında dizel otomatik olsa belki diyebilirdim ama 2010 model arabaya 47.000 TL verilmez. İkinci el, her türlü kapalı kutu. Arabanın bakımları yetkili serviste yapılmış olsa bile, sürücünün arabayı nasıl kullandığını bilmiyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kriterleriniz neler?

Örnekler daha da çoğaltılabilir.Fiyatı 50 bini deviren ilanlar da var.Çok derinlemesine araştırmadım.Yoğun bir araştırma+sıkı pazarlıkla aynı araçlar 47-48 civarına alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-kayzen-den-2012-c4-comfort-dizel-otomatik-boyasiz-hatasiz-128503451/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-cok-temiz-hatasiz-dizel-otomatik-megane-1.5-gt-line-128055940/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-model-308-1.6hdi-premium-plus-kaza-boya-yok-otomatik-vites-127763442/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2012-seat-leon-1.6-tdi-cr-style-dsg-10.640-km-otomol-127543081/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-dsg-dizel-128293841/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayandan-2012-mod-boncuk-gibi-auris-otomatik-dizel-128240005/detay

• Fiyat bilemem ama s.arasi kullanilmissa bence alinir , servis bakimli olarak devam ederseniz servisle guzel iletisimle dsg arizasini sadece isciligin birkismini odeyerek yaptirabilirsiniz .

Zaten makam araci gibi kullanildiysa aracin hor kullanilma ihtimali dusuktur diye dusunuyorum , disel arac sonucta ekonomi yapmak isteyenlerin tercihi.

Ama piyasasini bilemem tabiiki 50bin km olan jettadan daha ucuz olmalidir

• 100k devirmiş 3 yaşındaki sıradan basit bir arabaya 47.000 tl vermek akıl işi değil... yazık günah
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kriterleriniz neler?

= Astra J

• araç sedan olacak leon auris eleniyor, 15binde renault alacağıma 100binde vw alırım, octinin fiyatı 51bin km 65binde düşünülebilir ancak jetta gibi değil bence, dsg ve turboda sorun yoksa inşallah bu aracı alacağım gibi duruyor...
  • Meksika üretimi jettanın 100bin kmdeki 3 yaşındaki arabasının 2.eline 47bin vermek

• 3 yaşında 100 bin km. yapmış bir arabaya ben şahsen sırf VW diye 47 bin lira para vermem. O paraya sıfır km. araba bile alırsın üzerine 3-5 koysan. Yazık günah. Yada daha az km. yapmış bir araba bak.
  • 100 bini geçmiş DSG'li araç. Ben olsam almazdım.
  • Araci aldim arkadaslar insallah sorunsuz kullanirim

• hayırlı olsun ,ama fiyat pahalı hocam...
  • 42 bin tl den 1 kuruş yukarı etmez .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.