Şimdi Ara

200Mw. YAKAN LASER YEŞİL TAIWAN MALI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz ayın 7-9 gibi türkiyede olacak, kendi kutusunun köpük kısmına yakından tutunca yakıyor, gerçi öyle cayır cayırdeğil ama , denediğimizin pili zayıftı! Birde bir aparatı var hediye veriyorlarmış, lensin önüne takılıyor, 9x9cm lik 80 adet kare halinde laseri bölüyor, hoş bir görüntü, kalem şeklinde vs. vs. fiyat 250tl düşünen haber versin

GENEL ALIŞ-VERİŞ PRENSİPLERİM- :Alış veriş : Yeni üyeler kesinlikle önce kargoyu yollıyacaklar!! Test edilip ödeme yapılacaktır, bunun dışında sadece bana "kefil" olabilecek referans gösterebilirlerse önce para sonra ürün kargosu geçerlidir.

-Ürünler kesinlikle anakartlar için; garantili ve fatura fotokopili olacaktır! İşlemci için farketmez.

-Hiç bir gönderinin kargosunu ödemem gönderici kargo dahil (ptt hariç ) hesabını kitabını yapar ürünü gönderir!

-Abuk subuk yüksek fiyat tekliflerinde bulunmayın arkadaşlar! 2. EL SATIŞTA, bana ürünü fatura etmeyeceğinize göre önce kafadan en ucuz örneğe göre %18 kdv yi düşün, sonrada en az %5-10 (duruma göre %20-30)2. el ürün kaybı düşün ve buna göre teklif verin! "ben daha dün aldım sıfır" ' cılar bana ürün satmaya çalışmayın!!!

-Yukarıdaki şartlarıma uymayanlar boş yere teklifte bulunmasınlar cevap verilmeyecektir!!!!

-Alım ile ilgili ilanlarım için pazarlık ve şartlar için pm atınız!

Bunların dışında her türlü Dalga-dubara Yorum , Sataşma , muhabbet ve yorum , serbesttir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

[link]=http://forum.donanimhaber.com/m_60397445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60397445[/link]

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.