Şimdi Ara

2009 üstü Audi A3 - A4 hakkında bi dünya sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 7-8 yıldır çok sıklıkla olmasada babama ait manuel vites astra 1.3 turbo dizel araç kullanıyorum ve bu manuel'in ameleliğinden bunalmış vaziyetteyim.
    Bir süredir 2. el Audi marka otomobil almayı kafaya takmış bulunmaktayım. (2009 üstü)
    Almak istediğim araç A3 veya A4(göreli biraz daha pahalı)
    A3 5 kapı hatchback, A4 standart 4 kapı sedan olacak.

Asıl sorum şunlar;
    1. Otomatik veya Tiptronik olacak. Şanzıman/Yakıt tüketim/Kullanım/Sorunlar açısından bi farkları varmıdır? (Tiptronik bile olsa her zaman otomatikte kullanılacak)
    2. En önemli sorum ŞANZIMAN hakkında. Özellikle 7 ileri DSG/Stronic şanzımanlardan bi dünya kullanıcı şikayet etmiş, o yüzden hangi modellerde sıkıntı yoktur.
    3. Manuel+LPG'li olsa ileride kullanım açısından veya acil durumlarda satış vs sıkıntıya sebep olurmu?
    4. A3 için 1.2 TFSi lpg ile bu aracı zorlamadan kullandırabilirmi? yoksa daha yüksek motora ihtiyaç varmı? (1.2 1.4 1.6)
    5. Hepsini toparlarsak Hangi Seride/Modelde sıkıntı yoktur.

Cevaplarınızı ve tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum.
    Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Tfsi Motor lpg uyumlu değil .
    Dsg ve stronictede zorlamaz güzel güzel kullanırım diyorsan bişe olmaz diye tahmin ediyorum .
    Diğer vw + Audi modellerini bilmiyorum ama sadece 10 ayda ocaktan beri 40 bin golf satılmış . Bunlara diğer modelleri ekle + bide geçen 5-6 seneyi hesaba al milyon tane araç nerdeyse . Arıza verecek diye bişe yok .
    Ama arıza potansiyeli olduğuda bi gerçek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.