Şimdi Ara

2009 Sandero 1.6 Laureate Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Düşük bütçeye sahibim ve ilk arabamı alacağım. Bir tanıdığımın ilk sahibinden uygun fiyata aldığı Dacia Sandero 1.6 Laureate 2009 model araca ait eksper ve muayene raporları elimde mevcut.

Araç komple boyalı; vernik atığından ve çiziklerden kaynaklı ilk sahibi araç işlerinden çok anlayan biri olmadığı için komple boyatmış diye bilgi verdi. 2000-3000 civarı bir hasar kaydı olduğu ve orijinal 114.000 Km de olduğunu istersem tekrar eksper yaptırabileceğimi, yetkili servise gösterebileceğimi, hiç bir sıkıntının bulunmadığını belirtti. Boya takıntım yok, araç için bana 25.000TL civarı bırakabileceğini belirtti. Ayrıca raporda yazan motordan ses gelme sorununda çözüldüğünü, rulman değiştirildiğinden bahsetti.

Bu işlerden anlayan birisi değilim, hatta araba hakkında genel olarak hiçbir bilgi ve fikir sahibi değilim. Gerçekten anlayan arkadaşlardan fikir ve görüşlerini almak; bu doğrultuda kararımı netleştirmek istemekteyim. Şimdiden herkese teşekkürler.2009 Sandero 1.6 Laureate Görüşleriniz2009 Sandero 1.6 Laureate Görüşleriniz2009 Sandero 1.6 Laureate Görüşleriniz2009 Sandero 1.6 Laureate Görüşleriniz

• 25 Bine daha iyisini alamazsınız.
    Alın aracı.
  • Motor durumuna bakın ve şase ve direklerde oynama var mı baktırın düzgünse alın çok uygun araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksi çıkması olabilir dikkat edin 2009 model arabanın kolay kolay boyası yanmaması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksper raporuna göre aracın masrafı, sıkıntıları da var. yerinizde olsam bütçeye göre biraz daha düzgün logan yada farklı motor seçeneği sandero bakardım. araç belli ki çok hırpalanmış, ticari amaçla kullanılmış olabilir, süprize açık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: kardes eksper raporunu mesaji yazdiktan sonra gordum. Sakina sakin bu arabaya bulasma sil at kafandan.

Sanirim forumda benim kadar bilen bulamazsin bu araci. 1.6 laureate modelini 2009 da sifir aldik ve 8 sene binip sattik. Konuyu okurken acaba benim araba mi diye icimden gecirdim ama o degilmis.

Oncelikle butcen dahilinde alabilecegin en genis ve konforlu araclardan biridir.

120 den sonra hem ses hemde yol tutus konusunda cok sikintilidir.

Ben 120 yi pek gecmem diyosan sorun yok.

Bunun arka koltuklarinda seyahat edenler kolay kolay baska hic bir arabayi begenmezler. Hayret edilecek derecede rahattir, ferahtir.

Yakit 10 litre civari yakar. Ben lpgsiz bindim cok km yapmiyodum.

Donanim falan olmadigi icin ariza vermez, 10 seneye yakin bindim 1 kere bile yolda birakmadi. Kar kis soguk sicak demeden 1 kere bile 2. Marsi yaptirmadi.

Boya takintin yoksa, dediklerine guveniyosan 25 e al kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 11 Ocak 2019; 18:50:58 >

• Şahin olmuş al aracı kaçırma... uzun yıllar da binersin bakımlarını yaptır. Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahibinden de gördüm aracı araç diri dürüyor şase direk sıkıntı yoksa alınır 24-24.500 a alin derim şahin 20 zaten
    La direksiyona baktimda nr kadar yıpranmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 11 Ocak 2019; 19:59:47 >
  • Öncelikle herkese değerli yorumları ve tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Dün aracı yetkili servise götürdüm. Eksper raporundan farklı olarak ön kaputun değiştirilmiş olduğunu söylediler. Ayrıca katalizör sökülmüş ve alt takımın baştan elden geçmesi gerekiyor dediler. Balatalar vs bitik durumdaymış. Servis katalizör için 5000 alt takım bakımı için 2000-2500 civarı olmak üzere ortalama 7000-7500 gibi bir rakam maliyeti olduğunu iletti. Servis fiyatlarının, sanayi fiyatlarına oranla uçuk olduğunu tahmin etsem de yinede içime sinmedi ve vazgeçtim.

Vaktini ayırıp ilgilenen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.