Şimdi Ara

2009 Model POLO otomatik - tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ilandaki aracı almak için pazarlık yaptım ve 49 a bağladım sayılır fakat teknik bilgim pek yok. Yakıt benim için önemli değil. Zamanı olan arkadaşlardan ricam bu araba alınır mı veya alınmazsa neden? Yarına kadar bekletiyorum lütfen bilgi verin.
    www.arabam.com
    VOLKSWAGEN POLO 1.4 Trendline İkinci El Araba Fiyatlar Listeleri | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-polo-1-4-trendline/sahibinden-volkswagen-polo-1-4-trendline-2009-model/12181241

• çok elzem değilse bu tip araçları manuel vites almak lazım, şahsen motor ve şanzımana iyice bir baktırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam bu fiyatlara kesinlikle manuel bakarım. 170 binde otomatik almak hele hele dsg almak cesaret işidir.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    detaylı ekspertiz + iyi bir şanzıman ustasından geçersek alma taraftarı olur musun peki?
  • ses sanatkarı michael jackson beyefendinin vefat ettiği senenin model yılı araca bu parayı ödemek en hafif tabiriyle üzücü bir durum olur. üstüne 8-10 Bin TL para ödeyerek 2016 model B-Hb otm bir araç alın. paranıza yazık
  • anlkseee kullanıcısına yanıt
    yok hocam eski araçlarda otomatik çok riskli, ben manuel alırdım şahsen.
    kontrol olayıda anlık bişey zaten sen ustaya gösterirsin usta gezer bakar o günlük bi sorun çıkmaz ama atıyorum 2 ay sonra sizde bozulur, tam saatli bomba

• çok istiyosan expere götür baktır şahsen ben olsam almazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar 8-10 ekleyerek hangi marka model almalıyım?

40000 bütçe 2002-2005 araba alacaktım, sizin fikrinizin aynısını verdiler, 50 civarı bunu bulabildim. 60 civarına çıksam kaç model hangi araçlara bakmalıyım?
  • abs bile olmayan boşline polo'ya 49 bin mi?

yazık edersiniz paranıza. ne seçenekler var b sınıfında. 49 bin'e hatta biraz daha ucuza 6 airbag'li, esp'li, abs'li ne modeller var. bu polo'daki tek güvenlik donanımı iki tane hava yastığı bu saçma arabaya 49 bin lira vermeye kalkmayın derim.
  • Parayı çöpten falan mı buldunuz? Çöpten bulsam yine vermem. 170bin km'deki 2009 model, hiçbir özelliği, donanımı olmayan kıytırık arabaya 49bin verilir mi? Gidin düzgün bir şey alın. O paraya en alınmayacak arabayı bulmuşsunuz.
  • bu parayı bu arabaya vermek bilemedim de tam bir çılgınlık.

• 60-70e astra j riskine girmek daha iyidir bu polodan
  • 2010 getze 55 bin diyolar ne yapalim arabasiz kaldik

• I20 alirdim 1.25 dcvvt mis gibi

• Manuel i20 alın bence.

• Bende 2012 110000 manuel comfortline polo var size 55 e bırakayım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa_147 -- 28 Eylül 2019; 9:21:2 >
  • Bence de alinmaz, 11 yasindaki b segment bombos arac icin cok para. Bunu alana kadar 208-sandero -clio falan bakardim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.