Şimdi Ara

2009 model 1.6i focus titanium öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR arkadaşlar. bi konu hakkında danışmak istiyorum.

2009 model 1.6i titanium hb ford focus buldum. 34.000 km de. araç önden ufak bir çarpma gerçekleştirmiş fakat değişeni yok, boya ile düzeltilmiş ve sol ara çamurlukta komple değil ama ufak bi yerde boya varmış. fiyat 30bin tl denildi. pert kaydı falan yokmuş. önerilerinizi alabilir miyim?

araç tanıdıktan ve sıkışık olduğu için satıyormuş. Aslında dizel bir araba arıyordum ama focus u çok beğendim. 100 km de kaç litre yakar, memnun kalır mıyım? yorumlarınız için teşekkürler..

• açıkçası elimde 2006 golf V var. takasa gideceğim için pek fazla seçeneğim de yok. aracı alırken pert kaydının bulunduğundan bir haberdim. o yüzden bi şekilde elimden çıkarmam lazım. sonuç olarak araç bana 30bin tl ye satılmış olacak, üstüne bir miktar para koyacağım yani..
  • Motoru ti-vct duratec 115 lik motora göre performans anlamında zayıf kalır. 3000 devire kadar iki benzinli motorun karakteri aynı, ama 3000 devirden sonra 115 lik motor arayı acar hallice. 100 beygirilik duratec motor LPG ile problemsiz çalışır. Motor kasaya yeterli gelir. Abimde aynı arac mevcut. Bende de dizeli var. Dizelinin tadı başka, ama titanyum olunca focus cok keyifli olur. Malesef forumda focus şirket aracı olarak görülür, ama bu bile tercih sebebi olabilir. Sağlam kaslı, gayet stabil bir aractir. Fiyat iyi gibi. O paraya son üretimlerin comfort versiyonu alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goknil1

MERHABALAR arkadaşlar. bi konu hakkında danışmak istiyorum.

2009 model 1.6i titanium hb ford focus buldum. 34.000 km de. araç önden ufak bir çarpma gerçekleştirmiş fakat değişeni yok, boya ile düzeltilmiş ve sol ara çamurlukta komple değil ama ufak bi yerde boya varmış. fiyat 30bin tl denildi. pert kaydı falan yokmuş. önerilerinizi alabilir miyim?

araç tanıdıktan ve sıkışık olduğu için satıyormuş. Aslında dizel bir araba arıyordum ama focus u çok beğendim. 100 km de kaç litre yakar, memnun kalır mıyım? yorumlarınız için teşekkürler..

bir hafta önce birebir aynı aracı aldım 30 bine 19 bin km de benim aracım ben çok gezen biri değilim ama gayet memnunum aracımdan şu ana kadar km de ne yaktığına hiç bakmadım, araç gayet güzel tavsiye ederim. ben tüp taktırmayı düşünmüyorum aracın orjianlliğini bozmamak adına, tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.