Şimdi Ara

2009 KASIM DÖNEMİ İÇİN BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben açıköğretim mezunuyum ve Ağustos'a yetişmiyor askerliğim.Kasım dönemi için ne zaman başvurmamız lazım neler yapmamız lazım bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Tşkler.

• ekime kadar şubene git askerlik kararı aldırt. başka birşey yapman gerekmiyor.
  • Çok teşekkür ederim sağolun.
  • RÜRÜ:
    Cevap verirken arkadaşa "sen 12 ay yapacaksın" deyip moralini bozma girişiminde bulunmamışsın.
    Hemde arkadaş açıköğretim mezunu. Aşağılaman gerekiyordu (hep yaptığın gibi)..
    Ayrıca askerlik dönüşü iş bulamayacağını ifade ederek altın vuruşu yapmalı ve bu konuyu açan kişiyi tamamen bitirmeliydin..

Hayırdır inşallah?
  • Yandım ali arkadaşım Benim zaten işletmem var güzel kardeşim işe ihtiyacım yok bunun için biraz sen düşün ve senin için güzel bizim için saçma fikirlerini kendine sakla.Kal sağlıcakla.
  • 331. dönemsin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

331. dönemsin sen

git bi yıkan diyon yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RÜRÜ:
    Bak görüyor musun?
    Açık öğretim mezunu olduğu halde müteşebbis kişiliğe sahip. İşletmesi var başlığı açan kişinin. Umarım AÖF ile ilgili düşüncelerin biraz değişir ve AÖF mezunlarını aşağılamaktan vazgeçersin. Bu tavrın bana olamasa da yine de yaptığın haksızlığa sonuna kadar karşı çıkacağım.

SAFADEVELI:
    Ben orada sana değil rürü'ye cevap yazdım. Okumayı ve cümleleri yorumlayabilmeyi öğrenin artık...
  • 331. DÖNEM(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI bölümüne bak artık sen, Paşa abinde orda hem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.