Şimdi Ara

2009 Honda CBR 1000RR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

2009 Honda CBR 1000RR

Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben pek beğenmedim. En azından şekil olarak rakiplerinden geride kalacak gibi.
    Birde ilginç bir durum varki, ilkkez bu sene ABS ile donatılmış makine. Supersportta ABS bana ilginç geldi.

• bence şekil olarak süper bir makina gözün alışma meselesi piyasadaki en iyi ss şu anda
  • CBF1000 kullandim ama 2007 modeldi. cok super bir makina gercekten, insan torkuna, sesine, hizina bitiyor. ama uzun yol icin tercih etmem o sekilde yatik kullanmayi sevmiyorum daha dogrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 11 Eylül 2008; 22:29:19 >
  • hocam ne 2009 u ya bu 2008 1000 rr
    sanırım sen r1 in 2009 unu görmedin çünkü rakiplerinin gerisinde kalır demişsin geçen 4 yılın satış rakamlarına bakarsan 4 yıldır honda fıreblade(1000cc-600cc) 4 japon arasında lider bu yılda bu sonuçun değişeceğini sanmıyorum ayrıca bu modelde kullanılan kaydırmalı debriyaj abs ve yeni egzos sitemi ile full teknoloji kokuyor makina bence açık ara farkla rakiplerinin önüne geçecek görüntüsü başta değişik gelsede zamanla alışıyor insan plaka iptali ile harika duruyor zaten
    rr son karar
  • R1...............
  • @ _DIESEL_

Alıntı yaptığım sitede ve hemen hemen netteki tüm motosiklet sitelerinde 2009 Honda CBR 1000RR olarak bu fotoğraflar veriliyor.

Ayrıca ben ne demişim, bir daha oku. Sanırım yanlış algıladın?..

quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

En azından şekil olarak rakiplerinden geride kalacak gibi.

ŞEKİL OLARAK demişim değil mi?..

2009 R1'ı gördüm. Ve BENCE şekil olarak CBR'dan daha iyi. 2008'de ve daha öncesinde olduğu gibi..
  • Bence şekli on numara ben çok beğendim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1998 BMW E36 otomatik şanzıman
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel makina
  • Yahu R1 deyim...............
  • Güzelim makinayı ne hale getirmişler bende katılıyorum şekil bakımında geri kalabilir sen sele altı egzosu al yana koy işmi yanee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 18 Eylül 2008; 12:34:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

Güzelim makinayı ne hale getirmişler bende katılıyorum şekil bakımında geri kalabilir sen sele altı egzosu al yana koy işmi yanee

evet haklısın, sele altı eksoz ne guseldı almıs yana koymuş açıkcası bnde beğenmedim
  • R1 yer bunu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

R1 yer bunu ..

afiyet olsun dikkat et boğazında kalmasın
    ----honda hayat onda-----
  • Egzoz baya ilginç olmuş
  • O kadar dedim benim tasarımımı koyun diye , inş bir sonraki kasaya dediler..
  • 2009 YZF-R1'in yanında bu motor eski kasa durmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.