Şimdi Ara

2009 dizel GETZ satıp macera aramak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model dizel getzi satıp bir macera aramaya hevesliyim fakat bir türlü denk getiremiyorum. Benim aracın alıcısı mevcut ama istediğim aracı bir türlü bulamadım.

İstediklerim

+++ Görünüm
    +Performans (olmasa da olur)
    + Güvenlik
    + Eski de olsa daha iyi bir arabaya binmek istiyorum.

Düşündüklerim arasında şunlar var;

Hyundai Coupe
    Bmw 3.16ti
    Alfa 147
    Fiat Stilo (skywindow olayı beni cezbediyor)

Var mı aramızda bunlardan temizini bilen gören duyan ?

• Ustune para eklemedikce ve ihtiyaclarda ciddi degisiklik olmadikca eldeki sorunsuz araci satip başka bir arac almak risk almak demektir. Üstelik bahsettiginiz araclarin kullanim maliyeti (parca, yakit vs.) getzden sonra caninizi ciddi duzeyde sikabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı sat paraylada dünyayı gez..otostopla da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Ustune para eklemedikce ve ihtiyaclarda ciddi degisiklik olmadikca eldeki sorunsuz araci satip başka bir arac almak risk almak demektir. Üstelik bahsettiginiz araclarin kullanim maliyeti (parca, yakit vs.) getzden sonra caninizi ciddi duzeyde sikabilir.

Hocam ben de sizin gibi düşünüyordum fakat artık sıkıldım. Getz çok sıkıcı bir araç çekişi harici. Biraz sıradanlıktan çıkıp sportif bir araç istiyorum. Evlilik çocuk vs olmadan bekarken elimden bir coupe araç geçsin diyorum. Yanlış mı düşünüyorum...
  • Alfa ile hyundai disindakiler olabilir.

• Aracınız 110'luksa eğer satmayın, ondan sonra bindiğim araçlar gitmiyor gibi hissediyorum şuan 65'lik DCİ var; Getz'in üstüne benim Clio'yu koysak bile daha iyi hızlanır.
    Şaka bir yana bahsettiğiniz araçların hiçbirinde aradığınız heyecanı bulamazsınız.

• 110 luk getz ile ehliyeti alırken kaptırmıştım
    Lambalardan bi kalktım bebenin teki selektör yapıyordu yetişemedi

Hoca diyo napıyon adam yol istedi verecektim tozumu yuttu dedim.
    Tabelaya bak dedi sonra yavaşladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Ustune para eklemedikce ve ihtiyaclarda ciddi degisiklik olmadikca eldeki sorunsuz araci satip başka bir arac almak risk almak demektir. Üstelik bahsettiginiz araclarin kullanim maliyeti (parca, yakit vs.) getzden sonra caninizi ciddi duzeyde sikabilir.

Hocam ben de sizin gibi düşünüyordum fakat artık sıkıldım. Getz çok sıkıcı bir araç çekişi harici. Biraz sıradanlıktan çıkıp sportif bir araç istiyorum. Evlilik çocuk vs olmadan bekarken elimden bir coupe araç geçsin diyorum. Yanlış mı düşünüyorum...

Risk alacak paran varsa haklisin, yoksa yanlis düşünüyorsun. Cunku baktigin araçlar senin araca göre eski model, genelde hor kullanilmis ve parcasi pahali araçlar. Agir bir masrafta yakita para kalmadigi icin kapida yatan bmw mi, arac icin ayirdigin butcenin neredeyse tamamini depoya doldurup yol kat ettiğin getz mi?

• Hic gerek yok altinda dizel masrafi pek olmayan piyasisi iyi bi arac var. Biraz daha para birikim yap bmw sedan olanlara bakabilirsin. Ti compact sadece onden bakinca bmw.

• Bence arabayi sat kumara bas. Tutarsa cok iyi bir araban olur. Tutmazsa araban olmaz.

Sorunsuz arabayi satip neudugu belirsiz eski araba almakla bu yukardaki ornegin bence risk acisindan farki yok.

• Pişman olursunuz.
  • hocam stilo alırsan eşekten inip deveye binmiş olursun. keza alfa romeoda öyledir. Zaten alfa romeo 147 le fiat stlo kasave motor hariç hemen hemen aynıdır. fat stlo le lgli şu videoyu izlerseniz beni daha iyi anlarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=lJAJ_4a9-f8

• quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Aracınız 110'luksa eğer satmayın, ondan sonra bindiğim araçlar gitmiyor gibi hissediyorum şuan 65'lik DCİ var; Getz'in üstüne benim Clio'yu koysak bile daha iyi hızlanır.
    Şaka bir yana bahsettiğiniz araçların hiçbirinde aradığınız heyecanı bulamazsınız.

Aslında pek heyecan (performans) görünüm olarak değil de spor bir araç olması benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanozboz -- 23 Kasım 2015; 19:11:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.