Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takım tam gözüksün diye oyuncu almış.bu adamın elemeler boyunca alacağı süre en fazla 5 dakika.boşu boşuna bir oyuncu hakkını heba ediyor.

asım konusunda bende katılıyorum.geçen sene karşıyaka'da çok iyi işler yaptı.müthiş bir sezon geçirdi ama tanjevic onu da görmemekte kararlı.
  • Asım 32 yaşında beyler.bi durun orda.şu an çok yaşlı.2010da 34 olunca Tanya kesin alır

(bkz:Kerem Tunçeri)
  • Polonya'da gelecek yıl düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası finallerine katılabilmek için eylül ayında oynayacağı eleme grubu maçlarına hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı, 10 Ağustos Pazar günü İstanbul'da Sırbistan ile özel maç yapacak.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki hazırlık maçı saat 20.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da basketbolseverlerin karşısına çıkacak '12 Dev Adam'ın, Sırbistan ile yapacağı maçın biletlerinin biletix üzerinden satışa çıkarıldığı bildirildi. Karşılaşma sırasında ''Efes Kızları''nın dans gösterileri yapacağı ve şarkıcı Yeşim Salkım'ın da devre arasında konser vereceği organizasyonda seyircilere yönelik çeşitli yarışmalar da düzenlenecek.

Sırbistan ile son olarak geçen yıl İzmir'de gerçekleştirilen Efes Pilsen World Cup 6'da karşı karşıya gelen Türkiye, rakibini 91-80 mağlup ederek yarı finale yükselmişti.

Öte yandan iki ekip, 9 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda antrenman maçında karşı karşıya gelecek. Foto muhabirleri ve editörlerin antrenman maçının tamamını takip etme imkânına sahip olacağı, kameraların son 3 dakikadan görüntü alabileceği bildirildi.

Yeşim Salkım mı??

• allstar'da yalın, şimdi de yeşim salkım :S
    böyle bir maçta konser çok mu lazımdı yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Fatih Solak kadroya çağrıldı

• Sırbistan'dan fark yedik: 105-73
    2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına hazırlanan (A) Milli Takım, antrenman maçında Sırbistan'a 105-73 yenildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 5 periyot üzerinden oynanan antrenman maçında, 5 faul alan oyuncular oynamaya devam etti.

Hakemler Murat Biricik, Fatih Arslanoğlu ve Yücel Çilingir'in yönettiği maçın 1. periyodu 10-24, 2. periyodu 33-46, 3. periyodu 48-61 ve 4. periyodu 61-90 sona erdi.

Türkiye'den Kerem Tunçeri 9, Cenk 2, Hidayet 17, Kerem Gönlüm 3, Fatih 5, Ersan 6, Ender 11, Ömer Onan 11, Sinan 3, Cemal 6 sayı atarken, Ersin, Engin ve Ümit sayı kaydedemedi.

Sırbistan'dan ise Vujanic 2, Kecman 5, Tepic 5, Velickovic 11, Krstic 14, Teodosic 18, Tripkovic 8, Markovic 2, Perovic 16, Savanovic 4, Erceg 10, Cvetkovic 10 sayı attı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Sırbistan, dış atışlarda etkili olarak oyunda üstünlüğü ele geçirirken, hücumda etkili olamayan (A) Milli Takım, savunmada da basit hatalar yapınca ilk periyot 24-10 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci periyota da oyuna ağırlığını koyamayan milli takım karşısında Sırbistan, hızlı ve organize hücumlarla skor üreterek, bu periyodu da 46-33 galip bitirdi.

3. periyotta milli takım Hidayet ile etkili olurken, konuk takım dış atışlarda oldukça iyi bir performans sergiledi ve 4. periyoda 61-48 önde girdi.

(A) Milli Takım, 4. periyota oldukça kötü başlarken, Sırbistan pota altında uzun oyuncularıyla üst üste sayılar kaydederek, periyodu 90-61 önde kapadı.

5. periyotta (A) Milli Takım Başantrenörü Bogdan Tanjeviç, tecrübesiz oyunculara şans verirken, konuk takım da genç oyuncularıyla mücadele etti ve karşılaşmayı Sırbistan 105-73 kazandı.

Bu arada, karşılaşmanın 4. periyodunda Hidayet ile Teodosic arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanırken, araya giren iki takım sporcuları oyuncuları yatıştırdı.

Öte yandan, sol baldırında ödem olduğu belirtilen Semih, bu maçta oynamazken, milli oyuncunun yarınki hazırlık maçında oynayabileceği bildirildi.

(A) Milli Takım, Sırbistan ile yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00 hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Tanjevic ABD ve Litvanya maçlarına hiç gerek yoktu diye açıklama yapmıştı garip bir şekilde ? Peki bu maç çok mu gerekliydi
    böyle bir maça ne gerek vardı diyorum ve yuhh yani diye ekliyorum..Bravo Tanjevic ; durmak yok yola devam.Bakalım yarın ne olacak ?

• Maça az bir vakit kaldı. Dün akşam antrenman maçında fark yemişiz. Bakalım bugün ne yapacağız...
  • Türkiye-Sırbistan NTV Spor'da
    A Milli Basketbol Takımı, Avupa Şampiyonası elemelerine hazırlık kapsamında 10 Ağustos Pazar günü Sırbistan ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maç saat 20.00'den itibaren NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 22:40 TSİ 6 Ağustos 2008 Çarşamba

Polonya'da gelecek yıl düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası finallerine katılabilmek için eylül ayında oynayacağı eleme grubu maçlarına hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı, 10 Ağustos Pazar günü İstanbul'da Sırbistan ile özel maç yapacak.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki hazırlık maçı saat 20.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da basketbolseverlerin karşısına çıkacak '12 Dev Adam'ın, Sırbistan ile yapacağı maçın biletlerinin biletix üzerinden satışa çıkarıldığı bildirildi. Karşılaşma sırasında ''Efes Kızları''nın dans gösterileri yapacağı ve şarkıcı Yeşim Salkım'ın da devre arasında konser vereceği organizasyonda seyircilere yönelik çeşitli yarışmalar da düzenlenecek.

Sırbistan ile son olarak geçen yıl İzmir'de gerçekleştirilen Efes Pilsen World Cup 6'da karşı karşıya gelen Türkiye, rakibini 91-80 mağlup ederek yarı finale yükselmişti.

Öte yandan iki ekip, 9 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda antrenman maçında karşı karşıya gelecek. Foto muhabirleri ve editörlerin antrenman maçının tamamını takip etme imkânına sahip olacağı, kameraların son 3 dakikadan görüntü alabileceği bildirildi.

• MK Pekin'de olduğu için Osman'a katlanacağız yine
  • Fatih Solak hiç fena değil. Hele vurduğu blok..
  • Savunmamızı şu ana kadar beğenmedim
  • Artık yaza yaza yoruldum bittim.. Zaten boşverdim de artık kendime yazık Olmayacak bu iş belli..

Yok Ersin ler yok Cemal ler yok bilmem kim (ismini unuttum) bunlar laf diye alınmışlar belli..Öyle boş boş oturuyorlar havlu tutuyorlar... Yani ne kadar anlamsız birşey.. Rekabet de olmuyor böylece..

Yetenekli ama henüz daha yolun başında olan Sırbıstan a bile 2 maçta da yeniliyorsak üstelik kendi evimizde diyecek birşey hakikaten yok..
    * 2010 diyorsun Cemal,Fatih,Ersin(hadi Ersin i anlayabilirim) bunlar ile 2010 da oynanmaz !
    * 2010 diyorsun Engin gibi bir değeri oturtarak gençleştirme olmaz
    * Hücumda sadece tek adam ile bir yere varılmaz hele bu devirde.Savunma da yetmez 2010 için !
    * İbo/Serkan - Tutku /Cüneyt/Barış Ermiş - Kaya/Hüseyin..Bu adamları devre dışı bırakmak hiç olmaz..Hele ki yerlerine aldığın adamları oynatmıyorsan ve de onların yetenekleri sınırlı ise ??
    * 2010 diyorsun gençleştiriyorum diyorsun ama Engin kenarda oyuna sokmuoyrsun Barış Hersek'i disiplinsiz diye hemen sildin Bora 'yı ilk fırsatta kadro dışı bıraktın ?? Söyle Tanjevic : Cemal Nalga kaç yaşında Bora kaç yaşında ? Bora mı gelecek vaatediyor Cemal mi Fatih mi ?
    * Daha 2 yıl önce liderim dediğin İbrahim'e neden bir den sırtını döndün ? Serkan-Kaya ile ne alıp veremediğin var ?
    * Şu anki kadrodan kesin 2010 yılında olacak diyebileceğin 8 adam söylersen seni gözlerinden öperim bir daha da laf söylemem söyletmem..
    * 2009 'a hazırlanırken bu sefer hangi adamları alacaksın almayacaksın?
    * Son olarak elemeleri geçemeyiz inşallah da Tanjevic den kurtuluruz..Yoksa ciddi yazıyorum 2010 da başarı gelmez. Eğer elemeleri geçemezsek 2009 da Erman Kunter -Ergin Ataman gelirse 2010 da adam gibi kadro ile ilk 4 garanti. Ama Turgay Demirel varken de ne Erman hoca ne de Ergin hoca takımın başına geçebilir..
    Vsss böyle uzar gider liste.

OFFF gelsin şu 2010 da kurtulalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Ağustos 2008; 21:57:38 >

• eyoruk boşuna kendini harap etme.. tanjevic şerefsizi hiç bir yere gitmez.. 2010'da babayı alırız.. ben umudu kestim, maçı izlemedim bile
  • Vayy izlemedin demek..İyi yapmışsın..Tanjevic aslında gider gider de adamın suçu yok.Suç yönetimde . Önce yönetim gitmeli.Yoksa Tanjevic bırakacğaını açıkladı zaten 2010 da ama bir daha çelişebilir kendisi ile belli olmaz Hem 2010 dan sonra Turgay Demirel de gidecek.
  • Tanjevic'i milli takımdan anca suikast kurtarır
  • Andersen'den masallar
    11.08.2008

Bugün kendime ters düşerek basketbol milli takımımız, pardon 12 Dev Adamımızla ilgili pozitif şeyler yazmak istiyorum. Deneyelim bakalım olacak mı? 2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri için 17 Temmuz’dan bu yana ter döken A Milli Basketbol Takımı, 4. hazırlık maçına çıktı. ABD’ye 114-82, Litvanya’ya 82-74, seyircisiz antrenman maçında Sırbistan’a 105-73 yenilen milliler (mazide kalmış maçları niye karıştırıyorum ki), dün de neredeyse tamamen dolu (hatta dışarıda kalanlar bile oldu) Abdi İpekçi’de oynanan maçta aynı rakibine 73-61 mağlup oldu.

Böyle maçlarda skor önemli değil. Her ne kadar milli de olsa adı üstünde hazırlık maçı. Bence oynanan berbat (burayı da makaslamak lazım) basketbol da, potaya yollanan 53 topta 19 isabet sağlamamız da önemli değil. Yaz tatili boyunca maç ritminden iyice uzaklaşmış, kaybettiği kondisyonu kazanmak için ağır antrenmanlar yapan oyunculardan gerçek basketbollarını oynamalarını beklemek haksızlık olur. Ayrıca dün üçlük atışlarda 20 atışta 3 isabet yerine 7-8 isabet bulsak kazanabilirdik.. Önemli olan şutu sokmak değil pozisyon bulmaktır diyeceğim ama o da abes kaçacak ya neyse.. Serkan'ı, İbo'yu, Tutku'yu, Ermal'i, Kaya'yı, Memo'yu hiç aramıyoruz. Çağırdığımız oyuncuların hepsi pırlanta gibi. Ha unutmadan Sırbistan hazırlıklara bizden 12 buçuk gün önce başlamıştı, bizden daha iyi olmaları normal.

Elemelere kadar önümüzde 3 haftalık bir zaman dilimi var. Şu anda yüzde 40 hazırız. İki hafta sonra yüzde 80’e geleceğiz. O zaman şimdi kaos gibi görünen, hücumda sistemi olmayan, hep bir kişinin eline bakan oyunumuz kimlik değiştirecek. Savunmadaki olağanüstü gayretimizin yanında biraz da zorlama dış atışları soktuk mu biz bu elemeleri geçeriz.. Unutmadan zaten bizim asıl hedefimiz evimizdeki 2010 Dünya Şampiyonası. O zamana kadar anlatacak masal çok..

• Makedonya'da 16-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ''Trophy Makedonya'' turnuvasına katılacak A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın turnuvadaki maç programı açıklandı.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Makedonya'nın ev sahipliğini yapacağı turnuvaya ''12 Dev Adam''ın yanı sıra Makedonya, Romanya ve Karadağ katılacak.

İlk maçını 16 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Karadağ ile oynayacak olan milliler, ikinci karşılaşmasını 17 Ağustos Pazar günü saat 21.15'de ev sahibi Makedonya ve üçüncü maçını son gün saat 19.00'da Romanya ile yapacak.

''Trophy Makedonya'' turnuvasının programı şöyle:

16 Ağustos Cumartesi:
    19.00 Türkiye-Karadağ
    21.15 Makedonya-Romanya

17 Ağustos Pazar:
    19.00 Karadağ-Romanya
    21.15 Makedonya-Türkiye

18 Ağustos Pazartesi:
    19.00 Romanya-Türkiye
    21.15 Makedonya-Karadağ

Ulan biz bu turnuvayı bile kazanamayız

• Ciddi Yorum: Çek maçını saymazsak uzuuuun süreden sonra bir milli takım galibiyeti izleyeceğiz bu turnuvada sanırım..

....k Yorum: Zaten iyi savunma yapıp, salladığımız saçma 3 lükleri de soktuk mu biz bırak Trophy Cup'ı, Efes Cup'ı bile kazanırız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Niralda

Ciddi Yorum: Çek maçını saymazsak uzuuuun süreden sonra bir milli takım galibiyeti izleyeceğiz bu turnuvada sanırım..

....k Yorum: Zaten iyi savunma yapıp, salladığımız saçma 3 lükleri de soktuk mu biz bırak Trophy Cup'ı, Efes Cup'ı bile kazanırız.

hangi çek maçı
  • Dur lan hangi maçtı o ya. Valla ben de iyi hatırlamıyorum maç kazanmayalı o kadar olduki.. Biraz araştırayım, kesin sonuç buluruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.