Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
291
Cevap
1
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir başlık açılmamış .Şaşırdım doğrusu..

Bizim rakipler;
    Fransa, Ukrayna, Belçika...

A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU
    Finlandiya Letonya Türkiye Çek Cum.
    İtalya Portekiz Fransa İsrail
    Macaristan Estonya Belçika İngiltere
    Bulgaristan Makedonya Ukrayna Bosna Hersek Sırbistan

http://www.ntvspor.net/pages/20205.asp
    http://www.takvim.com.tr/ozuak.html

Kolay bir grup değil öncelikle 2005 elemeleri daha kolaydı Ama geçmemiz gerek kesinlikle.Aslında eleme bile oynamamamız lazımdı ama işte ne yaparsın 2010 geliyor.
    Şimdi bu 09 şampiyonasında benim korkum Tanjevic'in 09 geliyor diye abukluklarını iyice arttırması.İbo yu almaması kadroya sonra Tunçeri yi yine almaz,Ermal 'i de almaz bu sefer. İyice gider takım
    ( Gerçi Ermal'i son şampiyonada ben de almazdım ama neyse.)

• 1.ler haricinde en iyi 3 grup 2.si de çıkıoyormuş yani fransayı geçtim Türkiye, ukrayna ve belçikayı her 2 maçrada yenerse çıkar(%99) fransa'yı burdaki maçta yenme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum
  • maç takvimi yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

http://www.takvim.com.tr/ozuak.html

bu ne oluyor???

hangi amaçla koydun bu gereksiz yazıyı?

fransa ile 1. lik için çekişiriz bu grupta.gruplara bakılınca B grubu çok zayıf gözüküyor.
  • @quaking
    Güzel bi eleştiri. O amaçla koymuş olabilir. Bende Turgay Demirel ve Tanjevic'in istifa etmesini istiyorum mesela...

Fransa'dan daha iyi bi kadromuz var. Parker zorlayıcı adamları. Diaw'ı savunuruz. Mehmet kendini bulabilirse Turiaf'ta öyle potamızı dağıtabilecek bi eleman değil. Kerem Tunçeri'siz takım PG olmadan oynuyor ama...
  • bir ara vatan'da yazarken denk geliyordum yazılarına. bu ünal özüak kadar gereksiz bir yazar yok bence.

fuat, eleme maçları normal sezonda olduğu için nba oyuncuları gelmiyor genelde. biz de memo'suz, hedo'suz oynamıştık son elemeleri. parker, diaw, turiaf ve pietrus'un da geleceğini sanmıyorum takvim değişmediyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

bir ara vatan'da yazarken denk geliyordum yazılarına. bu ünal özüak kadar gereksiz bir yazar yok bence.

fuat, eleme maçları normal sezonda olduğu için nba oyuncuları gelmiyor genelde. biz de memo'suz, hedo'suz oynamıştık son elemeleri. parker, diaw, turiaf ve pietrus'un da geleceğini sanmıyorum takvim değişmediyse.

Adam gerekli ya da gereksiz diye söylemiyorum. Birilerinin Tanjevic'ten kurtarması gerek takımı. Ben korkuyorum bu adamın elinde olmasında milli takımın...

bundan iki önceki elemelerde Hido bi maç oynamıştı diye hatırlıyorum sanki ama bizim açımızdan daha iyi olur. Ezer geçeriz o zaman Fransızları. Bi Batum var ama onuda çok şişiriyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ünal özuak ota *oka muhalefet yaparak prim yapmaya çalışan tenyalardan biri, kılcal uluç gibi.. zaten araları çok iyidir.. vaktinde trt'de maçları anlatırdı, 2 kelimeyi bir araya getiremezdi..

gruplardan 2 takım çıkıyor.. hadi fransa bizi zorlasa da diğer takımları çok rahat geçmemiz lazım.. pehh 2010'da madalya hedefliyorduk düştüğümüz durumlara bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

ünal özuak ota *oka muhalefet yaparak prim yapmaya çalışan tenyalardan biri, kılcal uluç gibi.. zaten araları çok iyidir.. vaktinde trt'de maçları anlatırdı, 2 kelimeyi bir araya getiremezdi..

gruplardan 2 takım çıkıyor.. hadi fransa bizi zorlasa da diğer takımları çok rahat geçmemiz lazım.. pehh 2010'da madalya hedefliyorduk düştüğümüz durumlara bak

İşte bende bu yüzden güzel eleştiri yazdım. Avrupa'nın sayılı kadrolarından biriyiz ve bu gruptan çıkabilir miyiz? diye düşünüyoruz...
  • yani yuzde 99 bu gruptan cıkarz da bisi sormak istiorum bu elemelere parker gelio mu ya da nba oyuncuları geliolar mı fransa da
  • nba oyuncularının gelmemesi bizim yararımıza olur. eğer öyle birşey olursa ben tanjavice rağmen lider çıkarız diyorum. öbür türlü de 2.oluruz.
  • 3 Eylül: Türkiye-Ukrayna

6 Eylül: Belçika-Türkiye

10 Eylül: Türkiye-Fransa

13 Eylül: Ukrayna-Türkiye

17 Eylül: Türkiye-Belçika

20 Eylül: Fransa-Türkiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: srgnaau

3 Eylül: Türkiye-Ukrayna

6 Eylül: Belçika-Türkiye

10 Eylül: Türkiye-Fransa

13 Eylül: Ukrayna-Türkiye

17 Eylül: Türkiye-Belçika

20 Eylül: Fransa-Türkiye

takvim için teşekkürler, srganaau.
  • nasıl takvim yaw bu böyle şampiyona gibi olmuş.Nba oyuncuları gelebilir yoksa fransızlardan bi cacık olmaz normal koşullarda.
  • bu takvime göre nba oyuncuları gelir, en azından bizimkiler.
  • quote:

Şimdi bu 09 şampiyonasında benim korkum Tanjevic'in 09 geliyor diye abukluklarını iyice arttırması.İbo yu almaması kadroya sonra Tunçeri yi yine almaz,Ermal 'i de almaz bu sefer. İyice gider takım

Yine böyle yapacaksa hemen gitsin diyorum. Lazımsa yaş dinlememesi gerekir. Oyun kurucu sıkıntısı çektiğimiz dönemde Kerem'i mutlak çağırmalı. Ömer Onan'ı da çağırır heralde artık.Ömer Aşık'ı takıma monte edersek pota altı için müthiş olur.

• Valla tanjeviç ve turgay demirel artık gitmeli.Hala bir ekol oluşturamadık basketbolda.ne olursa olsun kerem ömer aşık kadroda olmalılar Kerem her halukarda varolan oyun kurucularımızdan iyidir,yoksa ender denen zata kalırsak yandık.Tabi nasıl alacak ki keremi 2010 kadrosunu kuruyorum diyerek geçen şampiyonada almadığın adamı bu sefer kadroya dahil etmek nasıl olur bilemiyorum
  • arkadaşlar o yazıyı ; bir bilgi olsun diye koydum yani kura ile ilgili yorum diye ekledim.
    Tanjevic ile söylenenlere de katılıyorum kendisinin

quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Yine böyle yapacaksa hemen gitsin diyorum. Lazımsa yaş dinlememesi gerekir. Oyun kurucu sıkıntısı çektiğimiz dönemde Kerem'i mutlak çağırmalı. Ömer Onan'ı da çağırır heralde artık.Ömer Aşık'ı takıma monte edersek pota altı için müthiş olur.

Çağıracağını hiç sanmam..Hatta elemeler olduğundan Hakanı bile çağırmayabilir artık as kadroda diye.

• Bu konular için henüz erken ama Fenerbahçe Koçu Tanjevic’in Milli Takım Koçu sıfatıyla NTVSpor’da “Takımın kimyasının yeniden düzelmesi için Hidayet ve Mehmet Okur'dan birini tercih etmeyi düşünüyorum. Önümüzde çok önemli Avrupa Şampiyonası elemeleri var ve bu nedenle bazı şeylerin düzelmesi için önemli bir karar almam gerekiyor. Diğer oyuncular milli takımda NBA oyuncularının otoritesinden etkilendi. Ben sorunun bu olduğunu düşünüyorum” demesi resmen kanımı dondurdu. Türk basketbolunun en yetenekli, en formda iki oyuncusundan biri sorun olmasın diye kadroya alınmayacakmış

Ben de sorunun bizzat Tanjevic’te olduğunu düşünüyorum. Tıpkı milli takım gibi Fenerbahçe’nin de ne oynadığı, kimlerle oynadığı belli değil. Oyun istikrarı da skor istikrarı da yok takımda. Bir maç oturan adam öbür maç ilk beş başlıyor, iyi oynayan kenara alınıyor, elde Solomon, Mrsiç varken White yarı sahadan top çıkarıyor, baskı yokken rekor sayıda top kaybı yapılıyor. Hedefleri büyük Fenerbahçe Ülker’e yeni yetme Vidmar’ı, Preldziç’i seçerek de göstermişti ama yılların (demode) hocası otorite konusunda eksik olduğunu yukarıdaki beyanatıyla da belgelemiş. Kulübün suçu taraftara atarak üzerini örttüğü otobüsteki itişme olayı da Tanjevic’in Fenerbahçe’de ipleri elinden kaçırmak üzere olduğunun işareti gibi. Bugün Semih, yarın Solomon, kim bilir?

Tanjevic NTVSpor da böyle bir açiklama yapmis ??

• Kurtuluşumuz Tanjevic'in kovulması olur,o da zor,çok zor(ah keşke).Adamın Isiah'tan bir farkı yok.
    Bu adam giderse bugünlerin Knicks'li çocukları gibi şen oluruz herhalde ya neyse
    Tanjevic FB'de otoriteyi kaybetti,oyuncular sorun çıkarırsa Aziz başkan onu FB'de bırakmaz.
    Ardından Milli Takım'da da suyu ısınır,kötü bir turnuva sonucundan(muhtemelen 2010 gibi bizim için önemli bir turnuvada)sonra gönderilir.Tabii kaç yıldır daurduğunu düşünürsek öyle bile yollamayabilirler.
    Seçim meselesine gelince;Hidayet uslandı zaten.Geriye Mehmet kalıyor onu da alsın kadroya bir zahmet...
    Benim merak ettiğim şu:Ersan hala NBA'de olsaydı,onu da alıp almamayı düşünecek miydi?
    Hoş öyle olsaydı NBA'den bir tek Ersan'ı çağırırdı ya neyse...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.