Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: weresth

Ulan biz bu turnuvayı bile kazanamayız

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Cidden oha yani. Heralde Hidayet'ten başka oynayan olmadı takımda. Şuraya bak ya.

Zaten böyle olacağı belliydi.. Hiç bir zaman skorer ! olmamış Ömer Onan ve henüz parlamış hücumu sınırlı Sinan'a bel bağlarsan 2 numarada böyle olur işte.Ha bir de halen istikrarsız Cenk ! var..
    Ersan da kayıplarda olunca pota altında da Fatih!!!!!!!!! ve Semih ?????? olunca böyle oluyor işte.

İbo & Serkan & Hüseyin..Bu 3 oyuncunun da ölüsü bile oynar bu takımda Ve büyük katkı sağlarlar...
    Bir de Ender'in yerine Tutku'yu sayarsak ooo...

Hayır şimdi Tanjevic savunma diye tutturmuş ..İbo Serkan Hüso Tutku bunların savunmaları zayıf mı ? Çok mu kötü ? Ne saygısızlıklarını gördün bu oyuncuların ? Hüseyinin yüzüne bile bakmadın hele.

• Böyle gelmiş böyle gidecek...
  • Aslında yazacak o kadar çok şey varki, çokluktan dolayı birleştirip yazamıyorum bile. Kafam karışıyor yani.
  • Neyse ya boşverin. Makedonya bu turnuvaya yıllardır hazırlanıyor biz daha yeni hazırlanmaya başladık sonuç normal. Bugün Romanya'yı yenip affettirir bizim takım kendini.
  • O da olmazsa İngiltere var canım Ama yok İngiltere yeni yapılanmaya gitti o en tehlikelisi..Makedonya yı geçemeyen....
  • Sadece gülüyorum artık.
  • Romanya'yı uzatmalarda 89-85 yenmişiz. Hedef Efes CUP
  • OOoooooo OOOooooooOOOOOOOOOOOOO 1-2-3 TÜRKİYE....
  • gerçekten benim için sürpriz bi galibiyet oldu.milli takım gücüne kavuştu.Efes Cup'ı alalım da dünya adımızı bi kez daha söylesin
  • İşte bu Tanjevic gitsin diyenlere şaşırıyorum.Romanya'yı yendik yahu
  • her zaman her yerde en büyük tanya bizide şampiyon yaptı ya aziz amcada asla göndermez
  • Alp sadece gülücükle mesaj atıp post kasma
  • Hakkaten ya basketbol bölümü mesaj sıralamasında 1.olmak için "" şeklinde mesaj atmaya ne gerek var.
  • ya bu pistonslular hep böyle oluyor her yerde illa 1. olcaz triplerinde
  • Konferans finalinde vurduğumuz darbe izleri hala üstlerinde.

• Tamam gülück atmıyorum.

@Slam: Huyumuz kurusun...

@Niralda: Biz kendi kendimize darbe vurduk. Bize darbe vuracak takım henüz daha anasının karnından domadı...

Edit: Kahretsin yine gülücük attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 19 Ağustos 2008; 11:19:39 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.