Şimdi Ara

2008imi Bekliyim Şimdimi Alıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar...Laptop almak istiyorum hp nin 14.1" lik bir modelini beğendim...2008 i mi bekliyim şimdimi alıyım ? bir avantajım yada dezavantajım olurmu ?

• arkadşm bence şimdi al. Beklemenin sonu yok bekledikçe karar vermek daha zor oluyo!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle08

arkadşm bence şimdi al. Beklemenin sonu yok bekledikçe karar vermek daha zor oluyo!

Doğru diyor arkadaş ama en önemli şeyi söylememiş:Hp alma kardeşim.
  • pavillion sakın alma..
  • HP'nin hangi 14.1'' modeliymis merak ettim dogrusu , bende epey arastırıp LG-R405 almıstım...!!
  • Bu arada illada HP alacagım diyorsan 2010'u bekle kafan 2 sene rahat etmis olur(;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Ablama ne hediye alayım ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Bu arada illada HP alacagım diyorsan 2010'u bekle kafan 2 sene rahat etmis olur(;

Al benden de o kadar Dört dörtlük bir tavsiye uymanı öneririm Hiç mi okumuyorsunuz kardeşim HP ile ilgili yazılanları.

• tmm yaw kızmayın :D almıyorum hp :P biraz araştırıp alıyım hemen ozmn...bi arkadaş 45nm fln gelicek gibisinden bişiler demiştide onun için size danışayım demiştim...ilginize teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirireis123

tmm yaw kızmayın :D almıyorum hp :P biraz araştırıp alıyım hemen ozmn...bi arkadaş 45nm fln gelicek gibisinden bişiler demiştide onun için size danışayım demiştim...ilginize teşekkürler...

Kızmıyoruz canım, takılıyoruz Bence de iyi araştır. Ben epey araştırmıştım almadan önce şu an çok memnun ve mutluyum. Daha önceden araştırmadan bir pavillion almıştım, canımdan bezdirdi beni Onun için çok hassasım HPye karşı. Birisi HP alıcam dediğinde panik yapıyorum

• hp alabilirsin arkadaşım..

elektronik işi şans işidir
    cevremde hp laptop kullanan insanlar var.sayıları 20 civarında...hiç büyük bir sorunla karşılaşılmadı..

üstelik çoğu pavilion kullanıyor...hp en cok pc satan markalar arasında en başta

hp babamın oğlu değil..arada sorun cıkartılabilir..ama teknik servisleri iyidir..

mesela bir daha laptop alırsam hp haricinde acer,asus da düşünebilirim.sadece fiyat-performans açısından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 7 Aralık 2007; 11:03:33 >
  • hp nin bu aralar çok sorun çıkarttığı doğru ama 100 adette 10 u sorunlu ise % 10 yapar bunun yanınad 10 adet satılan marka da 1 adet sorunlu çıkarsa adet olarak az ama % olarak aynı rakam denk gelir... hp rakam olarak şu an en çok satan notebook çok satan ın da sorunu çok oluyor ...

arkadaşın dediği gibi biraz şans işi...

sony alıp ta sıkıntı çeken yok değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

hp alabilirsin arkadaşım..

elektronik işi şans işidir
    cevremde hp laptop kullanan insanlar var.sayıları 20 civarında...hiç büyük bir sorunla karşılaşılmadı..

üstelik çoğu pavilion kullanıyor...hp en cok pc satan markalar arasında en başta

hp babamın oğlu değil..arada sorun cıkartılabilir..ama teknik servisleri iyidir..

mesela bir daha laptop alırsam hp haricinde acer,asus da düşünebilirim.sadece fiyat-performans açısından..

Valla daha önce HPden memnun olan yada HPyi savunan kişiler gördüm ama teknik servisi iyidir diyen ilk kez seninle karşılaşıyorum. Türkiye'de HP servisi kadar rezil çalışan bir servis yok. Şarj aleti bozuldu diye bir ay bilgisayarınızı alı koyuyorlar, nasıl iyi bir teknik servis diyebiliyorsunuz. Çoğu bilgisayar 30 iş günü içerisinde onarılamıyor ve sadece bu forumda onarım yapılamadığı için iade alan onlarca insanla karşılaştım.

Ürünün çok satılıyor olması falan bahane arkadaşlar. Peynir ekmek gibi toshiba da satılıyor bu ülkede. Bilhassa kampanyalarla ama girin şikayetvar.coma HPnin şikayet sayısı Toshibanın 3 katı. Ne yani HP Toshibadan 3 kat fazla mı satıyor diyorsunuz şimdi? Ayrıca pavillion serisinin wireless portunun arızalanması gibi çok mühim bir kronik sorunu var. Sorun dünya çapında bir sorun. Yurtdışı sitelerde bile millet veryansın ediyor bu hususta.

Şimdi soruyorum sana servis neye göre iyi?

• eğer aciliyeti yoksa 2008!i beklemekte fayda var 4 çekirdekli modeller çıkınca hali hazırda ki notebook ların fiyatları düşecektir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.