Şimdi Ara

2008 primeline jetta 1.6 102 hp almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede Golf 5 hakkında fikirlerinizi sormuştum ama hafta sonu alışverişte yaşadığımız bagaj sıkıntısı yüzünden jetta ya yöneldim. bütçemi zaten aşırı zorladım acaba değecek mi? alır almaz lpg taktırmayı düşünüyorum. önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. 2 haftadır sahibinden.com da araba bakmaktan sıkıldım artık bu iş bir an önce bitsede bende rahatlasam.
    ilgilendiğim araçlar
    http://www.sahibinden.com/25000km_de_2008_model_jetta_1_6primeline-64WQQaXQQ16730794WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/jetta_2008_19_000_de-22WQQaXQQ17542763WQQpXQQdisplayitem

veya varsa başka tavsiyeniz. fiyat olarak 28.500 ü geçmeyi düşünmüyorum.

• sana jettayı kimse kötülemezki
  • Çok fazla performans beklentiniz yoksa alınır. Sonuçta kendini kanıtlamış bir araç Jetta. LPG ile uzun süre sorunsuz binersiniz
  • Jetta gayet güzel bir model.Sağlamlığını da arkadaşım yaptığı kaza ile gördüm.LPG ile ekonomik olacak.Bagajı geniş,içi ferah.Tek eksiği donanım,ona da yapacak bir şey yok.

Gönül rahatlığı ile alınabilir.
  • biz bi ara kullanıyorduk midline paketini sonucta cok yakan arac
  • Alanlar özellikle LPG'den dolayı tercih etmektedirler. Sizin de benzer bir karar vereceğinizi düşünüyorum. GOLF'ün sedan modeli. C sınıfına göre hacim olarak oldukça geniş bir araçtır. Benim Passat'ımı kendi ailem bile Jetta sanıyorsa veya Jetta'ya tanıdıklarım bile Passat diyorsa demek arada artık çok büyük bir fark kalkmamış.
  • siyah olan 28,500 tan aşağı inmiyor. gümüş rengi ise sanki 28.000 tl ye satacak gibi(tam pazarlık yapmadık). Siyahın artısı mp3 çalarının olması. gerçi diğerinde diz hava yastığı yok gibi(diğeri işaretlemiş). biri 25.000 km diğeri 19.000 hangisini almalıyım. Lpg taktırmayı düşündüğüm için benzin sarfiyatını pek önemsemiyorum. sizce hangisini alayım.
  • Aynı şekilde bende bagajdan dolayı jetta almayı uzun süredir düşünüyordum ama pahalı ve donanımın boş olmasından dolayı vazgeçtim gibi.onun yerine corolla düşünüyorum.
  • Ben olsam siyah olanı alırdım.

5000 KM çok değil ama diğeri daha hırpalanmış gibi geldi bana.
  • diz hava yastığı yok jettalarda hepsi 6 hava yastıklı
  • siyah olanı çok asil duruyor bence.
  • siyahı almalısın bence.
  • İlk linkteyi (siyah) araba için 28,250 Tl ye anlaştık nasipse yarın arabayı alacağım.
    bu arada aracın devrini aldıktan sonra lpg taktıracağımdan hemen ruhsatı çıkarmyacağım. Bu haldeyken kasko yaptırabilir miyim?
  • 2008 Model Primeline Jetta alıcağına 2006-2007 model Comfortline al aynı motor daha fazla donanım LPG takarsanız tadından yenmez
  • 1.6 fsi midline +sunroof düşünürseniz bende var ama lpg takılmıyor bunlara..sahibindende ilan no:12532082
  • teşşkür ederim. bir araba almak için Tekirdağ dan Antalya ya gelmek bayağı zor bir iş. Ama bu işler nasip işi bir bakmışsınız gelmişim.
    Bugün bahsettiğim aracı almaya gittiğimde nedense satıcı pek satmak istemiyor gibi geldi. Telefonla yarın (bugün) almaya geliyorum diyorum tamam diyor. Gittiğimde satıcı rehin evraklarını işleme sokmamış iş pazartesine kaldı. Ama ben bayağı soğudum bu yağmurda git-gel 300 km yol yaptım üstüne google earth den bulduğum yol tarifiyle hiç gitmediğim İst. Şişli ye gittim arkama baka baka geri döndüm. Anlayacağınız iyi sıkıntı çektim yolda. Yarın adamı arayıp vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Haftasonu araç lazımdı bana artık aciliyeti kalmadı araba alma işini biraz daha uzun zamana yayabilirim.
    fsi lere lpg takılıyor ama bana burada 2600 lira fiyat verdiler haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz_Efe -- 28 Ekim 2009; 22:04:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.