Şimdi Ara

2008 Ford Focus TDCI Ghia HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, öncelikle araç samimi bir arkadaşımın olup kendisinin üyeliği olmadığı için ilan bölümüne ben koyuyorum bu başlığı.
    Daha önce bu araca bende talip olmuştum fakat bütçem elvermediği için alamamıştım forumda bi kaç konuda paylaşmıştım bununla ilgili.
    Araca gelecek olursak,
    2008 Model Ford Focus TDCI Ghia, 94000 km de,bu araç 2011 yılında 63000 km'de alındı. Yani şu anda 2. sahibi.
    5664 mesaj hattından sorgulandığında km ve muayene bilgileri geliyor. Aralık 2012 de muayeneye girmiş ve en ufak bir kusur olmadan muayene olmuştur.
    Araç üzerinde herhangi bir boya ve değişen bulunmamaktadır. Gümüş gri renk olup hatchback modeldir.
    Gerek yıllık, gerekse periyodik bakımları Nuray Otomotiv'de yapılmış olup servis kayıtları da mevcuttur.2 yılda 2 kere ziebart tarafından temizlenmiştir.
    Fiyat:31.750 TL pazarlık olabilir ama çok da aman aman birşey beklemeyin lütfen.

Ciddi düşünen arkadaşlar bana pm atabilir. Sahibinden.com a ilan koymadık çünkü orada bi hayli ölücü insan mevcut.

İsteyen arkadaşlara resimleri de hemen bugun çekip gönderebilirim. Araç mesai saatleri içinde Üsküdar, mesai saatleri dışında Beykoz'da görülebilir.

Saygılar

Ghia paketinde ki bir kaç özellik ise,

-Sony marka müzik çalar,
    -Far ve Yağmur sensörü,
    -ESP,
    -Hız sabitleyici(CC),
    -Dijital, çift bölgeli klima,
    -Kadife koltuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 16 Nisan 2013; 20:11:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    Megane Coupe 2001 sunroof
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.