Şimdi Ara

2008 AVRUPANIN EN İYİ KAMERASI ymış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu Panasonic kamera hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı???1080p çekim yapabiliyormuş..

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 17 Temmuz 2008; 18:29:40 >

• Neden bi konu açtıktan sonra hiç bi bilgi vermeyip link atılır ki, bari neden bahsediyorsun kimdir bu marka açılımını yapsaydın, demiyorum direkt ben yazıyorum neden bahsettiğini:

Panasonic HDC-SD9 Avrupa'nın En İyi Video Kamerası : Panasonic’in HDC-SD9 modeli, TIPA (Technical Image Press Association / Teknik Görüntü Basın Kuruluşu) tarafından 2008 yılında ‘Avrupa’nın En İyi Video Kamerası’ ödülüne layık görüldü. Panasonic SD9 modeli, SDHC/SD hafıza kartlı kayıt sistemi sayesinde dünyanın en küçük ve en hafif full HD modda kaydeden kamera modeli olma özelliğini taşıyor. Opsiyonel olarak 16 GB’lık bir SDHC hafıza kartı kullanılması halinde HE modunda 6 saate kadar kayıt yapma imkanı sağlayan video kamera, herhangi bir sürücü mekanizmasına ihtiyaç bırakmayan kartlı kayıt sistemi, kullanım kolaylığı ve pratikliği sağlar. Bunun yanında SD9 model Panasonic full HD video kamera, şık ve kompakt tasarıma sahip olmasına rağmen, arızaların önlenmesi açısından darbelere karşı da oldukça dayanıklı.
    Panasonic HDC SD9

TIPA En İyi Video Kamera Ödülü - Panasonic HDC-SD9
    TIPA tarafından yapılan resmi açıklamada, Panasonic SD9 modeli hakkında şu değerlendirmeye yer verildi: “Bu 3CCD full HD kamera ile Panasonic, pazara son derece kompakt yapılı bir model sunmayı başarmıştır. Bu kamerada mükemmel görüntü kalitesine ilave olarak, yüz saptama ve benzersiz Akıllı Çekim Kılavuzu (Intelligent Shooting Guide) gibi gelişmiş özellikler de bulunmaktadır. Ufak boyuna rağmen bu modelde, büyüleyici bir ses performansı için toplam beş adet mikrofon bulunmaktadır. Panasonic SD9, 1920x1080’lik full HD çözünürlük ve Leica Dicomar lens özelliklerine sahiptir. Gelişmiş O.I.S. teknolojisi ile son derece keskin ve canlı görüntüler elde edilebilmektedir. Kameranın diğer özellikleri arasında minimum 5 lüx’lük çok düşük ışık seviyelerinde çalışabilme özelliği, 16:9’luk görüntü boyutunda üstün resim kalitesi, 10x optik yakınlaştırıcı/uzaklaştırıcı lens ve 2.7 inç’lik LCD ekran bulunmaktadır. Bu kamerada fotoğraf ve videolar SD hafıza kartında depolanmaktadır. Sadece 275 gram’lık bir ağırlığa sahiptir.” Panasonic HDC-SD9 video kameranın Türkiye'deki tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.749 YTL (KDV dahil) olarak belirlenmiş.

Panasonic HDC SD9

TIPA
    TIPA (Technical Image Press Association / Teknik Görüntü Basın Kuruluşu), Avrupa’daki 12 ülkeyi temsil eden uzman fotoğraf ve görüntü editörlerinin oluşturmuş olduğu bağımsız bir kuruluştur. Dünyaca tanınan TIPA Ödülü, her kategoride kalite, performans ve değer açısından en üstün seviyedeki ürünü onurlandırmaktadır.

• tamamda ben bunların hepsini zaten gördüm, verdiğim linktede bunlar var zaten, ha buraya koyulmuş ha link verilmiş ne farkeder..bu arada bu sd9 modeli hs9 modeli daha iyi 60 gb hdd li..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 18 Temmuz 2008; 9:56:33 >
  • Eğer TIPA demişse doğrudur! Objektiftir değerlendirmesi!
    TIPA yı 70'li 80'li yıllardan hatırlıyorum! En iyi Nikon'lar en iyi Canon'lar alırdı bu ödülü! Senede bir tabi!
  • evet çok saygın bir kuruluş TIPA ayrıca gördüğüm kadarıyla piyasada 1080p çekim yapabilen tek kamera..
  • 4gb sdhc karta full hd olarak kaç dakika kayıt yapar bu?
  • bunun hs9 mpdeli var 60 gb hdd li o daha iyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayılan bütün özellikler doğru olabilir ama bu kadar ufak cihazda Gelişmiş O.I.S. olayı tamamen
    palavra yani tüketiciyi resmen aldatıyorlar.
  • baba
    birde şu var lens %100 perf oalrak kullanılmıyor..lens önünde altta ve üstte ön kapak bölümleri lensi dairesel bir alnada değil diktörtgen bir alanda görüş açısına zorluyor.. yani f:5.6 iken lens en geride iken üzerine düşecek ışık azalacaktır.. ciddi taarım hatası var baba bunda 3-5 panasonic kullandım nikimde ordan geliyor.. töbe bi daha almam ..gece çuvallamıyanı görmedim bu meretlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

baba
    birde şu var lens %100 perf oalrak kullanılmıyor..lens önünde altta ve üstte ön kapak bölümleri lensi dairesel bir alnada değil diktörtgen bir alanda görüş açısına zorluyor.. yani f:5.6 iken lens en geride iken üzerine düşecek ışık azalacaktır.. ciddi taarım hatası var baba bunda 3-5 panasonic kullandım nikimde ordan geliyor.. töbe bi daha almam ..gece çuvallamıyanı görmedim bu meretlerden

Aynen katılıyorum!!! Panasonic kullanmışlığım neredeyse nefrete dönüşmek üzere... Ama cihazın yetersizliğinden değil.
    ürün tanıtım bilgilerinin tüketiciyi yanıltmaya yönelik olması! Bu markanın ürünlerinde özelikle ois ibaresi artık yanıltmayı
    geçti.. İş hileye döndü. Bu cihazda da ois kullandığını iddia ettiği için şöyle ya da böyle yedi sülalesinin hatırını soruyorum.

Bu optik sabitlemeyi nereye, nasıl sığdırıyorlar anlamıyorum.Eğer terminolojide ois kavramı değiştiyse o başka diyemiyeceğim..
    Çünkü bir tüketici ois ibaresini gördüğünde onu optik sabitleme olarak anlar.. Bu o kadar kolaymı? Olmayan bir özelliği çıkardığı her
    üründe olduğunu iddia eden bir marka, Leica Dicomar lens bile kullansa,ağzıyla kuş tutsa yaramaz. gece çekimleri zaten facia..
    Yani bu işin markayla alakası yok.Belirli bir markayı öne çıkarmayacağım.Şu marka daha iyi demiyeceğim. Ama bir daha kamera
    alacağımda özellikle panasonic mağazalarından birine girip o küçüçük cihazın neresinde ois olduğunu satıcıdan bana özellikle
    göstermesini isteyeceğim... Birazda ben zevkini çıkaracağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: nodar

quote:

baba

Aynen katılıyorum!!! Panasonic kullanmışlığım neredeyse nefrete dönüşmek üzere... Ama cihazın yetersizliğinden değil.
    ürün tanıtım bilgilerinin tüketiciyi yanıltmaya yönelik olması! Bu markanın ürünlerinde özelikle ois ibaresi artık yanıltmayı
    geçti.. İş hileye döndü. Bu cihazda da ois kullandığını iddia ettiği için şöyle ya da böyle yedi sülalesinin hatırını soruyorum.

Bu optik sabitlemeyi nereye, nasıl sığdırıyorlar anlamıyorum.Eğer terminolojide ois kavramı değiştiyse o başka diyemiyeceğim..
    Çünkü bir tüketici ois ibaresini gördüğünde onu optik sabitleme olarak anlar.. Bu o kadar kolaymı? Olmayan bir özelliği çıkardığı her
    üründe olduğunu iddia eden bir marka, Leica Dicomar lens bile kullansa,ağzıyla kuş tutsa yaramaz. gece çekimleri zaten facia..
    Yani bu işin markayla alakası yok.Belirli bir markayı öne çıkarmayacağım.Şu marka daha iyi demiyeceğim. Ama bir daha kamera
    alacağımda özellikle panasonic mağazalarından birine girip o küçüçük cihazın neresinde ois olduğunu satıcıdan bana özellikle
    göstermesini isteyeceğim... Birazda ben zevkini çıkaracağım.

tamamen hikaye baba bu o.ı.s yi en iyi oturtan canon ve sony diğerleri armut topluyor..hele jvc yi hiç sorma tam bir facia..doğru olan sony-canonu takip etmek.. yakında hg11 çıkacak.. şu an hdd ye 15-16mbps kayıt mümkün .
    adam hg11 de 24mbps 120 gb hdd üzerine kayıt yapan kamera yapmış ama sürmüyor piyasaya sd/mmc ye video kayıt imkanı flan filanda var ..demosunu izledim japanyada..
    aletin açma-kapama düğmesi sony sr12 den alıntı bu ara ama alet bu meretlerin ......yere indirecek bak ...izle....bekle...baba oıs de en iyi sony/canon

• optik görüntü sabitlemenin mucidi panasonic ve bildiğim kadarıyla dijital fotoğraf makinelerinde en randımanlı optik görüntü sabitleme sistemleri de panasonicte. ancak video kameralar konusunda deneyimim olmadığından bu konuda bir şey iddia edemiyeceğim. ama yine de panasonicin video kameralardaki optik görüntü sabitleme sistemlerinde başarılı olmaması pek makul gelmedi bana. tabi son sözü -işten anlayan-kullanıcı tecrübeleri söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 24 Temmuz 2008; 16:25:39 >
  • bu aralar kamera almayı düşünüyorum bu kamera ne zaman gelir yada özelliklerini nereden görebiliriz hg11...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nodar

tamamen hikaye baba bu o.ı.s yi en iyi oturtan canon ve sony diğerleri armut topluyor..hele jvc yi hiç sorma tam bir facia..doğru olan sony-canonu takip etmek.. yakında hg11 çıkacak.. şu an hdd ye 15-16mbps kayıt mümkün .
    adam hg11 de 24mbps 120 gb hdd üzerine kayıt yapan kamera yapmış ama sürmüyor piyasaya sd/mmc ye video kayıt imkanı flan filanda var ..demosunu izledim japanyada..
    aletin açma-kapama düğmesi sony sr12 den alıntı bu ara ama alet bu meretlerin ......yere indirecek bak ...izle....bekle...baba oıs de en iyi sony/canon

• agustosta çıkacak bu alet 2009 tabiki şuan ki hg10 15mbps 1440x1080 29.97 de kayıt yapıyor..bu çıkck olan 1920x1080p true pixel full hd kayıt yapacak olan bir alet ..fiatı şimdiden belli japonyada 1,400 ytl den satılacak burda az gakktırrıırlar baba bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 25 Temmuz 2008; 11:56:10 >
  • fiatı 1,400 ytl olacak..tabiki japoniskide satış fiatı .türkiyede ne olur bilemem ama yine az tuzlu gaktırmaya çalışırlar bize
  • Aiptek Action HD - 1080P, A-Hd+ 1080P HD video kamera 1280x720 60fps HD
    http://forum.donanimhaber.com/m_23965066/mpage_1//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 25 Temmuz 2008; 14:40:58 >
  • iyi bişii kalmamış beklerim artık :))) rulz sr12
    quote:

agustosta çıkacak bu alet 2009 tabiki şuan ki hg10 15mbps 1440x1080 29.97 de kayıt yapıyor..bu çıkck olan 1920x1080p true pixel full hd kayıt yapacak olan bir alet ..fiatı şimdiden belli japonyada 1,400 ytl den satılacak burda az gakktırrıırlar baba bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 25 Temmuz 2008; 15:18:05 >
  • Bende kamera almayı planlıyorum.Panasonic'in eski bir modeli var bende ama hiç memnun değilim bi daha panosonic pil bile almayı düşünmüyorum :) Kamera olarak Sony HDR-SR11 i düşünüyorum sizce nasıl bir tercih olur?
  • selam beyler bende canon dc 21 el kamerası var dvd li ben bunda kayıt silemiyorum.kitapçıkta yazıyoki vr modunda dvd rw ama ekran -RW video yazıyo ve izleme ekranı var orda menu yapıp movie al delete var o beyaz değil demek ki başka bir mod da açmam gerek ama bilmiyorum o kadar denedim bulamadım şu mod değiştirmeyi bilenler varsa yardım edebilir mi?
  • hdc-sd9 iyi ışıkta güzel görüntü veriyor ama düşük ışıkta çekimleri kötüdür. ama yine de hd kameralar için de fiyatı yüzünden alınabilir.

hdr sr11 60 GB ile uzun düre çekim yapmak isteyenler için ideal. çekimleri de güzeldir. bu makina ile ilgili alınan kötü yorumlar nispeten kısa sürede biten şarjı ve fiyatı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.