Şimdi Ara

2008 Audi A4 alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir yakınım audi a4 2.0 tdi almak istiyor.Araç full aksesuar ve 49.000€ gibi fiyatıda var.Ancak seneye kasa değiştireceği için fiyatında bildiğiniz gibi 12.000€ gibi indirimli yani normalde 60.000€ falan sizce alınmalı mı?

Yada 57.000€ verip bmw 320d mi almalı?... saygılar yorumlarınızı bekliyorum

• Yeni A4'ü yolda her gördüğünde "keşke" demeyecek ise alınabilir.
  • eğer parası varsa bence tabiii bmw alınmalı. iki aracın motoru arasındaki fark bile alınması için yeterli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

Yeni A4'ü yolda her gördüğünde "keşke" demeyecek ise alınabilir.

aynısını bende dedimde demem diyor.

Bide audinin içi çok daha luks kaliteli ve estetik.Bide a4 un ozellikleri daha fazla en belirgin ozelliklerinden biri direksiyondan vites değişimi...
  • Eğer araç 5-6 yıl kullanılacaksa alınır
  • İkisininde özelliklerine ve kullananların yorumlarına bakarak seçin. İkiside çok güzel araçlar seçim yapmak zor.
  • Mutlaka her ikisinide test sürüşü yapsın,eminim bir karar verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bmw sanki daha genc isi a4 e gore. yakininiz gencse bmw
  • iki araçta çok güzel a4 kasası değişti topiclerde var ve yeni kasa büyüdü tdi motor yerine
    common rail enjectionlu dizel motor kondu
    seçim zor
    captain arkadaşın dediği gibi bmw daha sportif
  • A4 yeni kasasıyla Bmw 3 serisinen cok daha güzel bence
    A4 alırım sahsen a4 2.0 tdi quattro tiptoniç 60 bin euro falan olur

ama birazda kendinizi kasın
    a4 3.0 tdi quattro tiproniç aın derim 70-80 bin euro arası olur buda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massive.Attack -- 18 Eylül 2007; 18:50:11 >
  • eniştem gitti o paralara Saab 1.9 dizel aldı full+fulll.

Tatil dönüşü balatası bitmiş, onu yaparken klimanın bilmemneresine bişi ypamışlar şimdi klima bozulmuş

80 küsür milyar verip Saab alınır mı yaa

Giderim biraz daha koyar 530 dizel alırım yolda herkes selam durur

Bu Saablar tamam süper araba ama sanki kompakt sınıf bi araç gibi çok karizma durmuyor.

• ya bmw gibi bana göre dünya nın gelmiş geçmiş en iyi araba markasını salak kıyaslamalarınıza sokmayın..

her okuduğum da sinir oluyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

eniştem gitti o paralara Saab 1.9 dizel aldı full+fulll.

Tatil dönüşü balatası bitmiş, onu yaparken klimanın bilmemneresine bişi ypamışlar şimdi klima bozulmuş

80 küsür milyar verip Saab alınır mı yaa

Giderim biraz daha koyar 530 dizel alırım yolda herkes selam durur

Bu Saablar tamam süper araba ama sanki kompakt sınıf bi araç gibi çok karizma durmuyor.

benimde bir arkadaşımın babası gitmiş 80milyara 2005 yılında 0km a4 almış.a4 özellik olarak full herşey var ama motoru 1.6 102hp 8v.arkadaş babasına utanmasa tekme tokat gircek 80 milyara 1.6 102hp 8v'lik audi a4 alınırmı diyor.bence haklıda yani.
    sorunun cevabına gelirsek a4 2.0tdi alınır bence

• Audi A4 2.0 TDİ
  • bmw olabiliyorsa tabiikide 3.20d.2008 ler 177 hp .
    a4 nekadar kaliteli olsada bmw arkadan itiş.zevki bambaska.
    butce a4 de kalacak isede guzel.cunku bmw -mercedes le rekabet kurabilen surekli kendini geliştirren cok sağlam bi alman oda.
    yenı a4 un spyları cok guzel gorunuo,kesın hatlar da oole olursa cok guzel bir araç gelecek.
    tabii yolda yenılerını gorup de ah keske demiyeeksenız a4 alın.
    ancak yenı a4 lerın eski kasasnın indirimsiz halınden 10-15 bın kadar daha pahalı olacagi idi.nekadar doorunekedar yanliş bilemem.ama bana sacma geldi.
    herhalde suandakı ındırımlı hal ile kıyaslama yapıldı.

sonuc da alabiliyorsanız benım ilk diyecegim tabikiide bmw 3.20 d.177 hp.mukemmel bir araç.
  • sağolun arkadaşlar
  • yeni kasa çok güzel ama A4 ün

• Benim kitabımda bir aracın yeni kasasının çıkacağı haberi duyulduğu anda o araç benim için birmiştir. Tabiki BMW
  • 1.9 tdi sini almak için çok çabaladım ama.........
    Bu araba inanılmaz dar Ankara Doğuş Oto da hafta sonu A4 e baktım.Sonra yandaki Vw ne geçtim.Sanki Jetta daha geniş geldi.Passat'a binince Ohh dedim Audi Vw ne göre daha kalitelidir ama benimki farklı bir bakış açısıydı.
    Yalnız donanım olarak ağzına kadar dolu bir araç.O dolulukta 320d 55-56 bin euro..
  • Mükemmel
    quote:

Orjinalden alıntı: etez

yeni kasa çok güzel ama A4 ün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.