Şimdi Ara

2008 Albea'ya Büyük Ayna Takılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar bu konuyu Fiat bölümünde açtım fakat hiç cevap gelmedi. Bu bölüm daha aktif olduğu için belki bu bölümden cevap gelir diye buraya konu açtım.
    2008 model albea alma niyetimiz var. Fakat yan aynaları biraz küçük gibi geliyor. 2008 Albea'lara 2011 modellerdeki büyük anyalardan takılabilir mi?

2008 Albea'ya Büyük Ayna Takılır Mı?

• Garaj bölümüne açarsan daha yardımcı olabiliriz ayna olarak vidaları uyum sağlamaz zannediyorum ki ama genede ayrıntılı bakmak lazım ama aynaları yeterlidir çünkü belli bir standarta göre yapılmıyor arabanın ölçülerine göre yapılıyor.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • Fiat Albea gibi parça maliyetini kısmak için kendini paralayan bir modele uyar kanısındayım.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • modifiye işi yapanlara danışmak lazım. tuning firmaları uğraşacaktır eğer uymazsa. uydurma ihtimalleri yüksek.
    kör nokta aynaları işe yarar mı diye aklıma geldi. oda bir alternatif olabilir.(not:şimdiye kadar hiç kör nokta aynası kullanmadım.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.