ya bırakın ya adamlar 4 m bit ile speed test yapıorum hızım 56 k modemdende kötü çıkıo yazık walla
verdikleri hizmeti doğru düzgün varsinler başka bi şey istemem.
1mbit olduktan sonra internet işine pek kafa yoramıyorum. Bundan sonrası telekoma kalmış.
bekleyelim bakalım güzel olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: kralhasanyigit
quote:
Orjinalden alıntı: mami23
telekom resmen sömürecek bizi yine yazılar olsun.. bunlar şimdi yükseltince parayoda çok isterler bizden onlar için önemli olan paralar dolarlar ucuz yapacaksın ülken milletin yararlanacak ülke kalkınmasına belkide katkıda bulunacak
Bayıyorum artık ya bu tarz yorumlardan! Ulan telekom ne yapsa yaranamıyor ha yemin ediyorum. Adamlar ewinize beleş 100Mbit getirselere yok Japonya' da ters takla atarken wireless modem üzerinde cart curt diye bişi derler. Sanki her konuda Japonları geçtik de bi tek geri olduğumuz olan DSL üzerine yoğunlaşıyoruz.
Tam da aynı şeyi ben söyleyecektim. Tamam, eleştirileri anlıyoruz, hatta anlamakla kalmıyor katılıyoruz. Kota olayları, fiyasko kampanyalar vs. dibine kadar karşıyız. Ama artık içinde telekom kelimesi geçen başlıklara girip rasgele, ezberden yorumlar yazılmaya başlanır oldu. Şunu unutmayın bu ülkede 4 sene öncesinde adsl'in doğru dürüst esamesi okunmuyordu. Diğer yandan şimdi çok daha iyi durumda da olabilirdik. Bu iki cümleyi yanyana yazabiliyorsanız sorun yok.
tt isterse bedava versin yine de beni memnun edemez bu vakitden sonra.
ya sahrayıcedid 2mbit veremiyorlar neredeee 20mbit
quote:
Orjinalden alıntı: Reanimate
gene alt yapı çökücek 4mb ı veremiyolarki
4mbit idi aradım Telekomu Santraliniz kaldırmıyor,2Mbit e indire limmi dediler,indirin dedim. Değişen birşey yok.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
diil 2007 sonu 2008 sonuna 20 Mbit stabil bağlantıyı dağıtsınlar, taksim meydanına çıkıp baarıcam TTnet beni öpsün diye
quote:
Orjinalden alıntı: korozyon
diil 2007 sonu 2008 sonuna 20 Mbit stabil bağlantıyı dağıtsınlar, taksim meydanına çıkıp baarıcam TTnet beni öpsün diye
Aman hocam daha önce de vatandaşın biri ttnet 256'ları 1 mbit yapsın çırılçıplak soyunacam diyordu. Ne olacağı belli olmaz bu ttnetin temkinli olmakta fayda var
Tam anlamıyla züğürt tesellisi...
Bana adam gibi çalışan 1 MB bile yeter de artar...
yavaş yavaş gelişiyoruz.artık bu yorumlarınız yıkıcı değilde yapıcı olsun..
Türkiye'de TurboNet zaten 24 mbit ADSL2+ veriyor.(Sadece İst-Kavacık'a)Ayda 300 YTL.Sınırsız.
Cebimizde para olduktan sonra bu günleri de göreceğiz demek...
quote:
Orjinalden alıntı: aMaNté
quote:
Orjinalden alıntı: kralhasanyigit
quote:
Orjinalden alıntı: mami23
telekom resmen sömürecek bizi yine yazılar olsun.. bunlar şimdi yükseltince parayoda çok isterler bizden onlar için önemli olan paralar dolarlar ucuz yapacaksın ülken milletin yararlanacak ülke kalkınmasına belkide katkıda bulunacak
Bayıyorum artık ya bu tarz yorumlardan! Ulan telekom ne yapsa yaranamıyor ha yemin ediyorum. Adamlar ewinize beleş 100Mbit getirselere yok Japonya' da ters takla atarken wireless modem üzerinde cart curt diye bişi derler. Sanki her konuda Japonları geçtik de bi tek geri olduğumuz olan DSL üzerine yoğunlaşıyoruz.
Öncelikle üslubunu değiştirmeni rica ederim.Burada herkes kendi fikrini açıklıyor.Şu japonya olayında sanki bana taş atmışsın gibi geldi Ayrıca sen çok memnunsun galiba TT'nin hizmetlerinden.Kusura bakma bana dönüp te daha 2003 yılında 56K ile bağlanırken evinde en düşük 1mbit net var diyip te savunmaya kalkma TT yi.Elin adamı nerelerde..! Şu konuda haklısın sanki herşeyde adamları yakaladık.Sence neden yakalayamadık? Mesela senin gibi arkadaşların TT nin bu hizmetine şükür dedikleri gibi olmasın.Yanlış anlama burada kavga çıkarmak diil derdim.Sadece birlik olmak.Sen de istemezmiydin evinde bi 24mbit'lik net 30ytl'ye? Bence bu ütopya gibi bişi ama bizden aldıkları para da ortada bu paraya bu muhteşem(!) hizmet..PEss..TT'yi adam gibi hizmet verene kadar protesto edeceğim... Saygılarımla..
Birincisi uslubumda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.
İkincisi evet haklısın sesimiz çıkmadıkça bize çok geçirirler; ama ses çıkarmanın da bir limiti vardır. Bak günlerce burda artırsınlar, 4Mbit çıksın şu olsun bu olsun diye insanlar ağladı resmen. Sonra telekom yaptı artırımı bu seferde benim buraya verilemiyorumuş hay ben böyle telekomun cart curt geyikleri başladı. Kardeşim adamlar hizmeti Türkiye' ye sundular; ama Türkiye çok ama çok büyük bir ülke ve altyapı çok eskiydi. Ondan dolayı bazı bölgelere yeterli hizmetin sunulamaması çok doğal yani. Elbet yavaş yavaş o hizmet sunulamayan yerlerde de iyileştirmeler yapılacaktır.
Ya bi de şey diyen arkadaşlar var ben onlara ölüyorum. Adam 4Mbit yapmış interneti, sonra 4Mbit hızını alamamış, Telekomla konuşmuş sizin bölgeye o kadar bağlantı veremiyoruz demişler hızını düşürmüşler. İnsanlar bu yapılana hay ben bööle Telekom'un diye tepki veriyorlar! Napsınlar peki adamlar işte ne güzel sen daha fazla para vermeyesin diye hızını da düşürmüşler. Yani ay çok özür dileriz siz 4Mbit internet kullanamıcaksınız diye bütün sizin mahaleye yarın fiberoptik döşeyelim mi dicekler??? Allah allah. Adamlar yavaş yavaş her yere döşüyorlar işte fiber optikleri.
Misal bi de şu yurt-dışı bandwith bize yetmez tartışmaları var. Telekom'daki insanlar o kadar gerizekalı ki yetmiceklerini bile bile gene de herkese 4Mbit dağıtıyorlar demi??? Adamlar her türlü planlarını programlarını belirli yapmışlardır emin olun.
Bence Telekom' un tek eleştirilecek yönü var. O da bütün politikalarını para kazanma üzerine yapıyor; ama buna da hiçbirimiz laf edemeyiz. Çünkü sonuçta telekom şirketleşti. Para kazamayı istemek en büyük hakları. Telekom eskiden devletinken 256lara 50-60 milyon veriyorduk hatırlıyorsanız. İşte özelleştirmenin getirileri de var götürüleri de.
quote:
Orjinalden alıntı: snsnc
yavaş yavaş gelişiyoruz.artık bu yorumlarınız yıkıcı değilde yapıcı olsun..
Çok güzel bi yorum tamamen katılıyorum...
hız artışının en güzel yanı ne siteye hızlı girmek ne maillerimi hızlı okumak... en güzel yanı daha hızlı film, müzik ve oyun indirmek
quote:
Orjinalden alıntı: Kemal
Tam anlamıyla züğürt tesellisi...
Bana adam gibi çalışan 1 MB bile yeter de artar...
Adam gibi çalışan 1 mbit değil 10 mbit olsa yetmez :) Son 4-5 gündür download hızım 100 ün altına düşmüyor. 1 mbit e öyle alıştım ki şimdi 256 gibi geliyor bana. İnsan hep daha fazlasını istiyor.