2007 model sıfır aracım için hangi kasko şirketi acaba?
seat leon 1.6 102 HP aldım...araç kasko değer listesinde 36.980 ytl değerinde ben 35 milyara aldım..kampanyalı fiyatı 35.500 idi..500 daha kırdırıp 35 e aldım..şimdi de hangi kaskoyu tercih edeyim sizce??
banka kredisi cekeceğim yer tekstilbank..aviva sigortayla çalışıyorlar.. merkezden bir teklif geldi bankaya aracın kasko değeri 37.100 olarak gösterilmiş...neden acaba?fiyatta 1 milyar 643milyon - 8 taksit.
yoksa seatın yetkili servisinde de kasko var..onlarda finanssigorta ile calısıyorlarmış...1milyar 300 milyon civarı...
seat bayinin kendi sigorta kasko olanağı var..finans sigorta... aviva'dan 300 ytl gibi daha ucuz bir fiyata... otomobili aldığımız yerden kasko yaptırtmak daha mantıklı değil mi_?
nasıl bunların olanak ve şartları teminatları yani? iyiyse seatten yapalım kaskoyu aracın alındığı servisten yani? ama finanssigorta adını çok DUYURMUŞ DEĞİL YANİ...YANILIYORMUYUM??
bu konuyu dün de açmıştın sanırım.forum kirliliği yapmasak çok süper olucak.
Anadolu sigortadan fiyat al bence diğerlerine göre daha ucuz.
koc allıanz yada axa oyak
finans sigorta nın tek dezavantajı fiyatı mı yani? deneyen var mı memnun olmayan finans sigortadan? seat yetkili servisin anlaşmalı olduğu finans sigortadan vazgeçmenın ne gibi dezavantaj ve avantajları vardır?
allianz olabilir ama biraz tuzlu olur raysigorta daha makuldür hasar fln olduğunda sorun çıkarmıyorlar beyanınız karşılığında hasarı gideriyorlar ayrıca 1500ytl ye kdr hasarsızlık bozulmuyo ufak tefek sürtmeler sorun olmuyo direk kaskodan yaptırıyorsun hemde hasarsızlık bozulmuyo bence en önemli özelliği bu sonuçta hepsinin yapacağı iş aynı tabi teminatları değişik olabilir ama onu iyice araştırmak lazım tabiki