Şimdi Ara

2007 model araç kişiselleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2007 model 1,5 CRDI gls matrix aracım var. Bugünlerde aracımı satmaya karar vermiştim. Satış ücreti üzerine koyacağım para ile ile 55.000 Tl bütçeye çıktım. Fakat 2.el dizel matrix kadar az yakan ve geniş araç bulamadım ve 2.el-sıfır araba fiyatlarına tepki olarak, matrix imi kişiselleştirmeye karar verdim. 140.000 km aracım için bazı modifikasyonlar ve ağır bakımları yaptırmaktayım. mantıklı olarak daha neler yaptırabilirim yada yaptırmamalıyım yardımcı olmanızı rica ediyorum.

yapılanlar:
    - alt takımda tüm amörtisörler değiştirildi.
    - direksiyon körükleri değiştirildi.
    - yeni lastikler takıldı.
    - arka spoiler takıldı.
    - 5-30 yağ değişimi yapıldı.
    - alt takımdaki torna işleri, rot bakımları yapıldı.
    - Farlar orijinal değiştirildi.
    - Uzaktan kumanda sistem değiştirildi.
    - yeni davlumbazlar takıldı.
    - motor iç ve dış temizliği yapıldı.
    - yeni fıskiye motoru takıldı

yaptırmayı düşündüklerim ve saçma olabilecek uygulamalar:
    - etekleri gri boyanmış aracımın(orijinal rengi), kaportasını iç dış vişne çürüğü (firenze kırmızı evoque) rengine boyamak, tavan ve orta direkleri siyah renk boya ve kaplama yapmak.
    - cam filmi uygulaması (%70 geçirgen)
    - direksiyon deri ve krom aksesuar kaplama
    - suni deri + alcantra karışımı iç döşeme değişikliği
    - ön göğüslük kaplama veya boyama. krom-nikelaj çervevelerle süsleme.
    - vites körüğü deri değişimi ve vites topuzu değişimi
    - Head Up Display (hayalet gösterge) takıp , konsolun ortasındaki göstergeye bakışı azaltma.
    - mevcut radyo-cd bölgesine navigasyonlu multimedya ekran montajı, bu ekrana geri kamera bağlantısı yapma.
    - ön koltuk başlık arkalarına ekran montajı
    - ön tarafa özel üretim fiberglass veya plastik ön koruma yaptırma. (Karlıkçı Halil'e yaptıracağım.)
    - Webasto marka elektrikli sunroof montajı, her sene bakım yaptırmam şartıyla
    - Abs li aracıma sonradan ESP sistemi (Bosch) montesi
    - Manuel klimayı otomatik kontrole çevirme
    - lastik basınç kontrol sistemi ilavesi

şu an kafamdakiler bunlar. Tabi ESP sistemi gibi mümkünatı zor maddeleri de ekledim ki hem arkadaşlar bu listeden faydalanabilirler. Kesinlikle müzik sistemi, chip ayarı gibi tuninglere girmek istemiyorum. Modifiye listeme eklemek istediğiniz madde ve liste ekipmanları için marka model tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu kadar masrafa gerek yok tavsiyesini geçtim, arabayla bağım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt -- 25 Şubat 2018; 1:31:46 >

• Dostum aracın fotosunu atta bı şu anki halini görek. Sen anlatırken kafamda farklı bı biçimde canlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.