Şimdi Ara

2007 MERCEDES S 350 EMC COZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun bakirkoy deki galeria dayken bi tane mercedes S 350 gordum ama gorunus olarak bizimkisiyle ayniydi fakat bizimkisinin CDI yazdigi yerde bunda EMC yaziyordu icinde filan hicbir farklilik yoktu ne demek bu EMC internetten arattirdim bulamadim. Ayrica araba konsolosluk arabasi foto birazdan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 3 Haziran 2007; 2:10:17 >

• AMG olmasin o?

http://www.mercedes-amg.com/index2.html

2007 MERCEDES S 350 EMC COZULDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 2 Haziran 2007; 23:43:48 >
  • yok amg degil tam orada iste EMC yaziyor fotoyu ekleyemedim telefonda sorun var...
  • Belki araç sahibi EMC harflerini yapıştırmış olabilir..Olamaz değil ya..

Geçen gördüm, Caddy'de TDI yazısının D si yerine S ekleyerek Caddy TSI olmuş..
  • Arabistan kraliyet ailesinin şirketi....Emirates Motor Company oluyor açılımı...ahan da linki...
    http://www.emc.mercedes-benz.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 3 Haziran 2007; 1:28:11 >
  • Arabistandan kaçak gelmiş sanırım senin gördüğün araç,bi ara cep telefonlarında vardı bu durum kaçakların tuş takımı arapca oluyodu
  • cok tesekkur ederim arac zaten konsolosluk araci yesil plaka 34 CC XXX seklinde demek ki arap konsolosundu araba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1997 MERCEDES E 200 aldım...
    10 yıl önce açıldı
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Arabistandan kaçak gelmiş sanırım senin gördüğün araç,bi ara cep telefonlarında vardı bu durum kaçakların tuş takımı arapca oluyodu

Hee aynen öyleymiş, şaseyi de kaydettiriyolarmış imei kaydeder gbi

• quote:

Orjinalden alıntı: smuggler88

quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Arabistandan kaçak gelmiş sanırım senin gördüğün araç,bi ara cep telefonlarında vardı bu durum kaçakların tuş takımı arapca oluyodu

Hee aynen öyleymiş, şaseyi de kaydettiriyolarmış imei kaydeder gbi

abi dk 1 gol 1 daha dh'yi açalı 1dk olmadı bu espiril ile yıkıldım ya

• emc olunca farkı ne oluyormuş acaba arapçamı oluyor herşeyi
  • yok bi farki olmuyor sadece oradaki mercedes in adi hani bizim burada mengerler koluman has var ya orada da oyle

mesela benim abd deki arabanin on izgarada yuvarlak rozet gibi birsey var orada
    AMERICAN SERVICE CENTER yaziyor. Yani mengerler gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.