Şimdi Ara

2007 Megane Dci Expression Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin 4 5 aydır araç bakmaktayım 10larda temiz araç bulup kaçırdım ama en sonunda 2007 model 100 binde istedigim renk bi megane 2 alacam hız sabitleyicisi var çelik jant fln 29bine anlaştık arabada 2 tane ufak lokal boya var . sizce nasıl iyimi 2008 symbollere 24 25 isteniyor öyle saçma bi piyasa var ki anlamış değilim. yorumlarınızı bekliyorum

• Merhaba, motoru saglıklıysa alınır.Yarım boyalari cok takmayin.Almadan mutlaka bir test surusune cikip bi 100-110 a kadar cikin derim. Cam tavan mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun
    güzel fiyat güzel araç
    2 ay sonra ilana koyun 32 liradan müşteri çıkar

• 100bin km tehlikeli. aman diyim iyi araştırıp sorgulayın. onun dışında Arabanız hayırlı uğurlu olsun fiyatı iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 7 Şubat 2015; 20:44:17 >
  • hayırlı olsun hocam güzel arabadır fiyatı da bu piyasaya göre iyi
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bence fiyat iyi.2008 clio'lara 24-25 istenmesi de ayrı bir tez konusu olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdallBaggal

Merhaba, motoru saglıklıysa alınır.Yarım boyalari cok takmayin.Almadan mutlaka bir test surusune cikip bi 100-110 a kadar cikin derim. Cam tavan mevcut mu?

Cam tavan mevcut degil hocam haricinde herşey var.
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim ogs ve hgs borçları oldugunu ögrendim toplamda 400 tl felan bize bişey olmaz dimi o konuda kim geçtiyse onun üzerine tebligat gelir.
  • Kmsi düşürülmüş olduğunu anladım vazgeçtim arkadaşlar sene 2013 108bindeymiş

• 0 km alıp 5yıl kullandım

Bakımları düzenli yapıldıysa ve yakıta dikkat edildiyse

SAKIN SATMAYIN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.