Bildirim
2007 jetta 1.6fsı mı 2008 jetta 1.4 tsı mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ansmen
arkadaşlar iki araç var biri 38000 de jetta 1.6 fsı platin gri midiline vuruk kırık yok 30000 tl diğeri ise yine jetta 11000 kmde 1.4 tsi 122 beygir palrin giri midiline sol ön çamurluk boyalı sizce hangisi
Kesinlikle tsi.Düşünme al eğer biraz performans beklentin varsa.Arada çok fark var. -
TSi tabi daha mantıklı olur fakat FSİ da güzel bir motor sadece turbosu yok.Aynı fiyatlarsa tabiki TSİ seçin fakat fiyatı nedir TSİ? -
özür dilerim tsı 33000 tl -
tsi tabiki.Arada 3 bin lira fark var tsi motor için bu farkı ödemeye değer. -
Hem model, hem km farkı hem de motor farkından dolayı 2008 TSI tercih edilmesi daha uygun olur. -
hitler motorundan uzak duuur :)
1.4 tsi al bak dalgana
gına geldi o 1.6 102bg lik motordan ablamda 2005 audi vardı 1.6 bir araç yürümezmi hiç ya o kasalara 102bg lik motor koyuyolar hala -
Arkadas FSI demis zaten.
Bence hangisinin daha temiz olduguna inaniyorsan onu al.
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
1.4 tsi al bak dalgana
gına geldi o 1.6 102bg lik motordan ablamda 2005 audi vardı 1.6 bir araç yürümezmi hiç ya o kasalara 102bg lik motor koyuyolar hala
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
1.4 tsi al bak dalgana
gına geldi o 1.6 102bg lik motordan ablamda 2005 audi vardı 1.6 bir araç yürümezmi hiç ya o kasalara 102bg lik motor koyuyolar hala
Bahsi geçen motor FSI.
Yine de değişen birşey yok, TSI almak en doğrusu. Hem yaş hem de motor farkı 3000 lira eder benim gözümde, yerinizde olsam fazla düşünmeden TSI motorlu olanı alırdım. -
TSI. -
TSI alın. -
Bencede Tsi. -
Fsi al.vergisi daha önce düşecek,3000 tl daha ucuz,boyasızmışta...tsi da bana bırak
O fiyata zor gibi araç sel mağduru olmasın... -
tsi tabiki fark değer , tsi 122 beygir gücü yanında düşük devirde 200 tork vermek gibi bir artısı var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X