Şimdi Ara

2007 Civic mi 2007 Leon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir honda fanatiği olarak direk civic diyorum ve Allah nasip ederse 1 ay içinde kavuşcağım civice.

yine de seat diyenlerin neden seat dediklerini öğrenmek istiyorum , bir arkadaşım var mütemadiyen seat diyor ama çelemiyor aklımı. aranızda bu iki aracı kıyaslarken Seat Leon al diyen çıkar mı ?

Leon al derseniz neden leon neden honda değil ?

not: araçları 0 almıycam 2.el olarak alıcağım o nedenle 2.el de fiyat düşmesinin önemi yok

• 2007'ler karşıkaltırıldığı için civic diyorum. Nedeni de leon'da bulunan vw'nin artık tarih olması gereken 1,6 motoru. Ve içi gerçekten çok kötü gerçi dış tasarımı içini unutturur cinsten ama; rakibi civic olunca insan içine de bakar :)
  • Bence Seat Leon çünkü şekli yeter
  • leondan daha iyi motoru ve iç tasarımı nedeniyle civic diyorum
  • BEN BİR SEAT KULLANICISI OLARAK ŞAHSİ GÖRÜŞÜM CIVIC DİYORUM MARKA FANATİKLİĞİNE GEREK YOK , ANCAK CİVİCİN EKSİLERİNİDE BELİRTELİM ,

- YERE ÇOK YAKIN MALUM BURASI TÜRKİYE
    - DIŞ GÖRÜNÜŞ OLARAK SEAT LEON DAHA İYİ HELE BİDE SİYAH OLURSA
    - HB SEVENLER BEĞENMEYEBİLİR

ANCAK İKİSİNDEN BİRİSİNİ TERCİH EDECEK OLURSAM HONDA CIVIC DERİM AMA RENGİ SİYAH OLACAK ,

CİVİCİN ARTILARI İSE ;

-MOTOR TEKNOLOJİSİ İYİ SEATLARDA HALEN 1.6 8VALF AKL MOTOR VAR
    - İÇ MEKAN ÇOK ŞIK
    - PERFORMANS SEATDAN İYİ
    - GENİŞ KASA
    - SEDAN SEVENLERİN TERCİHİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 18 Ağustos 2008; 14:06:34 >
  • bende seat kullanıcısıyım ama bu 2 araçarasından civic diyorum :)
  •  2007 Civic mi 2007 Leon mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam civic alırım ama iç dizaynı hiç hoşuma gitmiyor
  • Motor özelliklerini yakıt tüketimlerini yada performanslarını bilmem ama sadece şekil olarak bile olsa Leon derim ben şahsen ...
  • İkisini de çok beğeniyorum,hatta aracımı belki bir Civic ile takas edebilirim yakın zamanda:) Leonun çoğu insan içini beğenmiyor ancak benim hoşuma gidiyor nedense Leon 1,4 TSI alabilirsen gayet güzel ancak 1,6 8V lik motorlu modelini ben olsam almam..TSI olmazsa da Honda Civic derim iç-dış olarak aşırı başarılı bir araç
  • Civic'in tipi hoşuma gidiyor..
  • bence leon ama bodykitini alacaksan leon.yoksa civic
  • Bence Civic
  • KESİNLİKLE CİVİC
  • kuzenim bir hafta önce A3 aldı 2003 model.
    araçtaki motor 1.6 102 hp

yalnız bir sorun var kullanmayuı bilmiyor.
    şöförlüğünü bize yaptırıyor vaktim olursa yardımcı oluyorum.

neyse geleyim konuya
    acaba motorda bir sorun mu var?

normalde 1.6 115 lik fsi lara göre ara hızlanmalarının daha iyi olduğu söyleniyordu.
    yalnız bu motorda ara hızlanma denen birşey yok.

araç hangi viteste olsun devirlenmiyor.
    kullandığım 307 her devirde her viteste daha atak daha ağır olmasına rağmen.

aracın filtre yağ buji vs.. gibi belirli periyotlarda değiştirilmesi gereken malzemerin dışında nelerin yapılması gerekir?
    yani ben araçta bir hata ya da arıza arıyorum.yoksa gerçekten de kötü bir motor 1.6 102 hp
    üstelik çok da yakıyor.
  • valla çok çarpıcı etkileyici bir film izledim bitirdim 5 dk önce.
    acaba o mu kafamı yordu yoksa @individual dostumuz yazcaklarını yanlış yere mi yazmış anlayamadım
  • en iyisi ben biraz resim çizeyim
  • civic
  • Eğer çok yol yapıcaksanız leon alın ve tüp taktırın.Fakat daha yeni ve yüzü nispeten leona göre yeni olan civic genel anlamda daha başarılı.125bg motor ve iç dizaynı çok hoş.Fakat dediğim gibi performas kaygınız yoksa LEON alıp tüplü bir şekilde çok daha iyi olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

valla çok çarpıcı etkileyici bir film izledim bitirdim 5 dk önce.
    acaba o mu kafamı yordu yoksa @individual dostumuz yazcaklarını yanlış yere mi yazmış anlayamadım

sanırım filmin etkisinde kalmışsın
    çünkü bahsettiğim 1.6 102 hp lik motorun aynısı ( marka haricinde ) almak istediğin leonda da kullanılıyor.
    yani bu motorlar böyle hantal ve çok mu yakıyor demek istedim
    bu arada film neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 18 Ağustos 2008; 18:52:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.