Şimdi Ara

2007 Civic 1.8 HB I shift yerine 2009 Jazz alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size bir konuda danışmak istiyorum.

2007 1.8 140bg I-Vtec I-shift şanzıman bir aracım var, yaklaşık 90.000 km'de. Siyah 4 kapı.

Bu aracı satıp, 2009 cam tavanlı siyah, full bir Jazz almayı dusunuyorum. 39.000 km'de. Düz vites.

Yakıt tasarrufu ve vergi avantajı sebebiyle ayrıca üzerine 5.000 tl gibi bir para kalması sebebiyle bu takas mantıklı mı sizce?

Teşekkür ederim.

• Aracınızda bir problem yoksa manasız bi takas olur..........
  • hiçbir problem yok, yakıt tasarrufu ve vergi avantajı sebebiyle düşünüyorum.

ayrıca km düşük ve model yüksek, jazz da civic de olan tüm donanımlarda olmasından dolayı mantıklı gelmişti.

teşekkürler.
  • Yakıt fark etmez bence bu iki modelde ama illa yakıt için değiştirecekseniz dizellere yönelin ki vergiside çok farklı olacağını sanmıyorum....
  • Arkadaşım bir defa aracınız c segmenti, jazz b segmenti. Ayrıca civic hb ten aldığınız hazzı jazz dan alamazsınız.

Eğer aracınızın şanzıman yazılımını servisten güncelletmediyseniz tavsiye ederim fark edecektir.
  • Yorumlar için teşekkürler.

Başka görüşleri olanlar?
  • bende sizin aracınızdan almayı düşünüyorum:D yakıt konusunda tereddütüm var sadece. yakıt olarak yol bilgisayarına göre tüketimi ne kadar aracınızın?fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt tüketimi 1.8 Vtec 140bg yarı otomatik bir araç için bence muazzam. SAdece uzun yol yapmam sebebiyle satmak istiyorum.

Şehirdışı 5 lt civarında yakıtı var :) Şehiriçi dur kalk trafikte 8 9 civarı, akıcı ş.içi trafikte 7 civarı.
  • yakıt değerleri gayet makul.açıkcası ben bu araçtan alırsam hemen lpg taktırmayı düşünüyorum.çünkü günde 60-70 km yol yapacağım benzinle başa çıkmam inkansızözel mesajdan veya buradan aracınız hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.düşündüğünüz fiyat nedir?herhangi bir sitede ilanı falan varsa link gönderirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikspi1907 -- 15 Kasım 2011; 20:29:59 >
  • i-shift şanzımanlı ve yüksek vergi dilimli olan aracınızı satıp , daha yeni-daha düşük kilometre ve manuel vites olup vergi dilimi altta olan jazz gibi bir araca geçmek mantıklı bir harekettir.
    olayın performans ve aracın gösterişliliği yönünü hesaba katmazsak tabii...
    bu arada i-shift şanzımanlı aracınızda şanzıman problemi yaşamamış olmanız da ayrı bir şans ve güzellik
    işin az önce dediğim gibi duygusal tarafını bir yana bırakırsak bu şekilde araç değişimi mantıklı bir harekettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aempower -- 2 Aralık 2011; 14:31:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.