Şimdi Ara

2007 370binde DSG li carevella almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fiziği çok düzgün

genelde uzun yolda kullanımış

bu km de satarken kaç eder ????

• Bence direk bomba alın Patlatın hem de bir sey olursa sinir stres girmemiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Haziran 2015; 2:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolmuş olarak mı kullanılmış?

370.000 nedir yahu? (Galeriyse km düşürülmüştür bence)
    Hemde dsg li
    Hemen uzaklaş oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bence direk 500 gram c4 alın Patlatın .

yok hocam o kadar da değil araç gerçekten düzgün yaklaşık 400 bindeki aracın müşterisi bulunur mu işte o sorun bide dsg tabi
  • Öncelikle T5,Caravelle ve Multivanlarda (2003-2010) kullanılan otomatik şanzıman DSG değil.T5 alırken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur ise aracın otomatik olduğundan bahsetmenizden yola çıkarak motorunun 2.5 TDI olduğunu anlıyorum,enjektörleridir.Enjektörlerine iyice baktırın.Şanzımanına kesinlikle baktırın.2.5 TDI dayanıklı motordur pek sıkıntı çıkarmaz.130 HP olan versiyonlarının bir kısmında kronik turbo sorunu var.

Fiyat tahmininde bulunamıyorum çünkü çok fazla değiken var.Hasar durumu,boya durumu,bakımlarının nerede yapıldığı,şirket aracı olup olmadığı,rengi gibi bilgileri de verirseniz daha doğru sonuca ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

quote:

yok hocam o kadar da değil araç gerçekten düzgün yaklaşık 400 bindeki aracın müşterisi bulunur mu işte o sorun bide dsg tabi

Gerçekten almak gibi bir niyetiniz varsa bu araçları kullananlardan bilgi alın,espiri yapacağım diye kendini paralayanlardan değil.

2.5 TDI motorlar Touaregde de kullanılan 5 silindirli motorlardır.T5'te kullanılan otomatik şanzıman pek verimli değil ve performansı hayli törpülüyor.

Ayrıca 1.9 TDI larda triger kayış 2.5 TDI larda triger zincirlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Öncelikle T5,Caravelle ve Multivanlarda (2003-2010) kullanılan otomatik şanzıman DSG değil.T5 alırken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur ise aracın otomatik olduğundan bahsetmenizden yola çıkarak motorunun 2.5 TDI olduğunu anlıyorum,enjektörleridir.Enjektörlerine iyice baktırın.Şanzımanına kesinlikle baktırın.2.5 TDI dayanıklı motordur pek sıkıntı çıkarmaz.130 HP olan versiyonlarının bir kısmında kronik turbo sorunu var.

Fiyat tahmininde bulunamıyorum çünkü çok fazla değiken var.Hasar durumu,boya durumu,bakımlarının nerede yapıldığı,şirket aracı olup olmadığı,rengi gibi bilgileri de verirseniz daha doğru sonuca ulaşırsınız.

araç 2.5 doğru conforline rengi gümüş gri kasası ise orj farlarına kadar 3 parça boya var sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DSG nin iki tipi vardı Cihan bilir. Sorunsuz olanıysa motorda iyi durumdaysa km ile doğru orantılı bir fiyattan alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Gerçekten almak gibi bir niyetiniz varsa bu araçları kullananlardan bilgi alın,espiri yapacağım diye kendini paralayanlardan değil.

2.5 TDI motorlar Touaregde de kullanılan 5 silindirli motorlardır.T5'te kullanılan otomatik şanzıman pek verimli değil ve performansı hayli törpülüyor.

ben açıkcası bu aracı sevmiyorum ama borç karşılığı teklifte bulundu alırsam direk satacağım zaten anlatabiliyormuyum bu sebeble kaç lira eder onun için konu açtım

• o km de bir araç turbo arızası çıkarabilir

iyice kontrol ettirin bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben açıkcası bu aracı sevmiyorum ama borç karşılığı teklifte bulundu alırsam direk satacağım zaten anlatabiliyormuyum bu sebeble kaç lira eder onun için konu açtım

42 ila 45 bin lira aralığında ederinin olduğunu düşünüyorum.

Caravelle'in ve Transporter'ın piyasası hızlıdır endişeniz olmasın.Ama bu arabalarda şöyle bir durum var.Diyelim arabanın gerçek ederi 45 bin olsun,siz bu arabaya 48-49 bin yazarsanız haftalarca arayan olmaz.45 bin derseniz anında satarsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

42 ila 45 bin lira aralığında ederinin olduğunu düşünüyorum.

Caravelle'in ve Transporter'ın piyasası hızlıdır endişeniz olmasın.Ama bu arabalarda şöyle bir durum var.Diyelim arabanın gerçek ederi 45 bin olsun,siz bu arabaya 48-49 bin yazarsanız haftalarca arayan olmaz.45 bin derseniz anında satarsınız.

teşekkürler

• 370 binde siz almak istiyorsunuz 400 binde sizin gibi biri illa almak isteyecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girmeden bomba yazacaktım arkadaşlar yazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu durumda size bir animi anlatayim. Dayim dalgiclara teknesini kiraliyor aylik. O zamanin parasiyla 2000 tl ye anlasiyorlar. Adam 1000 dolar para getiriyor ama dolar kuru 1.9 o zaman. Adam diyorki yok iste bilmem nerdeki doviz burosu kuru 2 aliyormus da, ordan cevirebilirmis de falan anlatiyor. Dayim dediki git nerde ceviriyorlarsa cevirt bana 2000 tl ver. Adam bozuldu ama ertesi gun getirdi parayi. Sizin durumda biraz buna benziyor anladigim kadariyla.

Yok bu aracin ederi bu kadar al borcumu sil onerisini kabul etmeyin. Ederi o kadarsa satsin madem kendisi. Versin size parayi. Akli sira daha az para verecek. Hem de araci satmakla ugrasmayacak.

• 370.000 km hay maşallah hatlı minibüs olarakmı kullanılmış bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

DSG nin iki tipi vardı Cihan bilir. Sorunsuz olanıysa motorda iyi durumdaysa km ile doğru orantılı bir fiyattan alınabilir.

Onlar tam otomatik ben 600.000 km de gordum tas gibiydi

• Uğraşmaya gerek yokki. Gidersin ticari araç satan 2 galeriye beraber kaça alırsın bu aracı dersin verilen fiyatların ortalamasını alır fiyat belirlersin. Sonuçta sende satıcaksın binici fiyatından almamalısın.
  • Bende var 9+1 2007 130 hp comfortline automatic 230 bin kilometrede, ben 48 bin tl istiyorum.
    Bu araçlar 6 ileri tiptroniktir şanzımanı sorunsuzdur 500-550 nm torka kadar dayanma eğilimi vardır geçiş hızı dsg gibi hızlı olmasa da konforludur tek eksisi yakıta yüklediği +1 litrelik fazlalıktır.
    İkinci el de dikkat etmek gerek herkes bunları dsg sanıyor,zaten piyasada bilgisiz çok kimse malını bilmiyor ne ederini ne de özelliğini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.