Şimdi Ara

2006 Yılında Sıfır Alınan S40 Bitmek Bilmeyen Sorunları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
14.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ylv77 üstad dökmtürmüşsün yine, ben mesajı aldım. Çoğu gitti azı kaldı ama biz 7. seneye girerken Daha durun bakalım neler olacak...
  • olacak o kadar, hayatımız hayat üniversitesini bitirmek için çırpınıp duruyor, oradan çıkan sesler bunlar.

birde mezun olunca gör beni.:))))
  • Her işin hayırlısı.
  • konuyu hem saptırmış hem de biraz renklendirmiş olacağım o yüzden kusuruma bakmayın fakat ylv77 ye cevap vermek istedim. tırşık bizim evde haftada en az bir kere yapılır çok güzel bir güneydoğu yemeğidir.
    görüntüsü de şöyle birşeydir. genelde güveçte yapıldığı için ismi bazı yörelerde güveç olarakta geçer.
     2006 Yılında Sıfır Alınan S40 Bitmek Bilmeyen Sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 10 Aralık 2012; 10:09:39 >
  • Ylv77 üstad önemli değil. İnşallah diyelim.

Konuyu tekrar gündeme alırsak;

Bu araç için dava açtık, kazandık. 2 kez bilirkişiye gitti aracın imalat hatalı, defolu ve kullanıcı hatası olmadığı meydana çıktı. Yargıtay bu durumu onadı. Taraflara kağıtlar ulaştı. Ulusoydan ellerine ulaştığına dair kağıt geldi, Volvo'nun merkezinede kağıt ulaştı. Yerel Mahkemeye bugün yarın oda gelecek. Bu hafta muhtemelen.

Aracımızda sorun devam ediyor. Bundan sonra olacaklar hepimizin malumu, üzere araç iadesi. Onunda gerekenler yapılacak. Yargıtay kararının birebir uygulanması gerekiyor. Bunuda hep birlikte göreceğiz.

Bundan sonra konu dışına çıkacak ve konuyu dağıtacak mesajlar yazmazsak sevinirim. Bu bir kronloji görevi görüyor aynı zamanda. Site el verse kronolojik döküman bile yayınlarım.

• ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo77

Ylv77 üstad önemli değil. İnşallah diyelim.

Konuyu tekrar gündeme alırsak;

Bu araç için dava açtık, kazandık. 2 kez bilirkişiye gitti aracın imalat hatalı, defolu ve kullanıcı hatası olmadığı meydana çıktı. Yargıtay bu durumu onadı. Taraflara kağıtlar ulaştı. Ulusoydan ellerine ulaştığına dair kağıt geldi, Volvo'nun merkezinede kağıt ulaştı. Yerel Mahkemeye bugün yarın oda gelecek. Bu hafta muhtemelen.

Aracımızda sorun devam ediyor. Bundan sonra olacaklar hepimizin malumu, üzere araç iadesi. Onunda gerekenler yapılacak. Yargıtay kararının birebir uygulanması gerekiyor. Bunuda hep birlikte göreceğiz.

Bundan sonra konu dışına çıkacak ve konuyu dağıtacak mesajlar yazmazsak sevinirim. Bu bir kronloji görevi görüyor aynı zamanda. Site el verse kronolojik döküman bile yayınlarım.

hakkınızı arayarak en iyisini yapmışsınız.bu da ders olur da kendilerine bir çeki düzen verirler.arabayı satmakla iş bitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylv77

quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Kalkıp benim bile adana'ya gelesim geldi ylv77 hocam

beklerim kahve içmeye,

ben misafirperver bir insanımdır.

yolunuz düşerse bir mesaj atmanız yeterli.

saygılar.

Üstadım, Adana'da sevdiğimiz bir akrabamız var. Bir gün Allah kısmet eder de onu rahatsız etmeyi düşünürsek siz de aklımızın bir köşesindesiniz. Böyle güzel sözlerle sayfalara renk katan forumdaşımızın çayını mümkünse içmek isterim. (Kahveyle pek aram yok hocam ) Küçük bir konu sapması, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 11 Aralık 2012; 2:10:59 >

• ağırlamaktan onur duyarım.

saygılarımla.
  • Dava süreci bitmiş, üst mahkeme Yargıtay kararı onamış , geriye tek şey kalıyor yargı kararının uygulanması.

Yargı kararları 1 ay içinde uygulanmak zorundadır.

Geçmiş olsun.
  • yargıtay kararı karşı tarafa tebliğ tarihinden itibaren bir ayda uygulanmalı.

az kaldı.

arkadaşımız inşallah mutlu sona ulaştı, sıkıntısız bir süreç işleyip işin nihayetlenmesi tek istek ve arzumuz.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccüneyt

Dava süreci bitmiş, üst mahkeme Yargıtay kararı onamış , geriye tek şey kalıyor yargı kararının uygulanması.

Yargı kararları 1 ay içinde uygulanmak zorundadır.

Geçmiş olsun.

Sn. ccüneyt,

malesef dediğiniz gibi işlemiyor süreç. Yargı kararı tek başına Volvo'nun aksiyon alması için yeterli değildir. Sn. Zamazingo gereğini yapmadıkça Volvo bir ,işlem yapamaz
  • Gereği yapılacaktır arkadaşlar. Zaten Mahkemenin verdiği karar açık ve net.
  • zamazingo77:

Avukatınızla görüştünüz mü? Sabri beyin kasttettiği aksiyon nedir ve nasıl işleyecektir süreç, sizin atmanız gereken adımlar var galiba. Bunları avukatla görüşüp işi bitirin derim ben.

saygılarımla.
  • ylv77 üstad, avukatımızla her zaman görüşüyoruz. Volvo yetkilisi kendiside açıklayabilir yada hukuk sitelerinde bu tür olaylarlarda açık açık yazıyor.

**/**/2006 faturada belirtilen ayıplı ürünün yenisi ile değiştirilmesi bu mümkün olmadığı taktirde ayıplı ürünün aynen satıcı davalıya iasdesi ile faturada belirtilen ürün bedelini dava tarihinden itibaren işyecek yasal faizi ile birlikte davacıya verilmesine karar verildi.

Yani araca fiyat biçtirme gibi bir durum mahkeme sonuçlarında yok.
  • Almaniz gereken aksiyonu halen yazmamişsiniz. Siz harekete geçmeden biz işlem yapamayiz. 3 haftadir neyi beklediğinizi de anlamadim? Hem mağdurum diyor hem de mağduriyetinizin giderilmesi icin son aksiyonu almiyorsunuz. Ne yapmaniz gerektiğini bilmiyorsaniz arayin beni size anlatayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte sabri beyden bende bunu beklerdim. Olumlu ve son derece güzel bir durum bence.

sevgili zamazingo77 avukatınızla tekrar görüşün, olmadı birde sabri beyle irtibata geçin.

Belki avukatınız tam bu konuyu bilmiyo olabilir. Sabri beyle görüşün, volvo Tr açısından belkide atmanız gereken adım vardır.

İşte o adımı direkt sabri beyden öğrenin ve bence son adımı atın derim ben.

karşınızda size yardımcı olmaya çalışan ve dialog ve iletişim kapısını açan bir muhatabınız var. Bu önemli konu, lütfen değerlendirin.

sonuçlansın bu konu bir an önce artık.

her iki tarafa saygılarımı sunuyorum.

Sabri beyede iletişim kanalını olumlu anlamda katkı sağladığından dolayı teşekkür ederim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssozen11

Almaniz gereken aksiyonu halen yazmamişsiniz. Siz harekete geçmeden biz işlem yapamayiz. 3 haftadir neyi beklediğinizi de anlamadim? Hem mağdurum diyor hem de mağduriyetinizin giderilmesi icin son aksiyonu almiyorsunuz. Ne yapmaniz gerektiğini bilmiyorsaniz arayin beni size anlatayim.

Sayın Volvo yetkilisi, almamız gereken aksiyonu biliyorum ve yapılacakta. Merak etmeyin, gereken yapılacak. Biz 6 senedir sizi bekliyoruz kaldı ki yasal süreç diyen sizdiniz, yasal olarak süreç takip ediliyor. Kaldı ki, mesajınızdan siz bizi 3 hafta beklemeye sabredememişsiniz ki böyle yorum yapıyorsunuz. Birde bunu düşünün. O hastane kapılarına siz kalmadınız, yollarda sizin aracınız kalmadı.

Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz, kaldı ki onunda olacağını yazıyorum. Avukatınız, avukatımızı aradığını da yazmıştım.
    quote:

Orijinalden alıntı: ylv77

işte sabri beyden bende bunu beklerdim. Olumlu ve son derece güzel bir durum bence.

sevgili zamazingo77 avukatınızla tekrar görüşün, olmadı birde sabri beyle irtibata geçin.

Belki avukatınız tam bu konuyu bilmiyo olabilir. Sabri beyle görüşün, volvo Tr açısından belkide atmanız gereken adım vardır.

İşte o adımı direkt sabri beyden öğrenin ve bence son adımı atın derim ben.

karşınızda size yardımcı olmaya çalışan ve dialog ve iletişim kapısını açan bir muhatabınız var. Bu önemli konu, lütfen değerlendirin.

sonuçlansın bu konu bir an önce artık.

her iki tarafa saygılarımı sunuyorum.

Sabri beyede iletişim kanalını olumlu anlamda katkı sağladığından dolayı teşekkür ederim şahsen.

ylv 77 üstadım, avukatımızla zaten görüşüyoruz bizi bilgilendiriyor, bunlar nerden çıkıyorki anlamıyorum. Avukatımızın bilmediği bir konu yok. Son derece bilgili ve konusuna hakim biridir. Volvo yetkilisi zaten bir şey yapmayacak firmasının avukatları yapacak.

Bizim atmamız gereken adım zaten adliyede. O kadar arabayı çabuk geri almak istiyorlarsa bizim numaramız belli arayabilir.

ylv77 üstad, konu sonuçlanacak merak etmeyin.

Biz bu zamana kadar hiç bir adımı atmaktan çekinmedik, kaldı ki bunu kasıt olarak uzatacak halimiz yok, her şeyin yeri vakti bir zamanı var.

İsteyen girsin hukuk sitesine okusun. Açık açık yazıyor.

• Mağdur olduğunuzu soyleyen sizsiniz, mağduriyetinizin giderilmesine bir adim kalmisken adimi atmayan yine sizsiniz. Biz araci bir an once almak istiyoruz ama defalarca yazdim, bizim istememiz yetmiyor, araç halen yasal olarak dizin ve bize devretmeniz icin islem yapmaniz gerekiyor.

Benim icin sorun yok, sizin caniniz nezaman isterse ozaman yapin gerekenini, ama bu süre zarfinda Volvo beni halen mağdur ediyor demeyin lutfen, zira karar her iki tarafa teblig edilieli 3 haftayi gecti ve bundan sonrasi sizin elinizde.

Benim acimdan konu burada kapanmistir.

Sevgiler

• Ben yerinizde olsam 1 ocak 2013 e kadar beklerim başvuru için, 7 nci yıl dolsun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.