Şimdi Ara

2006 Vectra düşünceleriniz nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir süredir araç arayışındayız. Bu gün opel bayisine gideek 2006 model benzinli 140.00 Km de bir Opel vectra (siyah) modeline baktık. Araç oldukça hoşumuza gitti. Gözle görülebilir herhangi bir sorun göremedik. Tabi alım aşamasında gerekli kontrolleri yaptıracağız.

Şuan değerlendirme aşamasındayız. Aracı aldıktan sonra lpg taktırarak kullanmayı düşünmekteyiz.

Fiyat olarak 26.000 TL istemekteler.

Sizlerinde değerli yorumlarınızı,görüşlerinizi almak isterim.

• Tank gibi arabadır.Yalnız servisle arası iyidir bu aracın.Km si yüksek ama fiyat olarak bence iyi.Tabii bu arada elegance mı comfort mu onuda söylerseniz iyi olur.Elegance ise fiyat çok çok iyi

Ben olsam çok daha düşük km li temiz araçlara bakarım.
  • 1.6 motor ise performans beklentilerinizi karşılamayabilir.
    140 bin km çok yüksek bence 100 bim km'de siz yapsanız 250.000 km satmak zor olacaktır.
    Ayrıca eğer comfort ise fiyat yüksek.
  • rosea yorum için teşekkür ederim.

Comfort modeli. Sağda solda fiyatlarada baktım ancak bize verilen fiyat uygun geldi açıkcası.

Bu arada kredi meselesi olduğu için az biraz da fazla vermemiz gerekecek gibi ve limitleri zorlamış durumdayız.

cruise06 yorum için teşekkür ederim.

Aracı aile aracı olarak kullanacağız. Arada bir yılda 1-2 defa olabilir yurtdışına gidip geliriz (Azerbaycan)

140.000 Km nin özellikle alman arabaları için yüksel olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Bu düşünceye 1 milyon km yapmış mercedes 190 kasa 1993 model bir aracı gördükten sonra vardım. Ufak bakımları dışında hiçbir masraf çıkarmamıştı.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 27 Mayıs 2010; 0:29:08 >
  • Diğer arkadaşlarda yorumlarını düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 27 Mayıs 2010; 0:29:37 >
  • Araç resimleri de bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 27 Mayıs 2010; 0:40:21 >

• Evet arkadaşar yorumlarınıza görüşlerinize ihtiyacımız var.

Bu arada bir yakınımızda dizepeugeout 307 2005 model bir araç var ve araca 18.000 TL istiyor. yaklaşık olarak 500 tl de masrafı var. Km olarak 130.000 de.

Alacağımız arabayı uzun bir süre satmayı düşünmüyoruz. Dediğim gibi aile aracı olarak kullanacağız.

Biliyorum iki araç farklı sınıflara aitler ama siz olsanız hangisini alırdınız.

Uzun vadede hangisi daha karlı olur hangisi daha az değer kaybeder ?

Mesela 2 yıl sonra her iki aracı da kaça satabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. vectraya 26 bin tl çok fazla elegance olsa idi tm derdik ayrıca 2006 model 140 bin kmde demek yılda 35 bin km demek çok fazla.

2.lpg yok 2 bin lirada lpg desen sana 28 bine gelecek

3.307 hangi donanım xr ise o para çok fazla

4.307 c sagment olduğu için daha az değer kaybeder.
  • dkerem2 yorum için teşekkürler.

307 xs donanımında sahip.

Peki sizce aracın ederi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 27 Mayıs 2010; 21:55:29 >
  • xs sanırım ful donanım 6lı cd çalar yağmur sensörü falan olması lazım arabada... bence o vectranın ederi en fazla 23-24dür yani zaten vectralar 2. elde ölüdür(vectra sahipleri alınmasın) illa vectra olmayacaksa 26 bine toyota avensis tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

xs sanırım ful donanım 6lı cd çalar yağmur sensörü falan olması lazım arabada... bence o vectranın ederi en fazla 23-24dür yani zaten vectralar 2. elde ölüdür(vectra sahipleri alınmasın) illa vectra olmayacaksa 26 bine toyota avensis tavsiye ederim.

Evet vs full donanıma sahip sadece sunroof yok.

Vectranın yakıtı konusunda bilgili arkadaşlar varmıdır ?
  • keşke o fiyatlara passat baksanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

keşke o fiyatlara passat baksanız.

Şöyle bir durum var. Bir araç almamız gerekiyor ve bu araçta istediğimiz en önemli özellik sağlamlık ki bu konuda opele güveniyoruz ve vw nin de bu konuda opelden geri kalır yanı olacağını sanmıyorum.

Bunun dışında en önemlisi 6 bin tl ihtiyaç kredisi alamamıyoruz ancak galerilerden ( teb cetelem bayisi ) istediğimiz tutarlarda kredi çıkıyor. Buna bir türlü anlam veremedik.

Teb cetelerm bayisi olan herhangi bir galeriden araç alabiliriz tavsyeleriniz var ise :)

Ek olarak bütçemizi maksimuma çekmiş durumdayız.
  • bende uzun süre baktıgım araştırdım bir araç ancak fiyat banada yüksek geldi 1 ay önce 110bin km siralı lpg beyaz comfort modelini degişen kaza boya vs olmayan tertemiz 2006 model araçı telefonda 24e baglamıştım ancak istanbula gitmeden bir gün önce komşumuz sıfır mazda 6 alınca (çok hoşuma gitti ) vectradan vazgeçmiştim . yani bence biraz aratırma yaparsan daha uygunu denk gelecektir özellikle acil paraya ihtiyacı olanlardan
  • vectra lpgsiz kullanacaksanız ş.içi 8-9 litreden aşağı benzin yakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

vectra lpgsiz kullanacaksanız ş.içi 8-9 litreden aşağı benzin yakmaz.

LPG ile ne kadar yakar ?
  • 9 litre desek 9litre . 1.2 =10.8 litre eder buda kmde 216 krş olur lpg 2 lira dersek benzinde tüketiminiz kmde 328 krş olur. bence vectra+lpg güzel olur yada avensis+lpg sonuçta çok kullanacaksanız lpg şart
  • dkerem2

Değerli görüşleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederiz.

Yarın aracı tekrar incelemeye gideceğiz. Büyük ihtimal ile satın alacağız. Satın almadan önce yapmamızı tavsiye ettiğiniz şeyler varmıdır standartların dışında :)

Birde usta bulmamız lazım. Ne kadar opel bayisinden alsakda kontrol ettirmek istiyorum.

Not : Araç Opel gedizler'de
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde ağız tadıyla kullanın.

Yalnız şunu anlamıyorum. Siz kafanıza koymuşsunuz kim ne derse boş. 10 yorumdan 9'u alma diyor son mesaj yarın büyük ihtimal aracı alacağız

Gücenmeyin sizlik bişey yok. İnsanoğlu işte bildiğini okuyo

Tekrar hayırlı olsun.

• opel vectra harika bir araç bizde 2005 i vardı ve çok rahattı ama 1.6 motor çok fazla yakıyor lpg olmadan binilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.